• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

yaa bende bak bı sabah konustum sonr haber alamadım araadım sureklı yok dıyolar bebegım.. arar bu ara yogun donem sızın yemın torenı falan yanı normal suannnn hemen kendını oyle 2 3 gune uzme bende 3 gun konsmadıgımı bılıyorum ama yerlerı bellı bıseyler oldugundan arayamıyolar oyle sey yapma numara varsa sende dene

bi numara vermedi ki.
hep ankesörlüden aradı.
bazıları dışarıdan aramaya kapalı.
hem kime neyi sorucam bilmiyorum ki :(

dün gece ben kötü rüyalar gördüm sıkıntıyla 5-6 kere uyandım.
eşim gündüz arasa biraz rahatlardım ama aramayınca daha da sıkıldı içim.

bence de yemin töreni yoğunluğundan arayamadı
ama yine de insanın içi rahat etmiyor işte.
sen iyi bilirsin bunu ezgi, sen de yaşamışsın :ssz:

Merhaba kızlar ,
Bende 15 Ağustosta yarenimi Manisa 'ya gönderdim.Birkaç gündür konuyu takip ediyordum ama yeni üye olabildim.Şu an beni sadece benimle aynı durumda olanların anlayabileceğini düşündüğüm için burası bana ilaç gibi geldi.Bugün yemin töreni için hazırlıklarımı tamamladım yarın uzun bir yolculuk bekliyor beni.

hosgeldınnn ıyı yolculuklar dılerım canımmm gıt gor sevgılınıı gelınce anlatırsınn nasıl gectıgınıııı:31:

bi numara vermedi ki.
hep ankesörlüden aradı.
bazıları dışarıdan aramaya kapalı.
hem kime neyi sorucam bilmiyorum ki :(

dün gece ben kötü rüyalar gördüm sıkıntıyla 5-6 kere uyandım.
eşim gündüz arasa biraz rahatlardım ama aramayınca daha da sıkıldı içim.

bence de yemin töreni yoğunluğundan arayamadı
ama yine de insanın içi rahat etmiyor işte.
sen iyi bilirsin bunu ezgi, sen de yaşamışsın :ssz:

askımcım ankesörleri arasanaaa adını söyle falan ve sen onun aradığında bölüğünü öğrennn daha rahat ulaşırsın ankesörleri dene geri dönüşümlü varsa açar biri ordan adını soyadını söylersin telefona istersin

Yemek bile yemedim bu akşam. eşimle konuşmayınca hayattan soğuyorum.

canım ya bende bazı aramadıgı zamanlar sıkıntıdan patlıyorm ama ertesi gün
arayınca acıklıyo durumu egitim uzun sürdü fırsat bulamadım diye
üzülme bu kadar canları sag olsun yarın erkenden arar merakını üzüntünü bitirir insallah

askımcım ankesörleri arasanaaa adını söyle falan ve sen onun aradığında bölüğünü öğrennn daha rahat ulaşırsın ankesörleri dene geri dönüşümlü varsa açar biri ordan adını soyadını söylersin telefona istersin

bölüğünü biliyorum aslında.
ama ankesörü arasam çıkan kişiye sorsam o da gidip haber verse eşimin bana tek söyleyeceği şey "elalemin adamlarını ne arıyosun" olur :1:
bazen tel kesilince bile tekrar aradığımda kızıyor. ya benden başkası açsaydı diye.
azıcık takıntılı kendisi bu telefon mevzusunda.
elim mahkum bekliyorum.

Bu şarkı da bana gelsin.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum.... Bekliyorummmm ama çalmayacak biliyorum :9:

canım ya bende bazı aramadıgı zamanlar sıkıntıdan patlıyorm ama ertesi gün
arayınca acıklıyo durumu egitim uzun sürdü fırsat bulamadım diye
üzülme bu kadar canları sag olsun yarın erkenden arar merakını üzüntünü bitirir insallah

10 sn bile yeter valla ya. bi iyiyim desin...

bölüğünü biliyorum aslında.
ama ankesörü arasam çıkan kişiye sorsam o da gidip haber verse eşimin bana tek söyleyeceği şey "elalemin adamlarını ne arıyosun" olur :1:
bazen tel kesilince bile tekrar aradığımda kızıyor. ya benden başkası açsaydı diye.
azıcık takıntılı kendisi bu telefon mevzusunda.
elim mahkum bekliyorum.

Bu şarkı da bana gelsin.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum.... Bekliyorummmm ama çalmayacak biliyorum :9:

10 sn bile yeter valla ya. bi iyiyim desin...

