Eski arkadaştan gelen arama...

Ben bu durumda her ıkı tarafında birbirine kücük yanlışlar yaptıgına ınanırım.
Yanı anlattıgınız gıbı herseyı alttan alıp,herzaman yanlarında oldugunuz ..hicbir sucunuz olmadıgına ınanmıyorum
Yanı bunu sızı kırmak ıcın soylemıyorum
Mutlaka sizinde onları sogutacak hareketlerınız olmustur
Birde onlardan dınlesek neler derler ..
Yanı hersey karsılıklı bence
Hayatınızdan cıkardıysanız ,arkanıza bakmayın ama mutlaka karsı tarafında küçükte olsa haklılık payı oldugunu sanıyorum

bende arkadaşlar gibi düşündüm
yalnız kalmıştır diğeri ile kötü olmuştur
ya da
ergenlik çağlarıymış o zaman cahil çağlar
cahillik yaptı da sonra pişman mı oldu ne salakmışım mı dedi acaba?

İlk tartışma nişanımda çıktı. Nişan sonrası eşim içmeye gidelim dedi hadi dedim kızlarıda çağırdım biz gelmeyelim yorulduk dediler peki dedim sonra bizi bırakıp gittin diye ters çıktılar bana.

Yani şu yapılanı ben 100 sene geçse de asla affetmem mesela,
sizin özel gününüzde plana dahil olmamayı tercih edip sonrasında
bizi bırakıp gittin ne demek, ne yapacaktınız acaba nişanlınızı bırakıp
kızlarla mı olacaktınız, aşırı saçma. Normal bir günde bu tavrı bir yere
kadar anlayabilirim ama nişan gününde değil, ben yerinizde olsam
o tepkiyi aldığımda kendim çıkarırdım hayatımdan, kendileri çıkmayı
tercih etmiş ne ala. Son tepkiniz çok yerinde olmuş, iyi yapmışsınız.

Ben bu durumda her ıkı tarafında birbirine kücük yanlışlar yaptıgına ınanırım.
Yanı anlattıgınız gıbı herseyı alttan alıp,herzaman yanlarında oldugunuz ..hicbir sucunuz olmadıgına ınanmıyorum
Yanı bunu sızı kırmak ıcın soylemıyorum
Mutlaka sizinde onları sogutacak hareketlerınız olmustur
Birde onlardan dınlesek neler derler ..
Yanı hersey karsılıklı bence
Hayatınızdan cıkardıysanız ,arkanıza bakmayın ama mutlaka karsı tarafında küçükte olsa haklılık payı oldugunu sanıyorum
Benim bir derdim olduğunda konuşurum neredeyse 10 yıllık dostum dediğim insanı silip engelleyip susmam. Ki yapı gereği değil kazık kadar insanlarız yapılmaz bu. Ha yanlışım olmuştur hiçte çekinmem eleştri almaktan sevdiklerim söz konusuysa elimden geleni yaparım ama bana bu şans verilmedi. Ve bir tartışma kavga olay yokken böyle yapılırsa elbet üzerime almam meseleyi.

Aman gerek yok sebep öğrenmeye aklı varmış fikri varmış öyle tercih etmiş o zaman. Zamanla araya giren bir soğukluk olsa neyse komple hayatından çıkarmış sizi, şimdi niye sizin hayatınıza dahil olsun ki gerek yok..

Yani şu yapılanı ben 100 sene geçse de asla affetmem mesela,
sizin özel gününüzde plana dahil olmamayı tercih edip sonrasında
bizi bırakıp gittin ne demek, ne yapacaktınız acaba nişanlınızı bırakıp
kızlarla mı olacaktınız, aşırı saçma. Normal bir günde bu tavrı bir yere
kadar anlayabilirim ama nişan gününde değil, ben yerinizde olsam
o tepkiyi aldığımda kendim çıkarırdım hayatımdan, kendileri çıkmayı
tercih etmiş ne ala. Son tepkiniz çok yerinde olmuş, iyi yapmışsınız.
Yani banada garip geldi savunmam da sert oldu tabi nişan günümde ne bekliyodunuz acaba koyun koyuna yatıp film mi izleseydik tabi nişanlımla olucam dedim geçtim ilk soğukluk orda başladı işte. Hayır eşimi sevmeyebilirler kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama özel günlerde buluşulur herkes birbirine katlanır. Ben bu insanlar gelicek diye aptal gibi eşimi evden yolladım kaç kere kimse huzursuz olmasın diye. Buluşalım dediklerinde her seferinde onlar iki kişi diye Avrupadan anadoluya gittim geldim. Salaklık diyorum şuan canım ciğerim dediğimede yapmıyorum incelikler. Anladım ki eş dost aile fark etmez bedel ödeteceksin ki el üstünde tutulasın.

