• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Selam kızlar,

nedir bu telefon istekleri bende anlamıyorummm bizimkide telefon içerde şu an gene biri sokmuş bende feryat figan ediyorum çıkart onu dışarı ben istemiyorum diyorum ankesörlüden konşuoruz hemde daha rahat rahat ay biri gelio ay biri gelcek diye atraksiyon olmadan ama gelde anlat bu sefer de sen konşmak istemiosun oluo ne var efendm biraz daha fazla knşruz dio ama şafak uazarsa nolcak onu hiç düşünmüo ...Hatta salak bi arkadaşı dioki telefon çok eski model ordan bağrıo ne kıskanıosun telefonun interneti bile yok dedi bende olsa nolcak heralde herkesi kendi gibi görüo dedm sinirlendm..bana kalsada kullanmasın ama işte gelde onlara anlat..

Yeni yarenlere selam vereyim dedim :3: Selam kızlar :17: 93/1 yarenlerden Esin ben :23:
Öncelikle bu dönem zor olacak ama yavaş yavaş alışacaksınız, hatta izne geldiğinde bi tuhafınıza gidecek ama alışacaksınız. Geçmiyor diye birşey yok, bizde geçmiyor diyorduk ama aha üç gün sonra yarılıyoruz şükür :nazar: Alt devreniz, çömeziniz geldikçe şafaklar gittikçe düşecek. Sabırlı olun sadece, dualarınızı askerlerinizden eksik etmeyin :34:
Usta birlikleriniz belli oldu mu? Nasılsınız bakiim :17:
Benimki izmir guzelyali canim usta birligi

Selam kızlar,

nedir bu telefon istekleri bende anlamıyorummm bizimkide telefon içerde şu an gene biri sokmuş bende feryat figan ediyorum çıkart onu dışarı ben istemiyorum diyorum ankesörlüden konşuoruz hemde daha rahat rahat ay biri gelio ay biri gelcek diye atraksiyon olmadan ama gelde anlat bu sefer de sen konşmak istemiosun oluo ne var efendm biraz daha fazla knşruz dio ama şafak uazarsa nolcak onu hiç düşünmüo ...Hatta salak bi arkadaşı dioki telefon çok eski model ordan bağrıo ne kıskanıosun telefonun interneti bile yok dedi bende olsa nolcak heralde herkesi kendi gibi görüo dedm sinirlendm..bana kalsada kullanmasın ama işte gelde onlara anlat..

Begüşümm sinir yapmaa, şimdi sen ne desen o yanlış anlar zaten, beni özlemedin konuşmak istemiyosun falan.Nekdar onu düşünüpte söylesen bildiklerini okuyorlar takılma :1:

Benimki izmir guzelyali canim usta birligi

İzmir'e düşmüş askerin canım ne güzel. İnşallah güzel yerdir ve hayırlı insanlarla karşılaşır şükür ki bu stresten kurtuldun sen :34:
Şimdi alışma evresi sizi bekleyecek :34:

Esintoşş, napıyon yawru konuşamıyoz artık :)) Keyifler nasıl Yakupla sıkıntı yok dimi bebişim :nazar:

Niloşşş oturuyorum yavrum napim sen bizim topiği hiç görmedin heralde :9: Sıkıntıdan bol olan ne var ki yavrum :18:
Sen nasılsın? Yarinin yanına gitmişsin çok sevindim bebeğim. Çok güzel zaman geçirmişsiniz :nazar::16:

evettt yine en kötü saatler başladı benim için.
şimdi gece 12 ye kadar nasıl zaman geçirsem derdine düşeceğim.
1 dk x 5 gibi geçiyor.

saate bakıyorum 17.40
yarım saat sonra bakıyorum 7.45 :9:

şafak sayacını da kaldırdım şöyle 200 lere düşünce koyacağım.
433 yazıyor moralim bozuluyor görünce :6::5:

Kızlar bugün bi dizide şafağın 550 olduğu zamanı gördüm 18 ayken 550 ya ay görünce ağlayasım geldi resmen

ayy cnm buralardamsn sen heepp gelirim merak etmee
iyi yapmssn sahıplenn sizin topik eskısı kdr aktif deil ztnn
şafaklar azaldi diemiii :)))
napıosun tatlım nasıl gecıoo senınkı nasıl varmı sıkıntılı durumlar oralarda??

