93/3 asker yolu bekleyenler

saygında bı ara oyleydı sımdı bı ara gene oyle olcaklar ızınler flaan kullanılcak asker kalmadı gercektende 12 ay olunca toplu cıkıs oluyor ya ondan kalmadılar bızımkılerde bakalım ne yapıcaklar o zaman işte

Ne işide kız o kadar geç saatte çıkacaksın.

Sarar takım elbiseler varya onun magazasina giricem satış Elemanı olarak napim sıkıldım evde

evet hayatımm sen napıyorsun neden yenı buldun hanı gırmıstın bı tanesıne falan yenı

Sen yoktun buralarda kızlara anlattimm olaylar oldu çıktım ordan bebegimn 8.30da cok gec geliyo bana ya

Sarar takım elbiseler varya onun magazasina giricem satış Elemanı olarak napim sıkıldım evde

Sen yoktun buralarda kızlara anlattimm olaylar oldu çıktım ordan bebegimn 8.30da cok gec geliyo bana ya

yaaa hadı ben kacırmısım desene bı ara faceden konusuruz o halde bunu
e tabı erken cıkmaya alıstın e sabah erken mı gıdıceksın pekı nasıl olcak

Canım sen nerde oturuyorsun. Öyle mağazalar geç saatte bırakıyor. Yaz olsa sorun değilde kışın tabi biraz zor olabilir ama yol falan yoksa idare edebilirsin çünkü evde hiç vakit geçmiyor :2:

Sabah 9.30 aksam 8.30 işte bebeğim.. okanla konuşmadık konuşsak o da izin vermicek tamam desede içi rahat etmicek

iyi de çalışman gerekiyorsa çalışıcaksın tabiki tamam okanın içi rahat etmicek ama alışır o da sende çok erken başlamıyorsun sonuçta hayatım 9.30 yani iyi bence

Sag saglim bitirip gelsinde yaparsnz inş oh düğünler,evlenmek teklifleri fln filan git gide çogalıyo

Tabiki canım herşeyin başı o sağ salim gelsinlerde herşey zamanla olur. Biz nişanlıyız ama diyorum ben bir daha evlenme teklifi isterim diye üstünde çok zaman geçti diyorum :)

Tabiki canım herşeyin başı o sağ salim gelsinlerde herşey zamanla olur. Biz nişanlıyız ama diyorum ben bir daha evlenme teklifi isterim diye üstünde çok zaman geçti diyorum :)

İste cidden okdr bekliyosn sen onuda yapsn bidaha nolck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…