93/3 asker yolu bekleyenler

Tabi canım içlik siyah bere filan var ama insanın içi rahat etmiyo işte. Bide ayakata durmakta zorlanıyo diz kapağı yok bi bacağının. Soğukta durmaması gerekiyo. Böyle oluncada insan endişeleniyo haliyle:50:

bu durumunu askeriyeye bildirdi mi?
bari o kadar sık nöbet yazmasalar :(

benim eşimin de bir dizinde bağları kopuk.
ameliyat önermişlerdi.
ama kaldı askere gidince.
şimdi de eğitimlerde iyice ağrımaya başlamış.

bugün de 7 de dersim var yine.
taa 8.30 a kadar...

benim eşimin de bir dizinde bağları kopuk.
ameliyat önermişlerdi.
ama kaldı askere gidince.
şimdi de eğitimlerde iyice ağrımaya başlamış.

bugün de 7 de dersim var yine.
taa 8.30 a kadar...

Sevk etmeleri gerekirdi aslında spor istirati ve yada terlik istirati veriyolar. Bizde spor istirati varda önemli olan eğitim değil nöbetlere dikilmek. Erkek arkdaşımın bi bacağında patella kemiği yok yani kıkırdk yarım diğer bacağı kırıldı ve ayağının tarak kemiği kırık. Ama yapıyo işte

Sevk etmeleri gerekirdi aslında spor istirati ve yada terlik istirati veriyolar. Bizde spor istirati varda önemli olan eğitim değil nöbetlere dikilmek. Erkek arkdaşımın bi bacağında patella kemiği yok yani kıkırdk yarım diğer bacağı kırıldı ve ayağının tarak kemiği kırık. Ama yapıyo işte

bu askerlik başlarına geldi ve mecbur bir şekilde bitirecekler.. :ssz:
eşim de diyor neresi çıkarsa çıksın razıyım.
yeter ki 1 seneyi bi şekilde geçireyim..
çekeceğiz biz de işte..
sabır diliyorum hepimize........

Ben sürekli delirtme noktasına geliyorum ne yalan söyliyim kaybetmekten deli gibi korkuyorum ama çaktırmıyorum :17:
Getirme o kadar getirme, valla patladılar mı fena oluyor. Belli etmediğin de iyi bu arada, ne kadar sevsek önemsesek de onları o kadar da ipleri ellerine vermemek lazım :34:

Bende normalde topluluk içinde cok tanımadıgım insan varsa cok konusmam ama alışınca konusuyorum yani :9: Msj yazarken fln bi bni görün çenem düşüyo durdurabilene aşk olsun ama sevgilimle yanyana gelince o halimden eser yok :9::9: O bna diyo hatta senn çenen düşüktür noldu sna fln bnde bilmem fln oluyorm dilim tutuluyo :9::9:

Ahaha çocuğun da dikkatini çekmiş :9:

oh bu yaşta tansiyon problemim çıktı ya pazartesi hastaneye falan gidicem ne hoş ya 20 yaşında tansiyon düşüklüğünden göz kararmasından bayılıp kalıyorum evde falan bi süredir oluyodu çok üstünde durmuyordum biliyosunuz tek kalırken falan çok önemli olduğunu düşünmedim annem görünce tabi hemen hastane tansiyon önemli bi konu falan dedi ve büyük ihtimal bişeylr çıkcak oturunca ani kalkışta flaanda değil bi anda çok kötü oluyorum gözlerim görmüyo sonra yavaşca kendine geliyo ve beynm patlıcak gibi hissediyorum kendine gelirken..

ya ezgi bu ara bende cok kotuyum aynı dedigin gibi uerimde surekli bi halsizlik goz kararması bas donmesi istahsızlık ben anlamadım tum dengem altust oldu ne yedigim ne ictigim ne oturdugum belli sarhos gibi geziyorum kafam kazan gibi oluyo allahım hayra yazsın ama iyi degil bizim durum
ben bugun aile hekimimiz gittim anlattım herseyi tumuyle oda tansiyon dedi olctu cok dusuk cıktı ksinlikle dikkat etmen lazım dedi yemene icmene normal degilmiş esimin askerde olmasını felanda cok dusunup uzuldugum icin surekli bagısıklık sistemi yavaslıyormus sitresten üzüntüden kendine ugras bul kesinlikle sitrese girme duzgun beslen dedi sikıntıdan yani canım allahım yardımcımız olsun valla

