93/3 asker yolu bekleyenler

offffff bayram temizliği yapıcam ben de yarın işten dönünce :14:
cumartesi misafir geliyor çünkü
pazar da bitaneciğim geliyor :16:
patatesli milföy böreği istedi kıyamam ya.....

Dedemin evini temizledik :1: Dedem bide yaşlı olunca her yeri daha bi pis oluyo halıları ser evi emizle derken canımız cıktı :1:
hımm olsun canım yaslı adam ne iyi yapmıssınız hayra gecmiştir vallahi
offffff bayram temizliği yapıcam ben de yarın işten dönünce :14:
cumartesi misafir geliyor çünkü
pazar da bitaneciğim geliyor :16:
patatesli milföy böreği istedi kıyamam ya.....

kolay gelsin sana simdiden canım
benimkide el baklavası istedi nasipse hafta sonu yapacagız bizde
adamlar özlemiş el yemeklerini belli :1::1:

allah kahretsin madem bir iki hafta içinde belli olmayacaktı ne halt yemeye milleti heveslendiriyo bunlar yaa zaten gerginim haberleri okudukça ice cinlerim tepeme çıktı:(off yaa kızlar bnm askerden hala ses yok ben kafayı yicem şu an sinirimden aglicam yaa mesaj attm tel kapalı orayıda aramadm ne yapsam bilmiyorum ooooffff....

Bugün arar kesin bnce :61:

Benimde içime öyle doğuyo bakalım bekleyişteyim ins arar valla zaten çok falza özledim konusmayınca insan daha da kötü oluyo gece de yine tuhaf tuhaf rüyalar gördüm sinirlerim bozuldu biraz kin güddüm bide. Hala sinirliyim ona neyse arayınca yumusarım nasılsa:1:

Benimde içime öyle doğuyo bakalım bekleyişteyim ins arar valla zaten çok falza özledim konusmayınca insan daha da kötü oluyo gece de yine tuhaf tuhaf rüyalar gördüm sinirlerim bozuldu biraz kin güddüm bide. Hala sinirliyim ona neyse arayınca yumusarım nasılsa:1:

seninde mi aramadı cnm senin yine arayacak ümidin war bnm oda kalmadı:(

Rüyadan dolayı mı kin güddün cocuga :9:
Arayınca yumuşarsn hemencecik :16:
Oda özlemiştr ztn romantige baglarsnz :16:

seninde mi aramadı cnm senin yine arayacak ümidin war bnm oda kalmadı:(

Yok canım dönmedi heralde daha.Sende karamsa olmaz o aramazsa sen ararsın hem gönlünü almıs olursun askerlikte gurur filan dinlenmez bosver :)

Rüyadan dolayı mı kin güddün cocuga :9:
Arayınca yumuşarsn hemencecik :16:
Oda özlemiştr ztn romantige baglarsnz :16:

Evet ya sinir oldum gece kaç defa uyandım. Çok kızgınım ona :19: Öyle oluyo zaten ya bak sunu dicem böyle kızcam şöyle kızcam diyorum sesini duyduğum anda hepsii fos unutuveriyorum :1: İns ararda bağlarz ya :18:

Yok canım dönmedi heralde daha.Sende karamsa olmaz o aramazsa sen ararsın hem gönlünü almıs olursun askerlikte gurur filan dinlenmez bosver :)

Evet ya sinir oldum gece kaç defa uyandım. Çok kızgınım ona :19: Öyle oluyo zaten ya bak sunu dicem böyle kızcam şöyle kızcam diyorum sesini duyduğum anda hepsii fos unutuveriyorum :1: İns ararda bağlarz ya :18:

wala düşünmüyo degilim de yani aramayı canım yine dayanamayp arayan ben olcam sanırım teli kapalı mesaj attm sabah ama açmadı daha biraz daha bekliym olmazsa karakolu aricam artk:(sorma bende dogru düzgün uyumadm degişik degşk rüyalar gördm ama hatrlamyrum da uyanıp uyanıp tele baktm bişi warmı die...

seninki dönmedi de bnmki nie böle yaptı anlamadm:(

Rüyanda gördügün şeyden kızılır mı hiç ya :9: Etkilenmş olabilrsinde aradıgında baska zaman kızcak olursan unut yani kızma :9:
Romantige baglayamadan kavga edersinz allah korsun :9:
Biz kızlar böyleyiz ztn hemen yelkenleri suya indiriyorz seslerini yüzlerini görnce :16:

wala düşünmüyo degilim de yani aramayı canım yine dayanamayp arayan ben olcam sanırım teli kapalı mesaj attm sabah ama açmadı daha biraz daha bekliym olmazsa karakolu aricam artk:(sorma bende dogru düzgün uyumadm degişik degşk rüyalar gördm ama hatrlamyrum da uyanıp uyanıp tele baktm bişi warmı die...

seninki dönmedi de bnmki nie böle yaptı anlamadm:(

Bişi vardır muhakkak bugünde bekle sen aramazsa sen ara yinede bosver kızgınlığı filan.. Telefon kullanıyor mu senin ki ?

Rüyanda gördügün şeyden kızılır mı hiç ya :9: Etkilenmş olabilrsinde aradıgında baska zaman kızcak olursan unut yani kızma :9:
Romantige baglayamadan kavga edersinz allah korsun :9:
Biz kızlar böyleyiz ztn hemen yelkenleri suya indiriyorz seslerini yüzlerini görnce :16:

Valla ben böyleyim çok etkileniyorum. Aynen sesini bi duyim kızgınlık filan kalmaz :)

Son düzenleme:
Bişi vardır muhakkak bugünde bekle sen aramazsa sen ara yinede bosver kızgınlığı filan.. Telefon kullanıyor mu senin ki ?

ya war bişi war artk da kötü bişi olmasından korkuyorum canım ewt kullanıyor normalde ama nöbetlerde açıo sadece karakolda açamıyo bi kaç kere yakalattı filan temkinli dawranıyo:(

Back
X