- Konu Sahibi mutluluk_06
- #2.161
Yani daha 20yimm ben26 ya kadar uzamaz belki ama geldikten 1 2 sene sonra falan iyidiir. Bu arada sen kç yasındaydınn ?
22 yaşındaym ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani daha 20yimm ben26 ya kadar uzamaz belki ama geldikten 1 2 sene sonra falan iyidiir. Bu arada sen kç yasındaydınn ?
22 yaşındaym benBizim daha iş güc birikim meseleleri var yani 1 2 sene snra nişan fln olur ama evlilik bulur 26 yı gibi düşünüyorum
![]()
Ayy benden büyükmüşsüünAynen gelince bende oda çalışıcaz gerçi bizim ev filan hazır aileler filan tanısık 4 yıl olduğu için bazı şeyleri ilerlettik ama gelir gelmez de pat diye düşünmüyoruz dediğin gibi en azından bi nişan söz filan yaparız. Sonrasııda artık ne zaman hazır olursak
Sizin işler söz seviyesinde olmş ztn bi yüzükleri takmak kalmş hayrlısıyla oda olur inş canım allh bozmasın![]()
Kızlar ezgi hesabını mı dondurmuş ortalıkta görünmüyo![]()
bende merak ediyorum aslında. Geçici olarak pasif diyo sanırım o dondurmak olmuyo. Bdde dondurma gibi bieşy var mı onuda bilmiyorum :44:
evet halada hastayım bende stersten dolayı baya
tansiyon dusmesi felen var halsizlik göz kararmasi bulantılar felan
bu aralar hep kotuyum allah hayra yazsın ama depresyon olabilir dedi doktorum
kendimden saglıgımdean korkuyom ya
Çok geçmiş olsun canım
Ayy iki gündür bisi oldu benmkine bi romantik bi romantik sorma sürekli bi evlilikten bahsetme çabası içindee. Hiç kapatasım gelmiyo telefonu![]()
Merhaba kızlar bende diyorum bu kızlar nerde diye demek burdasınız :) yakaladım![]()
Eheheh nasılsıınnn canım ?
Çok şükür iyiyim canım. Askerimin ustası belli olduktan sonrad daha da iyi oldum :)![]()
Ne güzell belirsizlikten sıkılmıstınız rahatladınız valla :))
Aynen güzelim çok sıkılmıştık tabi birde korku mahvediyordu bizi .
Sen nasılsın askerin nasıl ?
İyiyim canım bende ya hastaydım 2 hafadır bugün biraz daha iyiyim teşekkr ederim. Askerimde iyii soğuklar basladı doğum günü de yaklastı bi seyler öriyiim diyorum onun düşüncesi içerisindeyim :44:
Çook geçmiş olsun canım.
Askerin nerde idiki canım kusura bakma hep unutuyorum dabulunduğu yer çok mu soğuk . Ama çok güzel bir hediye düşünmüşsün. Beceriklimisin ki :)
![]()
Valla sorsalar beceriksizim ama söz konusuu sevgilim olunca öğrenebiliriim herşeyiiAğrı ' da canım baya soğuk bide o çok sever örgü şeyleri burdayken örüyodum doğum günü de gelmisken yapiyim bişiler dedim :)