Haftada iki gün aksamları yarım saat herkesin cep telefonunu dağıtıryorlar komutanlar bekliyo basında öyle konusuyoruz tabi geri dönüsümlü anksrlü var zaten hepi topu 5 6 tane illa ki bitanesi çekiyo uğraştırıyo tabi biraz ama konuşuyoruz yani günde bi defa yarım saat filan bazen şanslı oluyo ilk aramada düşüyo filan öyle ya illa ki konuşuyoruz da benim derdim konusmak değil bi sekilde o halloluya ama kışın nasıl olucak bilemiyorum

Doğunun sogugu fenadır ama bi şekilde kıyafetlerle fln engel oluyolardır üşümemeye yoksa donar insan yahu :26: Onları düşünmekten kafayı yemesek bari ya şu askerlik bitene kadar :50:

Doğunun sogugu fenadır ama bi şekilde kıyafetlerle fln engel oluyolardır üşümemeye yoksa donar insan yahu :26: Onları düşünmekten kafayı yemesek bari ya şu askerlik bitene kadar :50:

Sorma canım ya.. Biyandan onlar için endişeleniyoruz biyandan özlüyoruz teselli veren taraf biz oluyoruz valla bizde askerlik yapıyoruz yani allahın izniyle bi bitse :18:

Annem diyor onu bana yaa, kafayı yicen kızım yapma bu kadar diye. Ama elden gelmiyor işte, hepimiz aynıyız. Düşünüyorum kendi kendime İzmir'e bile çıksaydı ustalık yeri yine de endişelerim bitmeyecekti, her hafta sonu hatta çoğu kez her gün bile görsem, evinde kendi yatağında yatmıyor işte bir kere :30:

Sorma canım ya.. Biyandan onlar için endişeleniyoruz biyandan özlüyoruz teselli veren taraf biz oluyoruz valla bizde askerlik yapıyoruz yani allahın izniyle bi bitse :18:

Evet ya burda asker olup beklemek daha zor keşke bnide alsalar askerede bnde korayla askerlik yapsam :9: Bna diyo senide götrcem yanımda diye :9: Bide bnmki cok memnun halinden bu askerlik tam bna göre diyo hatta bn uzman çavuş olup askerde mi kalsam fln muhabbeti yapıyo bna gıcık :53:

Evet ya burda asker olup beklemek daha zor keşke bnide alsalar askerede bnde korayla askerlik yapsam :9: Bna diyo senide götrcem yanımda diye :9: Bide bnmki cok memnun halinden bu askerlik tam bna göre diyo hatta bn uzman çavuş olup askerde mi kalsam fln muhabbeti yapıyo bna gıcık :53:

Oh valla ne güzel benimki daha şimdiden nasıl geçicek zaman bıktım sende yoksun firar etcem diyo :9:

Annem diyor onu bana yaa, kafayı yicen kızım yapma bu kadar diye. Ama elden gelmiyor işte, hepimiz aynıyız. Düşünüyorum kendi kendime İzmir'e bile çıksaydı ustalık yeri yine de endişelerim bitmeyecekti, her hafta sonu hatta çoğu kez her gün bile görsem, evinde kendi yatağında yatmıyor işte bir kere :30:

Evet sürekli bi endişe sürekli bi huzursuzluk var hepimizde dogal olarak.Ama bnmki cok memnun nedense hayatından :61: Sizinkide öyle mi bilmiyorum ama cok rahat konusuyo yani hiç şikayet ettigini duymadm :9: Bi tek zorlugu var yanımda sen yoksun diyo onun dışında memnunum ben diyo :61:

Oh valla ne güzel benimki daha şimdiden nasıl geçicek zaman bıktım sende yoksun firar etcem diyo :9:

Ya o bizdede var ztn tek zorlugu sen yoksun diyo ama yerde süründürüyolarmş cezalarda fln acayip gülüyorum herkesin o haline diyo egleniyo yani :9: Nasıl egleniyosun ya nasıl böyle rahatsın diyorum napiyim başka türlü zaman gecmez ki diyo bnde ondan rahat ediyorum :61:

O uzman çavuş olma meselesini sanırım hepsi istiyor ya, benimki de bir tutturmuş. Ben askeriyeyi gördükten sonra vazgeçer diyordum ama yok yani vazgeçmeye niyeti. Ben de ne yapayım sen ne istiyorsan onun destekçisiyim diyorum, mutlu olsun yeter :1:

Evet sürekli bi endişe sürekli bi huzursuzluk var hepimizde dogal olarak.Ama bnmki cok memnun nedense hayatından :61: Sizinkide öyle mi bilmiyorum ama cok rahat konusuyo yani hiç şikayet ettigini duymadm :9: Bi tek zorlugu var yanımda sen yoksun diyo onun dışında memnunum ben diyo :61:

Aynen yaa, arada bir sesi böyle bozuk geldiği oluyordu meğersem yorgunluktanmış o. Ben bir tek geldiğim ilk 2-3 gün zorlandım hani firar etsem o zaman ederdim diyor :9:

Ya o bizdede var ztn tek zorlugu sen yoksun diyo ama yerde süründürüyolarmş cezalarda fln acayip gülüyorum herkesin o haline diyo egleniyo yani :9: Nasıl egleniyosun ya nasıl böyle rahatsın diyorum napiyim başka türlü zaman gecmez ki diyo bnde ondan rahat ediyorum :61:

Bizimkiler de bugün yırtmışlar sürünme meselesinden, baya gülüyordu arkadaşlarına ama perşembe de onları süründüreceklermiş yine kahkaha atıyordu kendi haline. Çocukların da psikolojisi hiç iyi değil bence :9:

Son düzenleme:
O uzman çavuş olma meselesini sanırım hepsi istiyor ya, benimki de bir tutturmuş. Ben askeriyeyi gördükten sonra vazgeçer diyordum ama yok yani vazgeçmeye niyeti. Ben de ne yapayım sen ne istiyorsan onun destekçisiyim diyorum, mutlu olsun yeter :1:

Aynen yaa, arada bir sesi böyle bozuk geldiği oluyordu meğersem yorgunluktanmış o. Ben bir tek geldiğim ilk 2-3 gün zorlandım hani firar etsem o zaman ederdim diyor :9:

Bizimkiler de bugün yırtmışlar sürünme meselesinden, baya gülüyordu arkadaşlarına ama perşembe de onları süründüreceklermiş yine kahkaha atıyordu kendi haline. Çocukların da psikolojisi hiç iyi değil bence :9:

Ben bi yandan iyi egleniyolar en azından düşünüp düşünp kendilerine dert etmiyolar diyorum :9:
Uzman çavuşluk meselesi için ben sıcak bakmıyodm ama sen bilrsin bn engel olmak istemiyorm demştim oda yok ya ozamn sen bni terk edersen fln düşünürm uzman çavuşlugu diyo :9:

Ben bi yandan iyi egleniyolar en azından düşünüp düşünp kendilerine dert etmiyolar diyorum :9:
Uzman çavuşluk meselesi için ben sıcak bakmıyodm ama sen bilrsin bn engel olmak istemiyorm demştim oda yok ya ozamn sen bni terk edersen fln düşünürm uzman çavuşlugu diyo :9:

Ee tabi canım, gidince ziyaretine falan daha iyi anlıyorsun hallerini. O yasak bu yasak şu yasak, yine iyi dayanıyorlar bir bakıma.
Aynen ben de çok sıcak bakmıyorum ama sen bilirsin, her zaman olduğu gibi sen neyi istiyorsan ben sana destek olurum dedim. Hala daha kararlı gibi ama bakalım, istemiyorum etmiyorum diye daha şimdiden üstüne gitmeye hiç gerek yok yani :1:

Ee tabi canım, gidince ziyaretine falan daha iyi anlıyorsun hallerini. O yasak bu yasak şu yasak, yine iyi dayanıyorlar bir bakıma.
Aynen ben de çok sıcak bakmıyorum ama sen bilirsin, her zaman olduğu gibi sen neyi istiyorsan ben sana destek olurum dedim. Hala daha kararlı gibi ama bakalım, istemiyorum etmiyorum diye daha şimdiden üstüne gitmeye hiç gerek yok yani :1:

Ya bnde ztn direk istemiyorm olmaz demiyorum sen istiyosan senn kararın diyorum cünkü ilerde bna derse senn yüzünden uzman çavuş olmadm fln diye kendimi kötü hissederm oyüzden ona bıraktm kararı :61:

Back
X