93/3 asker yolu bekleyenler

Haklısın tabiki sen daha tecrübelisin bncede öyle ztn biz cok tartışan bi çift deglz ztn ama özleyince bazı şeylerde bi alınganlık olabiliyo işte ki bunuda ben yapıyorm yazık bnmki alttan alıyo Sanki bn askerdeyim o burdaymş gibi Hallediyorz yinede bi şeklde ama yüz yüze konusmanın yeri bambaşka hem araya süreç girmiyo hemde daha kolay halloluyo dedigin gibi

Haftanın son gününden herkese günaydın bir haftayı daha bitirdik şükür
Handecan 100lere geçmişsin bebğim hayırlı olsun oh oh

Bana 100 ler çok çabuk geçmişti ama bu çift rakamlar geçmiycek gibi beyefendi sıkıldım daha çok var diyo e o sıkılınca bana da geçmek bilmiyo Allah hepimize sabır versin

Sarar takım elbiseler varya onun magazasina giricem satış Elemanı olarak napim sıkıldım evde

Sen yoktun buralarda kızlara anlattimm olaylar oldu çıktım ordan bebegimn 8.30da cok gec geliyo bana ya

Aaa sn gelinlik moda evi tecrubelisin niye satis elamani olarak magazaya girip kendini köreltiyosun.bak yine bari calisirken is bulmak daha kolay oluyo

heyecan olmazmı var tabi ama diyorum daha çok vakit var hiç heyecan yapma diyorum ve vakit var diye hazırlığada başlıyamıyorum. Ne yapsam bilmiyorum.

Cnm nisanlin gelene kdr ufak ufak basla hazirliga.geldignde kosturmacaya fazla girmemis olrsunuz hem.ceyizi falan halletmissindir ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…