Eski arkadaştan gelen arama...

Arkadassiz kalmistir , onada yuz verdikleri kazık atmistir ,esiyle problemleri vardir ve eski dert arkasi (sana) ihtiyac duymustur .oturup onun kaynanasini, kocasini gereksiz arkadaslarini mi dinleyeceksin hic gerek yok :) bu saatten sonra asla eskisi gibi olmaz :)onun hayatinin yolunda olmadigindan eminim :)

Lisede tanıştığım ve aynı sitede oturduğum iki arkadaşım vardı. 2020de ben evlenene kadar hergün görüşür görüşemezsek mutlaka konuşurduk gün içinde. Görüştüğümüz dönem aynı dertlerden muzdariptik bizi birbirimize bağlayanda bu oldu sanırım. Üçlü samimi bir arkadaş grubuyduk kısaca. Ben evlendikten 3 4 ay sonra iletişim iyice azaldı. Bir sorun mu var diye defalarca konuştum ikisiylede ama yok ne sorun olucak yoğunuz falan dediler en sonunda da bir baktım beni her yerden engelleyip silmişler. Bende tekrar üstelemedim giden gitmiştir dedim yoluma baktım. Aradan 5 sene geçti bugün kızlardan birinden mesaj aldım. Uzun zaman oldu çocukların olmuş merak ediyorum ziyarete gelmek istiyorum diye. Kabul etmedim bundan sonra ikisiylede bir işim olmadığını söyledim ne alaka 5 sene sonra görüşmek istiyosun diye sordum. Ben sana o zaman hata yaptım telafi etmek istiyorum dedi. Yok istemez dedim kapattım. Ama çokta merak ediyorum neden böyle yaptıklarını kuyruğuda dik tutmak istiyorum. Bir daha hayatıma almam asla o ayrı ama dinlese miydim bilemedim de fikriniz nedir?
Kızlarla liseyi beraber okuduk üniversiteyide. Birbirimizde kalırdık ederdik. Aynı dönem maddi sıkıntılarla boğuştuk destek olduk hep biribirimize. İçinizden biri bir tık farklıydı. Mutlu olanı kıskanıyorum falan derdi ama düzeltmeye çalışırdı kendini. Eşimi sevmiyolardı eşimde onları sevmiyodu ama ne karşı karşıya getirdim ne biri için diğerini ihmal ettim dengeyi de gayet iyi kurmuştum. İlk tartışma nişanımda çıktı. Nişan sonrası eşim içmeye gidelim dedi hadi dedim kızlarıda çağırdım biz gelmeyelim yorulduk dediler peki dedim sonra bizi bırakıp gittin diye ters çıktılar bana. Böyle eften püften muhabbetler oldu genelde. Ama köpek gibi yorgun olsam da ikisininde mezuniyet nişan her şeylerine koşturdum gıkım çıkmadan. Nihayi sebep ne onu bilmiyorum ama hala.
Eski arkadaşlardan hayır gelmez
Eğer sizi çok seviyorsa iletişimi kesmeyecek idi.

Buna benzer bir
Başka bir sitede bir bir konuya denk geldim

Evli bir kadın ve eski kız arkadaş onlarda iletişimi kesmişler yılar sonra
kız buluşmak istemiş Instagram dan yazmış buluşalım çok zaman geçmiş vb.
Evlenen de olur ama kocamda evde olur demiş bir gün ayarlamışlar
neyse kız gitmiş olduğundan açık giyinerek
Kızda çok güzelmiş
Kadin diyor başımdan sıcak su döküldü resmen benim kocamın evde olduğunu biliyorsun
parti değil , gezme , özel bir restorant değil sadece bir oturmaya böyle mi gelinir ?

Tabi bunları söyleyemiyor
Hatta kadın bir kaç kez eşinin kadının bacaklarına baktığını görmüş
Kadın daha da fazla sinirlenmiş
Ama belli etmemiş
3 Saat sohbet muhabbet sonrası
Kadın eski arkadaşı ile iletişimi kesmiş
Eşi ile de 1 hafta tartışmış

Bunu benzediği için anlatım aklıma geldi
🤣😂

Eski arkadaşlardan hayır gelmez
Eğer sizi çok seviyorsa iletişimi kesmeyecek idi.

Buna benzer bir
Başka bir sitede bir bir konuya denk geldim

Evli bir kadın ve eski kız arkadaş onlarda iletişimi kesmişler yılar sonra
kız buluşmak istemiş Instagram dan yazmış buluşalım çok zaman geçmiş vb.
Evlenen de olur ama kocamda evde olur demiş bir gün ayarlamışlar
neyse kız gitmiş olduğundan açık giyinerek
Kızda çok güzelmiş
Kadin diyor başımdan sıcak su döküldü resmen benim kocamın evde olduğunu biliyorsun
parti değil , gezme , özel bir restorant değil sadece bir oturmaya böyle mi gelinir ?

