- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.961
Evet canım ya atlatamadım bi türlü.. Bana iyi gelcek şey belli de işte şartlar el vermiyo![]()
Ahh şu mesafeler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ya atlatamadım bi türlü.. Bana iyi gelcek şey belli de işte şartlar el vermiyo![]()
Ahh şu mesafeler![]()
Yapıcak bişeyy yok maleseff... İçim daralıyo havada kapalı valla üf
Kışın tek dezavantajı bu işte, ama şöyle düşün günler kısalıcak ve zaman daha çabuk geçiceeeeek![]()
[video=youtube;gupz_CHTrtc]http://www.youtube.com/watch?v=gupz_CHTrtc[/video]
Bak güneş batıyor işte bir gün daha yakınız...
Çok güzeell çağlaaaaaaaaaaa![]()
Hepsi aynı bence onların, sinir etmeye bayılıyorlar![]()
[video=youtube;gupz_CHTrtc]http://www.youtube.com/watch?v=gupz_CHTrtc[/video]
Bak güneş batıyor işte bir gün daha yakınız...
Çok güzeell çağlaaaaaaaaaaa![]()
Evet ama bn ona yapamıyorm işte askerde diyeCok mülayim oldum walla yoksa bn kıskandırmayı cok severim ama o yanlş düşünmesin şimdi aklına takılmasın diye sen merak etme bn herkesle mesafemi korurum fln modundayım
![]()
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu şarkı süpermş![]()
Ben bu şarkıyı nasıl kaçırmışım yaa, çok güzeeeel![]()
Eveeet işte benim pskoljim böyle böyle bozuluyoo![]()
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu şarkı süpermş![]()
Aaaaaaa lütfen şu moral bozucu moddan cıkalım yoksa böyle zaman gecer mi
Ben bazen aklıma gelip üzülünce kendi kendimi eglendiriyorumAcıyorum bi müzik bagıra bagıra söylüyorum oynuyorm ohooo
![]()
En iyisi de arada oluyor hüzün patlaması, çok ağlak olduk kızlaaar, hiç hoş değil![]()
Aynen hiç hoş deglMoralleri yüksek tutmak lazım yoksa onlar askerden geldiginde biz yaşlanmş gibi olcaz walla
![]()
dınlenıyorum walla canım pazarı böle geciriyorumm sen napıosunn
basladim tbii napalım yawas yawas alalim sende varmı bısıler
ay 4 ayy dıoo kuzumm yaaaa bende ıstıyorummm![]()
Ruhlar yaşlanıyor ki zaten, yaşlar kaç daha, yaşına uygun olarak hiç vur patlasın çal oynasın takılan birini görmedim daha ben burada. Arkadaşlarıma bakıyorum millette her gün bir aktivite mevcut, benim içimden gelmiyor![]()
Herşey sevdigin insanla güzel cünküOndan içimizden bşy gelmiyo.Bide bnm yaşlanmamam lazım yaa ztn sevdicegim bnden kücük
![]()
Aaa hadi yaa, kaç yaş var ki aranızda ?
Valla benimki 4 yaş büyük benden ama arayı da kapatmamak lazım yine de![]()