- Konu Sahibi mutluluk_06
- #2.401
İnş canım dört gözle bekliyorz bakalm nolck:26:
İnşallah düşecek diyelim duamızı eksik etmeyelim ve bekleyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım dört gözle bekliyorz bakalm nolck:26:
Nerdeee bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Ben burdayımda başka kimse yok![]()
Ehehe napyosun canım
Bayramdan snra taşınıcaz onun telaşındayız onlarla ugraşıyorm walla
Haberleri bekliyorm şuanda 4 gözle askerlikle ilgili şeyleri söyliceklermş![]()
Aa bende izliyim ben genelde gece haberlerini izliyorum son dakika oluyo hep. Sen nereden okuduunnn
Ya akşam haberlerinde mutlaka konusu gecer diye bekliyorm işte dört gözle![]()
Muhakkak. Ay düşse bi direk 200lerdymmm![]()
Sen 200 biz 300 oh ya cok iyi olur ama herkeste umutlanmayın diyo bilmiyorm az önce haberturk te dinledim en kısa sürede uygulanmaya başlancakmş diyodu :26:
2014 De bile çıksa yine bizi kapsıyo o yüzden yinede çok umutlanmamk lazım ama olasılığıda var bence. Seçimlerden öncede olabilir 2014 ocaktada olabilir diye düşünüyorum 1 yıl içerisnde mtlaka çıkar heralde:44:
İmş bakalm olsa cok iyi olur olmasada ztn biz bu duruma kendimizi alıştrmştk yapck bşy yok![]()
Yani en basta 15 ayı göze aldık![]()
2013 sonuna kadar meclisten gecicekmş güya![]()
Amaan insanların umutlaryla oynuyolar bosversene. Olursa olur olmazsa olmazbukadar sabretmişiz biraz daha sabrederiz biz :))
Evet ya her sene aynı konuyu göndeme getiriyolar snra bi bakıyosun ortada bşy yok neyse şafak azalmaya devam ediyo sonucta napalım buna şükür![]()
Ezgiiii kız sen nerelerdesin merak ettik wallahi :26:
Nasıl oldun asıl sen nasılsın ?
ıyıyım ankaraya gıdıyorum cnm aksamaaaaa ıste hazırlanıyorum sen napyıosunnnn ıyıyım ya nasıl olıyım :))
Git gez askerinle güzel zaman gecirResimde cok güzel cıkmşsın sıkı giyin ama havalar soguk özellikle ankara akşamları daha beter olur
![]()