- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.561
e dediğim gibi işte huzura erdinde şuan ondan dinlenme modundasın beynini dinlendir boşver şuanlık gelirse bakarsın duruma göre amaaaan kendimiz önceyiz herkesden
Dediğin gibi önce kendimiz gerisini düşünürüz. Allaha şükür elim ayağım düzgün o beni istemezse bende o diye diye ölememiyice çocuklaştım
11-1 nobetimiz vardı 2 saat boyunca sesini duymak paha bicilemez
maşaallah size yaabende konuşmak istiyorum artıık
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 07. ŞUBAT. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... seros08 ... 69 ->>> BAYBURT'A SELAM, YOLA DEVAM
... ezgisaygin ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM, YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... yuppisi ... 88
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 108
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 162
... sweet71 ... 167
... apple2 ... 168
... KUBB88 ... 168
... zeytinagaci ... 171
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... Kanaryam35 ... 187
... KorEc ... 188
... blss ... 188
... mystery123 ... 189
... yunay ... 189
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... hilal1108 ... 262
... tuqbaCadi ... 269
... AskerYariyim ... 272
... dilanumut ... 273
... pinkok ... 273
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
... prety54 ... 313
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... Bella9292... 363
... wishw ... 363
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
Sağol bebeğmsiz ustadamıydnzz
canımm evet insan öyle şeylerden bunalıyoda he he deyip geçiceksin napalım :)
çok teşekkür ederimm evet senide görücez böyle merak etme sennn
saygında ilk gittiğinde valla ankesörden konuşuyorduk ( ki biz hala öyleyiz onun orası aşırı sıkı olduğundan telefon kullanamadık)
bazen 2 gün konuşmadığımız bile oluyordu bazen sabaha karşı 5 te aradığı bazen gece 12 3 arasında bazen normal falan anlıcaın her saniye telefon sesin açık olarak yanından ayırmaman gerektiği . şuan saatleri oturdu ben öğrendim neyin ne olduğunu zatensende gittiği yere göre düzenini öğreniceksin.aradığı numaraları kaydet bazen onlar arayamasada sen arar ulaşırsın ama şuan arasanda çok ulaşamazsın bilmezler bi de tam takımına kadar bilemezsin sende sanıyorum ki . sen kaydet ama dursun illa ki lazım olur falan gidebilme durumun var mı yanına falan senin
canımmm kusura bakma koşturmaktan ancak girebildimcaner bu akşam üstü yarım saat aralıkla 2 kez aradı inanılmaz mutlu oldum uçak biletini şimdiden ayırt ayın 28'inde yemin törenim var diyo... martın 23'ündede usta birliklerine göre dağıtım olcakmış...gitme durumun her daim var tatlım canerin babası ve abisi izmirde çalışıolar şantiyeleri orada gaziemir'de uçakla oraya giderim ordanda beni arabayla yanına yollarlar.abisi aradı bugün ne zaman istersen hafta sonları çık gel biz manisaya yolllarız seni 1 saat burdan ztn dedi...numaraları kaydediorum canımmm dediğin gbi.. sende saygının yanına istediin zaman gidebiliyorsun sanırım? bu arada nerede yapıyordu usta birliğini ?
Öncelikle allah kavuştursun canım. Evet gerçekten seni zor günler bekliyor senin yapman gereken sabırlı olmak. İlk başlarda çok zorlandık her saniye aramasını bekliyorsun sen arayamıyorsun telefonum çalak o arayacak diye. Keşke hep yanımızda olsalar hiç ayrılmasaydık ama mecburi işte elden bişey gelmedi gönderdik. Ama insanın sevdiğini beklemesi çok güzel bişey. Bizler ilk günlerdede buralardaydık çok zor günler geçirdik ama şükür alıştık ve zaman geçiyor. Biz şuanda bir zamanlar 365 diyorduk şimdi 163 diyoruz.
