93/3 asker yolu bekleyenler

Birşey kalmamış ya hu 200'lerin de bitmesine az daha sabır :23:

Misal her gün şafak kağıdını karalamazsanız oh süper geçiyor ama her gece karalayınca o kağıda ne sövülüyor ama :19::19:

Her zaman geçen zamana bakın, geçmeyen zamana değil :34:

ben haftada bir karalıyorum artık :1:

Gelsinlerde askerlerde alırız canım :27::27:

Tezkere'lerimiz çıkmış zaten, depük gecesine son 25 ya ama geçmiyoğğğ! Halil sezai takılıyorum bu ara :19::19:
İnşallah sizi böyle şafak sıkıştırmadan biter çabucak :17:

Son dönem daha çok sıkıştırır diyorlar ya bakalım :18:
Bir de ne diyeceğim, şu düşüşten tam olarak ilk yararlanacak olan sizlersiniz ya, tezkereleriniz de çıkmış en iyi siz bilirsiniz bu sebeple. 1 sene 365 gündür mantığıyla 460 tan 365 e mi indirdiler gün sayısını, yoksa kaba taslak 90 silip 370 mi dediler. Baya takıldım ben buna da :44:

tam 11 saat uyumuşum kızlarrrrrrr :52:
günaydın hepinize..

raşit efendi çarşıya playstation oynamaya gitti yine, bi yüzünü göreyim demedi.
ben de artık karar verdim gitmiycem onun yanına.
gitmek istiyorum bile demiycem ! :19:

tam 11 saat uyumuşum kızlarrrrrrr :52:
günaydın hepinize..

raşit efendi çarşıya playstation oynamaya gitti yine, bi yüzünü göreyim demedi.
ben de artık karar verdim gitmiycem onun yanına.
gitmek istiyorum bile demiycem ! :19:

Olsun Handecan yorgunluğun çıkmıştır işte
:1:
Deme deme, ben de karar aldım artık biraz da o düşünsün :20:

Son düzenleme:
Son dönem daha çok sıkıştırır diyorlar ya bakalım :18:
Bir de ne diyeceğim, şu düşüşten tam olarak ilk yararlanacak olan sizlersiniz ya, tezkereleriniz de çıkmış en iyi siz bilirsiniz bu sebeple. 1 sene 365 gündür mantığıyla 460 tan 365 e mi indirdiler gün sayısını, yoksa kaba taslak 90 silip 370 mi dediler. Baya takıldım ben buna da :44:

Evet çok pis sıkıştırıyor :19:

Direk 460'tan 365'e indirdiler canım. Mesela sizler 365 gün yapacaksınız tas tamına ama benim hesabıma göre 30 gün izni full kullandığımız için nişanlım 367 gün yapacak izni..
Kaba taslak işine falan hiç bulaşma canım, evet biz 90 gün sildik ama sülüs tarihine göre hesap yapılıyor.
Şöyle ki 4 şubat 2013 bizim sülüs tarihimiz, 4 şubat 2014 tam 365 oluyor. Ama askerim 6 şubatta gelecek..
Tertiplerimin şafakları hep benden 2-3 gün ya da 10 gün az.. Nedeni biz tüm izinleri kullandık. :34:

Selamlar,
200 lerin şu son 20 günü bile zulüm geldi bana. 100 ler de sıkıştırıyorsa işimiz var
:18:

Öyle oluyormus canım ya 100 ler hiç geçmiyormus. Akşam askerime diyorum bi illere düşseydik gerisi gelir diye oda o zaman hiç geçmiyormus burda kimi gördüysem son zamanlarda kafayı sıyırdı diyor :'(

Direk 460'tan 365'e indirdiler canım. Mesela sizler 365 gün yapacaksınız tas tamına ama benim hesabıma göre 30 gün izni full kullandığımız için nişanlım 367 gün yapacak izni..
Kaba taslak işine falan hiç bulaşma canım, evet biz 90 gün sildik ama sülüs tarihine göre hesap yapılıyor.
Şöyle ki 4 şubat 2013 bizim sülüs tarihimiz, 4 şubat 2014 tam 365 oluyor. Ama askerim 6 şubatta gelecek..
Tertiplerimin şafakları hep benden 2-3 gün ya da 10 gün az.. Nedeni biz tüm izinleri kullandık. :34:

az kalmış az :)
sizler kavuşunca bize de umut oluyor
bitebilirmiş bu askerlik bitirenler var diyoruz:34:

Anladım canım , biz 95 düştük de şafaklardan hep ekim ayında. Kk dışındaki bir arkadaşım inatla 90 dedi durdu, 5 fazla sayıyor kendi bilir ne diyeyim :9: Biz tabi daha sadece dağıtım izinlerini kullandığımız için , sonraki izinleri de 24 gün mantığıyla ayarlayıp tam 365 te kesmiş olucaz. Teşekkür ederim bilgiler için :1:

Anladım canım , biz 95 düştük de şafaklardan hep ekim ayında. Kk dışındaki bir arkadaşım inatla 90 dedi durdu, 5 fazla sayıyor kendi bilir ne diyeyim :9: Biz tabi daha sadece dağıtım izinlerini kullandığımız için , sonraki izinleri de 24 gün mantığıyla ayarlayıp tam 365 te kesmiş olucaz. Teşekkür ederim bilgiler için :1:

Canım ya izin dağıtımla beraber 24 değil mi?

Selam kızlar, nabersiniz :23::23:

Bide bi soru gördüm ona cevap yazayım dedim. En kolay geçen rakamlar, 400/300/200'ler gerisnde şafak sıkıştırma başlıyor :19:

harbiden esin yaa sıkıştırdı yani heyecan var şimdi 2lere düşmeme benim 1 hafta kaldı iyice geliyo artık yaa falan diye dolanıyorum

Back
X