- Konu Sahibi mutluluk_06
- #16.801
Selam kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öff be canım gönderesin gelir mi hiç, neyse ki dediğin gibi artık yarılıyoruz buna da şükür :26:
Evet tatlım benim için çok erken oldu bu mehtap, hani hiç planladığım bir şey değildi, üstelik ben yanına ayın 4 ünde gitmişken 3 hafta sonra gelen bu mehtap baya bir erken oldu. Cumartesi sabah çıkacak canım, akşamına da İzmir'de olur . Akıl etmiş bari de benimki hepsini bari almamış izninin, ama ben gözümü daha şimdiden gideceği güne diktim bile , sanki hiç gelmeyecekmiş gibi sevinemiyorum![]()
Canım demek kı cok bunalmıs ıhtıyacı olmasa dayanırdı erken olsun artık napalım ıznının hepsını almadıgı ıyı olmus tatlım gelsın bakalım da sız de hasret gıderın degısıklık olsun kafası dagılsın bıraz canım benım sana da ıyı gelır hazır tatıle de gırdık okul yok rahat edersınız.canım benim ya kıyamam bana da oyle oluyor gozlerının ıcıne bakarken bıle dıyor artık gıdecegım gunu dusunuyorsun dımı dıye
ıyı gorunmeye calısıyorum mutlu olsun dıye ama aslında geldıgı aksamdan berı sıkıntıdayım Allah tamamen kavustursun hepımızı en kısa surede bıtanem sabır sadece sabır.
![]()
Aynen öyle hayatım fazlasıyla bunalmış diyorum ya durum da artık öyle bir olaya dönmüştü ki gelcen gelmicen kavgası yapıyoruz kaç haftadır. Ama dedim sonra sevgilimden daha mı değerli ne olacaksa olsun, şimdi iyi yaptın diyerek motive etmeye çalışıyorum onu da hevesi kursağında kalmasın diye, özledim yetmiyo bana bir gün diye söyleniyo telefondaMutlu görünmek önemli gerçekten ya, gittiği günden bir gece evvel mutlaka dışarıda oluruz biz onunla hani ailesinin yanında rahat rahat vedalaşamıyoruz diye illa o zaman sarılınca da ağlarım ben , bu sefer onu yapmamam lazım. Yılbaşında patlama yaşadım ben üstelik telefonda konuşurken, o halimin üstüne bir de beni 5-6 saatliğine görünce dengesi şaştı tabi, bildiğin yaktı gemileri izne geliyor
Amin canım bi an evvel inşallah
![]()
neeee aytaç mı geliyoo???
erken olmuş ama olsun ya bunalmıştır çocuk
Aaa söylememiştim değil mi ben size, evet canım Aytaç geliyor baya bir erken mehtaba , dayanamadı benim sevdicek![]()
olsun ya, bak iznin tamamını almamış. sonlara doğru bi mehtap daha yapar
ohhh gezin tozun eğlenin![]()
selam hilal![]()
Aminnn canımm çok sağolasın..aslında aklımda hiç ama hiç yoktu beni öyle bir empoze ettı kı bu fikre..
Ben bile hala bazen aileme nasıl dedim inanamıyorum... ama aşkımlada yaşamanın ayrı bi tadı oldugunu gördum ve bana da cok cazip geldi....
Nasılsın canım hallettnmi pasaport islerini :)
genç hanımlar ben yaşlı bir ablanız olarak uykum geldiğinden yatmaya gidiyorum
iyi geceler![]()
Aynen öyle hayatım fazlasıyla bunalmış diyorum ya durum da artık öyle bir olaya dönmüştü ki gelcen gelmicen kavgası yapıyoruz kaç haftadır. Ama dedim sonra sevgilimden daha mı değerli ne olacaksa olsun, şimdi iyi yaptın diyerek motive etmeye çalışıyorum onu da hevesi kursağında kalmasın diye, özledim yetmiyo bana bir gün diye söyleniyo telefondaMutlu görünmek önemli gerçekten ya, gittiği günden bir gece evvel mutlaka dışarıda oluruz biz onunla hani ailesinin yanında rahat rahat vedalaşamıyoruz diye illa o zaman sarılınca da ağlarım ben , bu sefer onu yapmamam lazım. Yılbaşında patlama yaşadım ben üstelik telefonda konuşurken, o halimin üstüne bir de beni 5-6 saatliğine görünce dengesi şaştı tabi, bildiğin yaktı gemileri izne geliyor
Amin canım bi an evvel inşallah
![]()
ahh evlilik
nasıl bir şey olduğunu unuttum askerlik sayesinde..![]()
En dogru kararı vermıssınız canım benım, bız de bu ızın yuzunden bıraz tartısmıstık cunku planımız boyle degıldı ama mecbur kaldık malum abisi :26: yetmez ki tatlım bak gelsin şimdi diyecek ki mehtap da yetmedı ama napalım yetınıyoruzAynen tatlım mutlu gorunmek zorundayız onları toparlamak ıcın mecburuz o da bana ıyı gorunmeye calısıyor işte kıyamıyorum
ağlamamak imkansız caglacım, zaten ınsanın elınde olmuyor kı bı bakıyorsun karsılıklı aglıyorsunuz. Gelsın hayırlısıyla canım benım ıyı degerlendırın
![]()
Evet tatlım sizin biraz da zorunluluktandı, yoksa askerin de plana ayak uydururdu bence aşırı bunalmadığı takdirde. Tabi canım neyimize yetecek, diyorum ya 4 ünde ben gittim oraya, 13 ünde komutanın yanına gitmiş izin için, dengesi fena şaştı ben iyi olsun bunalıp da izne gelmesin erkenden diye gitmiştim yanına ama ters tepti, görünce daha fena olduAğlamamak imkansız hele ki benim için yani çok ağlağımdır ben, saniyeler içerisinde salya sümük ağlama potansiyeline sahibim bilmiyorum napıcam
İnşallah hayatım her gün görüşmeye çalışıcaz da bakalım çünkü şu mehtaplarda askerliğinde bir kere bile aramamış insanların pek bir plan yapası tutuyor, sevdiceğim onlara uymasa da benim de sinirim bozuluyor yani
![]()
zamansız gelişlerimden biri dahakimse varmııı :)