Tabi bunları söyleyemiyor
Hatta kadın bir kaç kez eşinin kadının bacaklarına baktığını görmüş
Kadın daha da fazla sinirlenmiş
Ama belli etmemiş
3 Saat sohbet muhabbet sonrası
Kadın eski arkadaşı ile iletişimi kesmiş
Eşi ile de 1 hafta tartışmış

Bunu benzediği için anlatım aklıma geldi
🤣😂
Ay düşman başına manyağa bak. Ama kadınlardan korkulur he 😅😬

Lisede tanıştığım ve aynı sitede oturduğum iki arkadaşım vardı. 2020de ben evlenene kadar hergün görüşür görüşemezsek mutlaka konuşurduk gün içinde. Görüştüğümüz dönem aynı dertlerden muzdariptik bizi birbirimize bağlayanda bu oldu sanırım. Üçlü samimi bir arkadaş grubuyduk kısaca. Ben evlendikten 3 4 ay sonra iletişim iyice azaldı. Bir sorun mu var diye defalarca konuştum ikisiylede ama yok ne sorun olucak yoğunuz falan dediler en sonunda da bir baktım beni her yerden engelleyip silmişler. Bende tekrar üstelemedim giden gitmiştir dedim yoluma baktım. Aradan 5 sene geçti bugün kızlardan birinden mesaj aldım. Uzun zaman oldu çocukların olmuş merak ediyorum ziyarete gelmek istiyorum diye. Kabul etmedim bundan sonra ikisiylede bir işim olmadığını söyledim ne alaka 5 sene sonra görüşmek istiyosun diye sordum. Ben sana o zaman hata yaptım telafi etmek istiyorum dedi. Yok istemez dedim kapattım. Ama çokta merak ediyorum neden böyle yaptıklarını kuyruğuda dik tutmak istiyorum. Bir daha hayatıma almam asla o ayrı ama dinlese miydim bilemedim de fikriniz nedir?
Kızlarla liseyi beraber okuduk üniversiteyide. Birbirimizde kalırdık ederdik. Aynı dönem maddi sıkıntılarla boğuştuk destek olduk hep biribirimize. İçinizden biri bir tık farklıydı. Mutlu olanı kıskanıyorum falan derdi ama düzeltmeye çalışırdı kendini. Eşimi sevmiyolardı eşimde onları sevmiyodu ama ne karşı karşıya getirdim ne biri için diğerini ihmal ettim dengeyi de gayet iyi kurmuştum. İlk tartışma nişanımda çıktı. Nişan sonrası eşim içmeye gidelim dedi hadi dedim kızlarıda çağırdım biz gelmeyelim yorulduk dediler peki dedim sonra bizi bırakıp gittin diye ters çıktılar bana. Böyle eften püften muhabbetler oldu genelde. Ama köpek gibi yorgun olsam da ikisininde mezuniyet nişan her şeylerine koşturdum gıkım çıkmadan. Nihayi sebep ne onu bilmiyorum ama hala.
Çok güzel cevap vermişsin.Hiç merak da etme.Neyi için yaptıklarını.5 yıl sonra ne münasebet.Senin durumun çok farklı tabi ama buna benzer bir durumu da ben yaşadım.18 yıllık öğretmenim.Çalıştığım her okulda kim evlenmiş nişan yapmış doğum yapmış herkesin her şeyine koştum hediyemi aldım manevi destek oldum.Evlenmeden önce de 4 yıldır çalıştığım okulda yine herkesin her olayına koştum.Çocuklarının doğum günlerine varana kadar.Ben nişanlandım okula tatlı götürdüm.Hayırlı olsun lafını bile ağız ucuyla söylediler.Düğünüme de gelmediler😀Şimdi gülerek söylüyorum ama çok üzülmüştüm.Benim beklediğim hediye değildi verdiğin değerin aynısını görmek istiyorsun sadece.Nedenini tabi ben tahmin edebiliyorum ama linç yemeyeyim şimdi durduk yere .Evlendim aylar sonra okuldan bi tanesi mesaj attı kızlar bana geliyor sen de gel.Benim o ortamda hiçbir işim olamaz dedim size iyi oturmalar.Ne desen haklısın çok mahçupuz sana karşı dedi .Cevap vermedim .Diğerleri ne de söylemiş onlar da arayıp mesaj atmaya başladılar.Cevap vermedim hiçbirine.Değer görmediğim yerde takılı kalmıyorum artık

Back
X