93/3 asker yolu bekleyenler

Hepsi aynı bence onların, sinir etmeye bayılıyorlar :9:

Evet ama bn ona yapamıyorm işte askerde diye :9: Cok mülayim oldum walla yoksa bn kıskandırmayı cok severim ama o yanlş düşünmesin şimdi aklına takılmasın diye sen merak etme bn herkesle mesafemi korurum fln modundayım :9::9:

[video=youtube;gupz_CHTrtc]http://www.youtube.com/watch?v=gupz_CHTrtc[/video]

Bak güneş batıyor işte bir gün daha yakınız...
Çok güzeell çağlaaaaaaaaaaa:43::43::43:

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu şarkı süpermş :43:

Evet ama bn ona yapamıyorm işte askerde diye :9: Cok mülayim oldum walla yoksa bn kıskandırmayı cok severim ama o yanlş düşünmesin şimdi aklına takılmasın diye sen merak etme bn herkesle mesafemi korurum fln modundayım :9::9:

15 ay tadını çıkarsınlar, sonra acısını çıkarırız. Her türlü bizdeler nasılsa :9:

Aaaaaaa lütfen şu moral bozucu moddan cıkalım yoksa böyle zaman gecer mi :61:
Ben bazen aklıma gelip üzülünce kendi kendimi eglendiriyorum :9: Acıyorum bi müzik bagıra bagıra söylüyorum oynuyorm ohooo :21::24::9:

Aaaaaaa lütfen şu moral bozucu moddan cıkalım yoksa böyle zaman gecer mi :61:
Ben bazen aklıma gelip üzülünce kendi kendimi eglendiriyorum :9: Acıyorum bi müzik bagıra bagıra söylüyorum oynuyorm ohooo :21::24::9:

En iyisi de arada oluyor hüzün patlaması, çok ağlak olduk kızlaaar, hiç hoş değil :19:

Aynen hiç hoş degl :19: Moralleri yüksek tutmak lazım yoksa onlar askerden geldiginde biz yaşlanmş gibi olcaz walla :53:

Ruhlar yaşlanıyor ki zaten, yaşlar kaç daha, yaşına uygun olarak hiç vur patlasın çal oynasın takılan birini görmedim daha ben burada. Arkadaşlarıma bakıyorum millette her gün bir aktivite mevcut, benim içimden gelmiyor :31:

dınlenıyorum walla canım pazarı böle geciriyorumm sen napıosunn
basladim tbii napalım yawas yawas alalim sende varmı bısıler:9:
ay 4 ayy dıoo kuzumm yaaaa bende ıstıyorummm :16:

canım geç cevap yazıyorum kusura bakma :26: ama hiç girdiğim yok artık kk ya :50:
burdaki sohbetleride özledim aslında..
bende alıyorum çeyizlik yavrum nerden neler alıosun bakim paylaşalım brbrmze :34:
desin artık ya plakalara düşmek istiyoruuummm :24:
senin şafakta epey azalmış canımmm :nazar:

Ruhlar yaşlanıyor ki zaten, yaşlar kaç daha, yaşına uygun olarak hiç vur patlasın çal oynasın takılan birini görmedim daha ben burada. Arkadaşlarıma bakıyorum millette her gün bir aktivite mevcut, benim içimden gelmiyor :31:

Herşey sevdigin insanla güzel cünkü :31: Ondan içimizden bşy gelmiyo.Bide bnm yaşlanmamam lazım yaa ztn sevdicegim bnden kücük :53:

Aaa hadi yaa, kaç yaş var ki aranızda ? :1:
Valla benimki 4 yaş büyük benden ama arayı da kapatmamak lazım yine de :9:

2 yaş var o 20 yaşında bn 22 :9: Ama bn minton tipliyim o upuzun pek belli etmiyorz yani görüntüde :9::9:
Yeri geliyo bnden olgun düşünüyo ama şaşırıyorum :9:
Annemde diyo kadının yaşı büyük olursa zengin olurmuşuz :9::9:

Back
X