93/3 asker yolu bekleyenler

Muhakkak. Ay düşse bi direk 200lerdymmm :21::21:

Sen 200 biz 300 oh ya cok iyi olur ama herkeste umutlanmayın diyo bilmiyorm az önce haberturk te dinledim en kısa sürede uygulanmaya başlancakmş diyodu :26:

Sen 200 biz 300 oh ya cok iyi olur ama herkeste umutlanmayın diyo bilmiyorm az önce haberturk te dinledim en kısa sürede uygulanmaya başlancakmş diyodu :26:

2014 De bile çıksa yine bizi kapsıyo o yüzden yinede çok umutlanmamk lazım ama olasılığıda var bence. Seçimlerden öncede olabilir 2014 ocaktada olabilir diye düşünüyorum 1 yıl içerisnde mtlaka çıkar heralde:44:

2014 De bile çıksa yine bizi kapsıyo o yüzden yinede çok umutlanmamk lazım ama olasılığıda var bence. Seçimlerden öncede olabilir 2014 ocaktada olabilir diye düşünüyorum 1 yıl içerisnde mtlaka çıkar heralde:44:

İmş bakalm olsa cok iyi olur olmasada ztn biz bu duruma kendimizi alıştrmştk yapck bşy yok :61:

Amaan insanların umutlaryla oynuyolar bosversene. Olursa olur olmazsa olmaz :19::19: bukadar sabretmişiz biraz daha sabrederiz biz :))

Evet ya her sene aynı konuyu göndeme getiriyolar snra bi bakıyosun ortada bşy yok neyse şafak azalmaya devam ediyo sonucta napalım buna şükür :16:

$cats.webp

olmuşmuyummmmm hihihih :):)

ıyıyım ankaraya gıdıyorum cnm aksamaaaaa ıste hazırlanıyorum sen napyıosunnnn ıyıyım ya nasıl olıyım :))

Git gez askerinle güzel zaman gecir :16: Resimde cok güzel cıkmşsın sıkı giyin ama havalar soguk özellikle ankara akşamları daha beter olur :9:

Git gez askerinle güzel zaman gecir :16: Resimde cok güzel cıkmşsın sıkı giyin ama havalar soguk özellikle ankara akşamları daha beter olur :9:

ay evette ben uzun kollu gıymeyı bıle sevmedıgım ıcın bayılcam sanırım öf ya gidip bi doncam önce :D sonra aklım basıma gelcek dıger gıdısımde gıbı gozukuyo :D

Back
X