- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.301
Günaydın tertipler :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar bnm sevdiceğim daha pazar günü teslim oldu çoook yeni yani.birazcık eski yorumlara göz attım hepinizin şafakları az kalmış allah kavuştursun :) nasıl bu zamana kadar dayandınız? Hele ki ilk günler? Antidepresan falan kullandınız mı? Şimdi bakim bu hafta gecsin bidahaki hafta almayı düşünüyorum bakalım kısmet![]()
selamlar arkadaşlar
eşim çok hasta olmuş.
hastaneye götürmüşler sabah 6 da.
konuşamadık bile 1 dk aradı ama sesi de çıkmıyor..
selamlar arkadaşlar
eşim çok hasta olmuş.
hastaneye götürmüşler sabah 6 da.
konuşamadık bile 1 dk aradı ama sesi de çıkmıyor..
Ya olmazsa diger kargo gönderdiginde gönderrsin de neymş bu slikon yahu kapış kapış![]()
oo ben saygına ılk gıttıgınde aldım daha slıkon tabanlık cok asırı ıyı gelıyoda artık tabanı alısmıstır kı botlar yenıyken sert dıye gıyıyolar genelde onları ama cok ıse yarıyo bencede her askerın kullanması lazım ama saygın dıyo acaba soguk oldugundada bu mu etkılıyo bazen cok soguk oluyo botun ıcı dıye onu bılemyorum ama slıkon tabanlık cok efsane guzel bısey![]()
oo ben saygına ılk gıttıgınde aldım daha slıkon tabanlık cok asırı ıyı gelıyoda artık tabanı alısmıstır kı botlar yenıyken sert dıye gıyıyolar genelde onları ama cok ıse yarıyo bencede her askerın kullanması lazım ama saygın dıyo acaba soguk oldugundada bu mu etkılıyo bazen cok soguk oluyo botun ıcı dıye onu bılemyorum ama slıkon tabanlık cok efsane guzel bısey![]()
Günaydın kızlar bnm sevdiceğim daha pazar günü teslim oldu çoook yeni yani.birazcık eski yorumlara göz attım hepinizin şafakları az kalmış allah kavuştursun :) nasıl bu zamana kadar dayandınız? Hele ki ilk günler? Antidepresan falan kullandınız mı? Şimdi bakim bu hafta gecsin bidahaki hafta almayı düşünüyorum bakalım kısmet![]()
Hosgeldin Allah kavustursun nereye gtti askerin?antidepresan fln kullanmadim .burdaki hcbi arkadas kullanmadi ihtiyac duymadik.Antidepresan kullanmalik bi durum olmuyo
Hoşgeldin aramıza
Antideprasan kullanmana hiç gerek yok tabiki zor bi süreç bu hepimiz için ama bizim ilk yorumlarımızı azda olsa okuduysan hepimiz zorlandık ama geciyo işte.Hatta bize ilk böyle diyenlere bn içimden diyodum nasıl geciyo ya offff fln ama yavaşta olsa geciyo zamanı durduramıyo kimse sonucta
Sevdicegini nereye gönderdin fln brz bahset bizede tanışmş olalım buarada ?![]()
canım günaydın hiçte böyle şeylere ihtiyac duymadım biliyormusun ki biz hergün beraberdik hiç ayrı günümüz yok şuan kendimi şöyle teselli ediyorum nasıl olsa 12 ay yrıca yanına gidbilirsin tabii yakınlardaysa...
İzmir bornovada acemi birliğinde şimdi bakalım daha gideli 5 gün oldu sanki 5 ay olmuş bakalım nasıl geçicek bide gitti napıo diyede çok merak ediyorum hoş 24 yasında koca adam bakar basının çaresine ama insan merak ediyo işte
Bu bzm dedigimiz slikon ısıtıcı taban:)