Canım bende çok iyi bilirim o hissi:43: benim sevdiceğim normalde hergün aramaya çalışır bi kere iki gün arayamadığı olmuştu deliye dönmüştüm alo iyiyim dese razıyım diyordum meğersem kantin kapalıymış kartı bitmiş kuzumun sonra aradı ben nasıl telaşlı açtım çocuk alo dedi noldu iyi misin aramadın bir şey mi oldu kavga mı oldu nasıl sıralıyorum:1: dedi sakin ol iyiyim ben bi kendime geldim anlatamam :16: Bulduğu ilk fırsatta arar hiç merak etme sen canım kuş gibi hafiflersin sesini duyduktan sonra :34:

Canım bende çok iyi bilirim o hissi:43: benim sevdiceğim normalde hergün aramaya çalışır bi kere iki gün arayamadığı olmuştu deliye dönmüştüm alo iyiyim dese razıyım diyordum meğersem kantin kapalıymış kartı bitmiş kuzumun sonra aradı ben nasıl telaşlı açtım çocuk alo dedi noldu iyi misin aramadın bir şey mi oldu kavga mı oldu nasıl sıralıyorum:1: dedi sakin ol iyiyim ben bi kendime geldim anlatamam :16: Bulduğu ilk fırsatta arar hiç merak etme sen canım kuş gibi hafiflersin sesini duyduktan sonra :34:
Ayyy kendımı gordum benı aramadığı günde o gündü galiba kantin kapalıydı kart bitmişti kısmet işte :)

Ayyy kendımı gordum benı aramadığı günde o gündü galiba kantin kapalıydı kart bitmişti kısmet işte :)

bi kere telefon hatları kesilmiş hatayın genelinde. o yüzden arayamamıştı. bence yine öyle bişey de olmuş olabilir.

belki zaman geçtikçe biz de alışırız böyle paniklemeyiz diycem ama kendi adıma hiç sanmıyorum.
8 senedir şu adamı merak etmeden geçirdiğim 1 gün yok ya!

Cidden mi canım :) belki bizimkiler de tanışmıslardır ya :) Kantine ne söylenmiştim o zaman dedim kart depola diye deliye dönüyorum sesini duymadığım zaman :16:

bi kere telefon hatları kesilmiş hatayın genelinde. o yüzden arayamamıştı. bence yine öyle bişey de olmuş olabilir.

belki zaman geçtikçe biz de alışırız böyle paniklemeyiz diycem ama kendi adıma hiç sanmıyorum.
8 senedir şu adamı merak etmeden geçirdiğim 1 gün yok ya!

Öyle bir şey olmuştur canım içini ferah tut sen yarın erkenden arar belki hem sen şimdi sıkıntı yapıyorsun o da hissediyor sıkıntıya girmiştir seni arayamadığı için bulduğu ilk fırsatta arar hiç merak etme sen canım, arayamadıklarında biz pimpirikleniyoruz hemen merak etmeden geçirdiğimiz bir dk bile yok ki sen içini ferah tut canım yarın arar büyük ihtimalle. :34:

Merhaba kızlar ,
Bende 15 Ağustosta yarenimi Manisa 'ya gönderdim.Birkaç gündür konuyu takip ediyordum ama yeni üye olabildim.Şu an beni sadece benimle aynı durumda olanların anlayabileceğini düşündüğüm için burası bana ilaç gibi geldi.Bugün yemin töreni için hazırlıklarımı tamamladım yarın uzun bir yolculuk bekliyor beni.

Manisa'nın neresinde canım, benim askerim de Manisa'da :44:

aynen öylee canımm :kkk:

ay ıyı canım bısı olmamasına sevındımm tel olmasi iyi oluo cnm yaa
inş bıdha hıc yasanmaz ama inanmıyorum ve guvenmıyorum :50: Allaha emanetler orda :ssz:
canım bukdr da yapma amaa bukdr dusunme olumsuzlukları cekeriz iyi dusun iyi olsunn
sımdıye kdr sorunsuzdu ufak tefekte olsa bundan snra hıcı bısı olmadan bıtırıcekler inşş :16:
hıc dusunme oyle seyler bebegm

senaaaaaaaa benimki telini kaptirdi bu aksam aramadaaaa!!!!
:((((
ama olsun diorm daha ii oldu moralini bozma en azindan smdi yakalanma korkumuz kalmadi hem 1 ay snra izbe gelceksn kismetse deyip teselli veriyorum..cok sukur morali cok bozuk degildi cezada almamis :nazar:
ay su savas olmicak die kesinlessede iyice rahatlasak icime fenaliklae cokuyor valla :(((

