93/3 asker yolu bekleyenler

Yani daha 20yimm ben :17: 26 ya kadar uzamaz belki ama geldikten 1 2 sene sonra falan iyidiir. Bu arada sen kç yasındaydınn ?

22 yaşındaym ben :61: Bizim daha iş güc birikim meseleleri var yani 1 2 sene snra nişan fln olur ama evlilik bulur 26 yı gibi düşünüyorum :16:

22 yaşındaym ben :61: Bizim daha iş güc birikim meseleleri var yani 1 2 sene snra nişan fln olur ama evlilik bulur 26 yı gibi düşünüyorum :16:

Ayy benden büyükmüşsüün :1: Aynen gelince bende oda çalışıcaz gerçi bizim ev filan hazır aileler filan tanısık 4 yıl olduğu için bazı şeyleri ilerlettik ama gelir gelmez de pat diye düşünmüyoruz dediğin gibi en azından bi nişan söz filan yaparız. Sonrasııda artık ne zaman hazır olursak

Ayy benden büyükmüşsüün :1: Aynen gelince bende oda çalışıcaz gerçi bizim ev filan hazır aileler filan tanısık 4 yıl olduğu için bazı şeyleri ilerlettik ama gelir gelmez de pat diye düşünmüyoruz dediğin gibi en azından bi nişan söz filan yaparız. Sonrasııda artık ne zaman hazır olursak

Sizin işler söz seviyesinde olmş ztn bi yüzükleri takmak kalmş hayrlısıyla oda olur inş canım allh bozmasın :16:

Kızlar ezgi hesabını mı dondurmuş ortalıkta görünmüyo :53:

Selam kızlar tekrar
Şu anda Bi otel odasında yalnız başımayım
Mutluluk sarhoşuyum resmen. :)
Eşime sordum çoğu kişiyi Ankara ya göndermişler hala denizliye düştüğüne inanamıyorum Allah Askerlerimize güç ve sabır versin hemencecik zaman geçsin inşallah

bende merak ediyorum aslında. Geçici olarak pasif diyo sanırım o dondurmak olmuyo. Bdde dondurma gibi bieşy var mı onuda bilmiyorum :44:

Saglık sorunları vardı merak ettim bnde umarım kötü bşy olmamştır:26:

Aynen güzelim çok sıkılmıştık tabi birde korku mahvediyordu bizi .
Sen nasılsın askerin nasıl ?

İyiyim canım bende ya hastaydım 2 hafadır bugün biraz daha iyiyim teşekkr ederim. Askerimde iyii soğuklar basladı doğum günü de yaklastı bi seyler öriyiim diyorum onun düşüncesi içerisindeyim :44:

İyiyim canım bende ya hastaydım 2 hafadır bugün biraz daha iyiyim teşekkr ederim. Askerimde iyii soğuklar basladı doğum günü de yaklastı bi seyler öriyiim diyorum onun düşüncesi içerisindeyim :44:

Çook geçmiş olsun canım.
Askerin nerde idiki canım kusura bakma hep unutuyorum da :5: bulunduğu yer çok mu soğuk . Ama çok güzel bir hediye düşünmüşsün. Beceriklimisin ki :):1:

Çook geçmiş olsun canım.
Askerin nerde idiki canım kusura bakma hep unutuyorum da :5: bulunduğu yer çok mu soğuk . Ama çok güzel bir hediye düşünmüşsün. Beceriklimisin ki :):1:

Valla sorsalar beceriksizim ama söz konusuu sevgilim olunca öğrenebiliriim herşeyii :1: Ağrı ' da canım baya soğuk bide o çok sever örgü şeyleri burdayken örüyodum doğum günü de gelmisken yapiyim bişiler dedim :)

Valla sorsalar beceriksizim ama söz konusuu sevgilim olunca öğrenebiliriim herşeyii :1: Ağrı ' da canım baya soğuk bide o çok sever örgü şeyleri burdayken örüyodum doğum günü de gelmisken yapiyim bişiler dedim :)

Zaten onlara gelince asan sular duruyor. Beceriksen becerikli olursun :):) Evet canım Ağrı'da ihtiyacı olur oraya kış şimdiden gelmişitr bile.
Benimki pek sevmez öle şeyleri ama doğum gününde emeğimle bişeyler yapmak benimde aklımda:nazar::nazar:

Back
X