- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.781
Birşey kalmamış ya hu 200'lerin de bitmesine az daha sabır
Misal her gün şafak kağıdını karalamazsanız oh süper geçiyor ama her gece karalayınca o kağıda ne sövülüyor ama
Her zaman geçen zamana bakın, geçmeyen zamana değil
Gelsinlerde askerlerde alırız canım
Tezkere'lerimiz çıkmış zaten, depük gecesine son 25 ya ama geçmiyoğğğ! Halil sezai takılıyorum bu ara
İnşallah sizi böyle şafak sıkıştırmadan biter çabucak
ben haftada bir karalıyorum artık
tam 11 saat uyumuşum kızlarrrrrrr
günaydın hepinize..
raşit efendi çarşıya playstation oynamaya gitti yine, bi yüzünü göreyim demedi.
ben de artık karar verdim gitmiycem onun yanına.
gitmek istiyorum bile demiycem !
Son dönem daha çok sıkıştırır diyorlar ya bakalım :18:
Bir de ne diyeceğim, şu düşüşten tam olarak ilk yararlanacak olan sizlersiniz ya, tezkereleriniz de çıkmış en iyi siz bilirsiniz bu sebeple. 1 sene 365 gündür mantığıyla 460 tan 365 e mi indirdiler gün sayısını, yoksa kaba taslak 90 silip 370 mi dediler. Baya takıldım ben buna da :44:
Selamlar,
200 lerin şu son 20 günü bile zulüm geldi bana. 100 ler de sıkıştırıyorsa işimiz var :18:
Olsun Handecan yorgunluğun çıkmıştır işte
Deme deme, ben de karar aldım artık biraz da o düşünsün
Evet çok pis sıkıştırıyor
Direk 460'tan 365'e indirdiler canım. Mesela sizler 365 gün yapacaksınız tas tamına ama benim hesabıma göre 30 gün izni full kullandığımız için nişanlım 367 gün yapacak izni..
Kaba taslak işine falan hiç bulaşma canım, evet biz 90 gün sildik ama sülüs tarihine göre hesap yapılıyor.
Şöyle ki 4 şubat 2013 bizim sülüs tarihimiz, 4 şubat 2014 tam 365 oluyor. Ama askerim 6 şubatta gelecek..
Tertiplerimin şafakları hep benden 2-3 gün ya da 10 gün az.. Nedeni biz tüm izinleri kullandık.
tam 11 saat uyumuşum kızlarrrrrrr
günaydın hepinize..
raşit efendi çarşıya playstation oynamaya gitti yine, bi yüzünü göreyim demedi.
ben de artık karar verdim gitmiycem onun yanına.
gitmek istiyorum bile demiycem !
Evet çok pis sıkıştırıyor
Direk 460'tan 365'e indirdiler canım. Mesela sizler 365 gün yapacaksınız tas tamına ama benim hesabıma göre 30 gün izni full kullandığımız için nişanlım 367 gün yapacak izni..
Kaba taslak işine falan hiç bulaşma canım, evet biz 90 gün sildik ama sülüs tarihine göre hesap yapılıyor.
Şöyle ki 4 şubat 2013 bizim sülüs tarihimiz, 4 şubat 2014 tam 365 oluyor. Ama askerim 6 şubatta gelecek..
Tertiplerimin şafakları hep benden 2-3 gün ya da 10 gün az.. Nedeni biz tüm izinleri kullandık.
Öyle oluyormus canım ya 100 ler hiç geçmiyormus. Akşam askerime diyorum bi illere düşseydik gerisi gelir diye oda o zaman hiç geçmiyormus burda kimi gördüysem son zamanlarda kafayı sıyırdı diyor :'(
Anladım canım , biz 95 düştük de şafaklardan hep ekim ayında. Kk dışındaki bir arkadaşım inatla 90 dedi durdu, 5 fazla sayıyor kendi bilir ne diyeyimBiz tabi daha sadece dağıtım izinlerini kullandığımız için , sonraki izinleri de 24 gün mantığıyla ayarlayıp tam 365 te kesmiş olucaz. Teşekkür ederim bilgiler için
Selam kızlar, nabersiniz
Bide bi soru gördüm ona cevap yazayım dedim. En kolay geçen rakamlar, 400/300/200'ler gerisnde şafak sıkıştırma başlıyor
Canım ya izin dağıtımla beraber 24 değil mi?
Öff yaaa
​Tüm izinler toplamı 24 hayatım. Tahminlerimize göre, 7 dağıtım + 3 mazeret + 14 normal izin
Yaa benimki biraz sıkıntılı morali çok bozuk tabi o öyle olunca ben daha çok kötü oldum. Allahım sağ salim bi gelselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?