Merhaba kızlar ,
hosgeldin canim.oncelikle hayirli teskereler insallah sag salim gidip gelirlerde kavusalim sevdiklerimize :16:
manisanin neresinde?
oh ne guzel gidiyorsun bu size cok iyi gelecek :nazar: bizede anlatirsin artik nasil gectigini :1:
hayirli yolculuklar cnm..
hosgeldin canım aynen herkes kader ortagı burda hepimizin katılıs sebebi o zaten
bende yarın yolcuyum ıspartada benimkisi oraya gidecegim allah nasip ederse
guluuuum hazirliklar bitti miii?hadi bakalim heyecan dorukta :1: donunce anlat bizede :1: hayirli yolculuklar tatlim :54:
Yemek bile yemedim bu akşam. eşimle konuşmayınca hayattan soğuyorum.

yaa bende cok ii bilirim o meraki.cok sukur benimki her gun ariyor 1 kez.
bigun arayamamisti o kdr korktum ki ne uyku uyuyabldm ne bsy.sabah bi kalktim korkudan dudagimda kocaman ucuk cikmisti :(
ertesi gun oglen gibi aradi nasil ferahladim rahatladim anlatamam.telasli konustm bnde siraladm sorulari o beni sakinlestiriyor :1: anlatti snra durumu rahatladim.bir dahada olmadi cok sukur oyle.aman olmasinda ztn.
seninki acemilikte die aramak skntilidir cnm ya sira gelmemistir ya karti bitmistir ya komutanlari ceza verdi yada egitimden dolayi firsat bulamamistir.yemin toreninden snra olmaz bunlar cnm icini ferah tut..

O, bu değil de bugün askerim aradığında ne yapıyorsun nasılsın diye konuşuyoruz kaçıncı günü olduğunu sordu bir anda. Ben de 27. günün hayatım dedim. Ne dese beğenirsiniz, baya geçmiş aslına bakarsak, gerçi içeride geçmiyor bana ama dışarıdayken geçiyordur daha çabuk demez mi, afalladım bir an mal gibi kaldım böyle :53: Sonra sen öyle san deyip rutin bir günümü anlatasım geldi ona ama sustum. Sonra da sen öyle diyorsan öyledir hayatım diyebildim sadece. Kendime şaşırdım telefonu kapatınca, normalde böyle bir şey dese ağzına edecek olan ben belki de ilk defa alttan aldım fakat bizimkine de acayip derecede bozuldum ne diyim. Hani sanki o gittiğinden beri ben burada günümü gün ediyorum da o 27 günün nasıl geçtiğini anlayamamışım da orada geçiyordur diyor bir de bana. 27 gün değil 27 yıl gibi geldiğini bilmiyor işte, kolay sanıyor paşamız bekleyen olmayı :47:

Son düzenleme:
Öyle bir şey olmuştur canım içini ferah tut sen yarın erkenden arar belki hem sen şimdi sıkıntı yapıyorsun o da hissediyor sıkıntıya girmiştir seni arayamadığı için bulduğu ilk fırsatta arar hiç merak etme sen canım, arayamadıklarında biz pimpirikleniyoruz hemen merak etmeden geçirdiğimiz bir dk bile yok ki sen içini ferah tut canım yarın arar büyük ihtimalle. :34:

evetttt dediğiniz gibi oldu ve aradı. :21:
meğer dün gece geç saatlere kadar prova yapmışlar yemin töreni için.
o da beni merak etmiş.
bugün yarım gün prova varmış sadece.
öğleden sonra arayacak inşallah.

ama yemin töreninden sonra ailesi gelenler çıkabiliyormuş,
benim canımcım çıkamayacak.
atlıcam gelcem ben dedim
öff bunun için gelinir mi 18 saat dedi.

aslında 3 gün bile yol sürse değer ama gelme dedi bi kere.
bence yarın ailelerin geldiğini görünce içinden çok üzülecek ama belli etmeyecek.
bana daha gitmeden önce söz verdirdi.
sürpriz vs. yapıp da yemin törenine gelmeye kalkma.
benim içim otobüslerde tek başına gelmene razı değil diye.

cumartesi ya da pazar çıkabilecekmiş çarşıya sadece.
napalım artık :ssz:

senaaaaaaaa benimki telini kaptirdi bu aksam aramadaaaa!!!!
:((((
ama olsun diorm daha ii oldu moralini bozma en azindan smdi yakalanma korkumuz kalmadi hem 1 ay snra izbe gelceksn kismetse deyip teselli veriyorum..cok sukur morali cok bozuk degildi cezada almamis :nazar:
ay su savas olmicak die kesinlessede iyice rahatlasak icime fenaliklae cokuyor valla :(((

üzülme ya, ceza almamış çok şükür ki.
yine ankesörden devam siz de.
yakalanma korkusu olmaz en azından