gel tabi ya arada geliyorum bende buralara :1:
evet ya şafak azaldı diye herhalde bide dediğim gibi ceptende haberleşiyoruz ya ondan..
ben iyiym canım çok şükür. ya bu geri çekilme iptal oldu ya korkutuyor beni :14:
bugün daha konuşmadım ama telide akşamdan beri kapalı merak içindeyim. umarım bi sorun yoktur..
ne güzel geçiyordu günler terörsüz şimdi yine başlar herhalde geri çekilme iptal olunca. Allahım sen yardım et nolur olaylar olmasın :50::14::18:
sen nasılsn cnm seninki nasl bingölde ne var ne yokmuş?

gel tabi ya arada geliyorum bende buralara :1:
evet ya şafak azaldı diye herhalde bide dediğim gibi ceptende haberleşiyoruz ya ondan..
ben iyiym canım çok şükür. ya bu geri çekilme iptal oldu ya korkutuyor beni :14:
bugün daha konuşmadım ama telide akşamdan beri kapalı merak içindeyim. umarım bi sorun yoktur..
ne güzel geçiyordu günler terörsüz şimdi yine başlar herhalde geri çekilme iptal olunca. Allahım sen yardım et nolur olaylar olmasın :50::14::18:
sen nasılsn cnm seninki nasl bingölde ne var ne yokmuş?

canım ıslern yogunlugundan anca bu saatlerde gelebılıorm :((
o iptal olma durumu benıde korkutuo gercı ateşkes durumu hala devam edıo demişler
ama bu surecın zarar görmesnı hc ıstemıorm:((:26: inş sorunsuz devam eder:ssz:
arar canım inş insan öyle olunca cok merak edıo bıde doguda olunca bzmde tel kapalı oldugunda
kurdugum senaryoların haddı hesabı yok o tel gelene kdr sıkıntı ıcındeyım..
ben ıyım cnm su sıralar yogunum rahatlamak ıstıorm artıkk :36: gec cıktım bugunde yorgunum cok
benımkı ıyı bıngoldede su sıra bısıler yok ama en son patlayıcı dolu olan kamyon bulunmstu gecenlerde bı o vardi
olmaz inş hıc raht olamıyorum ztn oldugu zaman gece kac saat uyumuolar bende uyumuorm olaylar bıtıp o uyuynca
rahat nefes alıyorum:14:

canım ıslern yogunlugundan anca bu saatlerde gelebılıorm :((
o iptal olma durumu benıde korkutuo gercı ateşkes durumu hala devam edıo demişler
ama bu surecın zarar görmesnı hc ıstemıorm:((:26: inş sorunsuz devam eder:ssz:
arar canım inş insan öyle olunca cok merak edıo bıde doguda olunca bzmde tel kapalı oldugunda
kurdugum senaryoların haddı hesabı yok o tel gelene kdr sıkıntı ıcındeyım..
ben ıyım cnm su sıralar yogunum rahatlamak ıstıorm artıkk :36: gec cıktım bugunde yorgunum cok
benımkı ıyı bıngoldede su sıra bısıler yok ama en son patlayıcı dolu olan kamyon bulunmstu gecenlerde bı o vardi
olmaz inş hıc raht olamıyorum ztn oldugu zaman gece kac saat uyumuolar bende uyumuorm olaylar bıtıp o uyuynca
rahat nefes alıyorum:14:

benim de ödüm patladı savaş çıkacak diye.
eşim bi de hatayda.
terörden de kurtulduk diyorduk
o da tehlikeye girdi şimdi

benim de ödüm patladı savaş çıkacak diye.
eşim bi de hatayda.
terörden de kurtulduk diyorduk
o da tehlikeye girdi şimdi

ben hangı akla hızmet böyle meydan okumayı anlamıyorum ztn.. nasıl bı cahıllık
savası ısteyenlerr e dıcek söz yok ztn
olmaz ama belli bişi geri adım atıldı umarımda öyle devam eder:(
savas naraları atanlar surıyeye gidebilir önden gtsnler hatta kımse tutmuyor

Back
X