bende ilk gittiğinde aradığı zamanlar çok heycanlanıyodum :) şimdi alıştım :) bide annesinden herkesten önce seni araması daha bi mutlu ediyo dimi bana öyle oluyo valla :)
Ben plaka sayarken baya selam göndercem o BayburtaAma hatrlandıgım için ayrıca teşekkr ederm
Hayır böyle olmayacak desem yalan söylemiş olurum. Bu kadar yoğun olmayacak diyebilirim belki de. Şuanda durumu kabullenememe de var, zaman geçtikçe en azından durumu kabulleneceksin. Boşluk hissinden dolayı ya ayrılırsak ya şu olursa diye düşünebilirsin zaman zaman hepimiz yaşıyoruz, arkadaşlar bilir çoğu da yaşamıştır eskisi kadar sevmiyor artık diyenimiz bile oldu. İnişler çıkışlar illa ki yaşanacak, çünkü bu süreç gerçekten ama gerçekten çok zor. Canım ne telefon ne başka şey hiç bir şey yetmiyor ki, al bizde var şuanda. Eskiden sabahlara kadar konuşurduk , şimdi ya 9 a kadar direnip uykusuz kalıyor, ya da şimdi olduğu gibi dayanamayıp iyi geceler mesajı atıyor saat daha 8,5 ken. Her şeyi düzeltecek olan bitişi bence, hepimiz ancak ve ancak o zaman derin bir oh çekeceğiz. Ve evet sabır çok çok önemli, herkesin harcı değildir çünkü beklemek ...
merhaba kızlar.
azönce aldığım haberle nereden bilgi alacağımı şaşırmış buraya başvurdum.kardeşimin usta birliği azönce belli olmuş.varsa aynı yerde askeri olanlar lütfen ferahlatsın beni
çukurca-hakkari....daha fazlasını bilemiyorum....
merhaba kızlar.
azönce aldığım haberle nereden bilgi alacağımı şaşırmış buraya başvurdum.kardeşimin usta birliği azönce belli olmuş.varsa aynı yerde askeri olanlar lütfen ferahlatsın beni
çukurca-hakkari....daha fazlasını bilemiyorum....
olsun kuzum yaa o psikolojide gerçekten çok zor makina gbi hep aynı şeyleri yap aynı kişileri gör vs. onlarıda anlamak şart... kesinlikle bittiğinde ohh çekeceğiz...keşke yanına gidebilsen zaman zaman öyle bi durumun var mı canım? ben bazen çok sabırsız olup pire için yorgan yakacak duruma gelebiliyorum ama bu durumu aşmam gerek biliyorum bi süre sonra kabullencem geçicek sayılı gün ne kadar çok olsada sayılı...Allah herkese dayanma gücü versin...
ooo super o zaman hafta sonları gıt bencede elınde ımkan varsa hıc kacırma bende oyle yapıyorum valla ne bana ezıyet ne saygına nasılsa gıdebılme ımkanı var sonucta ...
saygın ankara cumhurbaskanlıgı koskunde yapıyo hayatım
Acemideyken daha fazlaydı o imkan şimdi o kadar yok ama yaratıyoruz işte yine de. Bir ay önce gittim daha canım ben yanına, 4 gün öncesine kadar da sevdiceğim buradaydı 10 günlüğüne. Benim gidişimle olacak olan bir mehtabımız daha garanti ama ben sayıyı artırmaya çalışıcam tabi ki de. Sırf şu gidip gelme meseleleri için nişanlı falan olmayı dilerdim ama
hmmm evet tatlım ya nişan öyle konularda büyük rahatlık herkese söyleyebiliyorsun gönül rahatlığıyla... nerede yapıyordu sözlün usta birliğini ? ama şöyle söliiim nişanlı oluncada büyük sorumlulukların oluo ailesi bakımından hep gözönünde olan bi gelin olmak bazen çok sorumluluk gerektirebilio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?