93/3 asker yolu bekleyenler

e dediğim gibi işte huzura erdinde şuan ondan dinlenme modundasın beynini dinlendir boşver şuanlık gelirse bakarsın duruma göre amaaaan kendimiz önceyiz herkesden

Dediğin gibi önce kendimiz gerisini düşünürüz. Allaha şükür elim ayağım düzgün o beni istemezse bende o diye diye ölemem iyice çocuklaştım

Dediğin gibi önce kendimiz gerisini düşünürüz. Allaha şükür elim ayağım düzgün o beni istemezse bende o diye diye ölemem iyice çocuklaştım

hehe ya cocukluk degılde haklısın bı yonded tabı sende amaan bosver ya takma hıc kafanaa hersey olcagına varır zaten

Ben plaka sayarken baya selam göndercem o Bayburta Ama hatrlandıgım için ayrıca teşekkr ederm

canımmm kusura bakma koşturmaktan ancak girebildim caner bu akşam üstü yarım saat aralıkla 2 kez aradı inanılmaz mutlu oldum uçak biletini şimdiden ayırt ayın 28'inde yemin törenim var diyo... martın 23'ündede usta birliklerine göre dağıtım olcakmış...gitme durumun her daim var tatlım canerin babası ve abisi izmirde çalışıolar şantiyeleri orada gaziemir'de uçakla oraya giderim ordanda beni arabayla yanına yollarlar.abisi aradı bugün ne zaman istersen hafta sonları çık gel biz manisaya yolllarız seni 1 saat burdan ztn dedi...numaraları kaydediorum canımmm dediğin gbi.. sende saygının yanına istediin zaman gidebiliyorsun sanırım? bu arada nerede yapıyordu usta birliğini ?

ooo super o zaman hafta sonları gıt bencede elınde ımkan varsa hıc kacırma bende oyle yapıyorum valla ne bana ezıyet ne saygına nasılsa gıdebılme ımkanı var sonucta ...

saygın ankara cumhurbaskanlıgı koskunde yapıyo hayatım

merhaba kızlar.
azönce aldığım haberle nereden bilgi alacağımı şaşırmış buraya başvurdum.kardeşimin usta birliği azönce belli olmuş.varsa aynı yerde askeri olanlar lütfen ferahlatsın beni
çukurca-hakkari....daha fazlasını bilemiyorum....

amin tatlım hepimizi Allah kavuştursun... evet mecburi zaten gideceği güne kadar hiç inanamadım ne olduğumu şaşırdım kesinlikle çok güzel bişey sabır büyük imtihan...inşallah zaman dediğin gibi geçer hatta su gibi geçer canım...askerlik büyük engel ve bi şekilde engelleri aşmak zorundayız bencede

bende ilk gittiğinde aradığı zamanlar çok heycanlanıyodum :) şimdi alıştım :) bide annesinden herkesten önce seni araması daha bi mutlu ediyo dimi bana öyle oluyo valla :)

evvet kesinlikle canım... çektiğim çilelerin meyvelerini biraz biraz yediğimi düşünüyorum... çile derken iyi günde kötü günde her daim aynı yoldan yürümekten bahsediyorum aslında

olsun kuzum yaa o psikolojide gerçekten çok zor makina gbi hep aynı şeyleri yap aynı kişileri gör vs. onlarıda anlamak şart... kesinlikle bittiğinde ohh çekeceğiz...keşke yanına gidebilsen zaman zaman öyle bi durumun var mı canım? ben bazen çok sabırsız olup pire için yorgan yakacak duruma gelebiliyorum ama bu durumu aşmam gerek biliyorum bi süre sonra kabullencem geçicek sayılı gün ne kadar çok olsada sayılı...Allah herkese dayanma gücü versin...

Şırnak ta olan var ama çukurcada olan hiç yok bu topicte endişeni anlıyorm ama doguya bazende daha rahat diyolar :26:

Benim eskisi hakkari şemdinlide çukurca hakkında bir bilgim yok ama çok rahat oluyor doğu heleki iletişim konusunda.

Acemideyken daha fazlaydı o imkan şimdi o kadar yok ama yaratıyoruz işte yine de. Bir ay önce gittim daha canım ben yanına, 4 gün öncesine kadar da sevdiceğim buradaydı 10 günlüğüne. Benim gidişimle olacak olan bir mehtabımız daha garanti ama ben sayıyı artırmaya çalışıcam tabi ki de. Sırf şu gidip gelme meseleleri için nişanlı falan olmayı dilerdim ama

seninkide süpermiş tatlımmm aaa saygın benim memleketimde yapıyor askerliğini yanına geldiğinde banada gel beklerim ankara bi başka...sana biraz bilgi gerçi biliyorsundur ama şuan dışarıda çok ayaz var...sevmişsindir buraları ankarada aşk başkadır ne şanslısınız yaa keşke canerde ankarada askerliğini yapabilse ama imkansız çnkü kütük ankara :26:

hmmm evet tatlım ya nişan öyle konularda büyük rahatlık herkese söyleyebiliyorsun gönül rahatlığıyla... nerede yapıyordu sözlün usta birliğini ? ama şöyle söliiim nişanlı oluncada büyük sorumlulukların oluo ailesi bakımından hep gözönünde olan bi gelin olmak bazen çok sorumluluk gerektirebilio...

O boyutuna ulaşamadım canım ben ya daha , gidip gelmem kolaylaşsın bana yeter moddayım
Benim de Ankara'da canım, Polatlı'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…