O, bu değil de bugün askerim aradığında ne yapıyorsun nasılsın diye konuşuyoruz kaçıncı günü olduğunu sordu bir anda. Ben de 27. günün hayatım dedim. Ne dese beğenirsiniz, baya geçmiş aslına bakarsak, gerçi içeride geçmiyor bana ama dışarıdayken geçiyordur daha çabuk demez mi, afalladım bir an mal gibi kaldım böyle :53: Sonra sen öyle san deyip rutin bir günümü anlatasım geldi ona ama sustum. Sonra da sen öyle diyorsan öyledir hayatım diyebildim sadece. Kendime şaşırdım telefonu kapatınca, normalde böyle bir şey dese ağzına edecek olan ben belki de ilk defa alttan aldım fakat bizimkine de acayip derecede bozuldum ne diyim. Hani sanki o gittiğinden beri ben burada günümü gün ediyorum da o 27 günün nasıl geçtiğini anlayamamışım da orada geçiyordur diyor bir de bana. 27 gün değil 27 yıl gibi geldiğini bilmiyor işte, kolay sanıyor paşamız bekleyen olmayı :47:

evet 1 ay olsa da 14 ayımız kalsa
bir şekilde zaman geçiyor ama onlar orada bizim gezip eğlendiğimizi düşünüyordur.

2 hafta sonra ben de kongreye gidicem dedim de (3 gün kalınacak) ne işin var dedi önce.
ama işimle ilgili zaten.
bi de gezisi de var ayvalık filan :)
hem de zaman geçirmem lazım.
tabiki anlayışla karşıladı sonra :)

yalnız şubatta da Malta'da bi kongreye katılmak istiyorum ki bunu henüz konuşmadım.
dağıtıma gelince yüz yüze söylüycem :18:

Son düzenleme:
hosgeldin canim.oncelikle hayirli teskereler insallah sag salim gidip gelirlerde kavusalim sevdiklerimize :16:
manisanin neresinde?
oh ne guzel gidiyorsun bu size cok iyi gelecek :nazar: bizede anlatirsin artik nasil gectigini :1:
hayirli yolculuklar cnm..

guluuuum hazirliklar bitti miii?hadi bakalim heyecan dorukta :1: donunce anlat bizede :1: hayirli yolculuklar tatlim :54:

yaa bende cok ii bilirim o meraki.cok sukur benimki her gun ariyor 1 kez.
bigun arayamamisti o kdr korktum ki ne uyku uyuyabldm ne bsy.sabah bi kalktim korkudan dudagimda kocaman ucuk cikmisti :(
ertesi gun oglen gibi aradi nasil ferahladim rahatladim anlatamam.telasli konustm bnde siraladm sorulari o beni sakinlestiriyor :1: anlatti snra durumu rahatladim.bir dahada olmadi cok sukur oyle.aman olmasinda ztn.
seninki acemilikte die aramak skntilidir cnm ya sira gelmemistir ya karti bitmistir ya komutanlari ceza verdi yada egitimden dolayi firsat bulamamistir.yemin toreninden snra olmaz bunlar cnm icini ferah tut..

sagol tatlımm ins gelince paylasırım sizlere nası gectigini

Canım laf söylemediiin iyi olmş benimkde hep der dışarda geçiyodur die..kızardm bende ama şöyle düşün kötü niyetle söylememiştir tabiiki..onlar orda ne ailelerini ne bizi
Görüyorlar yattıkları yatak bile kendi yataklarıdeğil istediklerinde yemek bile yiyemiyorlar acemide en azında ustada dışardan falanda sipariş verebiliolar bazı yerlerde :1: hrnyse ama biz evimizde ailemizle istediğimz an îstediğimz yemeği yiyerek tv karşısıjda uzanarak bekliyorıx.oda kolay olduğunu değilde daha kolay olduğunu ima etmştr ki çokta haklı cnm.her ne kadar asker beklesekte orayı yaşamadan anlayamayz...

arkadaslar merhaba uzun suredır uye olmayı dusunuyordum ama kısmet buguneymıs bende sızler gıbı sevgılımı askere yolldım 15agustosta polatlıda topcu ve fuze okulu ankaraya umarım burda sızlerle guzel vakıt gecırırım sımdıden hepnıze merhabaaa :):72:

Hoşgeldinn :3:

Allah kavuştursun canım, sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah :72: :nazar:

Mrb canım geeçn gün benimi iş yerinden çıkamdan aradı iş yerindede işler pek iyi değil canım çok sıkılıyordu bende benimkine dedimki canım çok sıkılıyor dedim ne dese beğenirsin bana canım sıkılıyor deme ben ne yapayım en azından özgürsün teller arasında değilsin falan değilsin apışıp kaldım ne d.iyeceğimi bilemedim. evet dediğin gibi sanki bizim burda günümüzü gün ettiğimizi düşünüyorlar halbuki bizde onlarla beraber askerlik yapıyoruz evet özgürüz ama içimizde hep bi burukluk var :(

Back
X