Aman gerek yok sebep öğrenmeye aklı varmış fikri varmış öyle tercih etmiş o zaman. Zamanla araya giren bir soğukluk olsa neyse komple hayatından çıkarmış sizi, şimdi niye sizin hayatınıza dahil olsun ki gerek yok..
Zaten tekrsr bir arkadaşlık söz konusu olamaz da kör şeytan işte ne b.k oldu merak ettim 😀

beni her yerden engelleyip silmişler.
Aradan 5 sene geçti bugün kızlardan birinden mesaj aldım.
Durduk yere hiçbir şey söylemeden engellemişler. Gerçek arkadaş olsa zaten konuşup sorun varsa paylaşırdı.
ne alaka 5 sene sonra görüşmek istiyosun diye sordum
Çok iyi cevap vermişsiniz. 5 yıl sonra gelip evine gelmek bebeği görmek istiyorum demesi saçma. En iyisini yapmışsınız. Muhtemelen ya diğer arkadaştan ya da kendi sorunlarından bahsederdi size.
İlk tartışma nişanımda çıktı. Nişan sonrası eşim içmeye gidelim dedi hadi dedim kızlarıda çağırdım biz gelmeyelim yorulduk dediler peki dedim sonra bizi bırakıp gittin diye ters çıktılar bana.
Hem biz gelmeyelim yorulduk demişler hem de neden bizi bırakıp gittin diye trip atmışlar siz nişanlıyken. Gereksiz bir arkadaşlıkmış bitmesi iyi olmuş.

Durduk yere hiçbir şey söylemeden engellemişler. Gerçek arkadaş olsa zaten konuşup sorun varsa paylaşırdı.

Çok iyi cevap vermişsiniz. 5 yıl sonra gelip evine gelmek bebeği görmek istiyorum demesi saçma. En iyisini yapmışsınız. Muhtemelen ya diğer arkadaştan ya da kendi sorunlarından bahsederdi size.

Hem biz gelmeyelim yorulduk demişler hem de neden bizi bırakıp gittin diye trip atmışlar siz nişanlıyken. Gereksiz bir arkadaşlıkmış bitmesi iyi olmuş.
Arkadaşlığı yaşarken ahretlik derdik birbirimize ama işte yanılgıymış ortak dertler bağlamış bizi meğer. Herkesin sorunu çözülünce uymadık. Şok olmuştum o zaman ama ders olur ya bazı şeyler o gözle bakmıştım.
Aynen bide haspam çocuk görcekmiş 😀 bahanesi tabi

Ya işte o zamandan varmış niyet bişeyler bulmaya çalışmışlar heralde bulamayınca da direkt sil engelle yaptılar 🤷🏻
okuyunca bir yaşıma daha girdim 😄 ne acayiplermiş. mutlu gününüzde yanınızda olmayan kötü günde hiç olmasın ben tam tersi bakıyorum iyi gün - kötü gün dostluğuna

Peşpeşe nişanlandık ama dediğim gibi eşimle anlaşamıyolardı o zaman da bunların muhabbetini yapmadım birde ben pek sevmem o tarz hazırlıkları mecbur olanı olduğu kadar yaptım bitti pek ağzıma pelesenk değildir. Hiç bişey de yoktu o dönem hani şundan mı acaba diyeceğim bişey de geçmedi. İhmal de etmedim. Yanlarında oldum ama ne hikmetse zıbam engeli yedim. 😄
Kıskançlık yüzünden triplere girmiş olabilirler mi?

okuyunca bir yaşıma daha girdim 😄 ne acayiplermiş. mutlu gününüzde yanınızda olmayan kötü günde hiç olmasın ben tam tersi bakıyorum iyi gün - kötü gün dostluğuna
Bende sizin gibi bakıyorum iyi gün dostu çok kıymetli mutluluğuna kendi mutluluğu gibi sevinecek kişi çok az

Back
X