93/3 asker yolu bekleyenler

valla bende hıc bılmıyorum ama bakalım kısmet kaynanamın oglunun uzuntusune sayıyorum sımdılık geldıgındede aynı olursa alır karsıma konusucam en sonunda nabayım 4gun oldu aramadı hala benımkıde bır arasada kurtulsam yaaaaaaaaaaa:44::50:

Sabretmek lazm ya arar ama onlar arayana kadar çatlıyorz biz resmen :31:

sabretmek cok zor bılıyorum ama arar ınankı arar en gec yarın arar canım ya ah keske benımkınınde ulasabılecegım bır numarası olsaydı valla kac kere arardım ama yok ıste ustaya gıtsınde rahatlıyayım bıraz gercı semdınlıye gıdıcek ama umarım acemıdekı gıbı 3-4 gun aramamazlık etmez bende beklıyorum bakalım yarın dagıtıma gelıcek belkı cıkınca arar dıye beklıyorum:43:

dagıtıma gelcekmiş arar canım bizim hiç böle yapmazdı kawgalıda olsak yerdk birbirimizi ama içimden bi ses hasta istirahatte diyo ama bilmiyorm kötü bişi olmasnda bi an önce arasın acemilik neresi canım sizn?

dagıtıma gelcekmiş arar canım bizim hiç böle yapmazdı kawgalıda olsak yerdk birbirimizi ama içimden bi ses hasta istirahatte diyo ama bilmiyorm kötü bişi olmasnda bi an önce arasın acemilik neresi canım sizn?

yoktur canım bi şeyi cok yogunlardır ondan arayamamıstır kesın. acemılık polatlı ankara topcu fuze okulu usta hakkarı semdınlı :43:

Önceki olan şeyden cok etkilenmşsn sen :53:
Benm anneminde rüyaları cok cıkar ama kötüyü düşünme canım belki şimdi kötü görmenin sebebi dün konusamadn haber alamadn ondandır içini ferah tutmaya çalış :61:

Evt canım o zamandan sonra zaten hep böyleyim çok takıyorum rüyaları kafama. Ama arıcak bugün inş bişiiyim kalmıcakk :16:

Ya bayramdan sonraya kaldığını ama tezkerelerin hemen verilmiceğini kademeli teskere olucağını söyledi ilk 15 ayının içinde olan askerler çıkıyomuş.Sonra 14 sonra 13 diye gidiyomuş. Bianda hepsi çıkmıcakmıs.

"Uygulamanın kasım ayı başında uygulamaya geçmesi durumunda kısa dönem askerlik uygulamasından ilk yararlanacak grup, 1992/4 tertip askerler olacak. Bu durumda yaklaşık 75 bin er/erbaş erken terhis olan ilk asker grubu olacak. Ancak, uygulamanın Şubat 2014’te gerçekleşecek celp döneminde sarkabileceği ve ilk olarak 1993/1 tertip askerlerin yararlanabilme olasılığı da bulunuyor."

Bu bizi vurur da 92 lilere yetişmeyecek gibi görünüyor. :50:

Ölür müsün öldürür müsün şimdi, yazık değil mi o 92 devrelerine :47:

ayh bır bılsem canım ya en son pazar gunu nette konustuk yarın dagıtıma gelıcek herhalde cok yogun fırsat bulamıyor bende bılmıyorum ya ama cıldırıyorum onu bılıyorum:50::3:

Dağıtım izninden dolayı öyleymişler, dün akşam aradığında öyle dedi sevgilim de içtimadan içtimaya koşuyoruz hiç fırsat olmuyor gerçekten dedi, cuma kesin çıkıp çıkmayacağını bir de saati sorabildim ve diyor musun bir şey hayatım içtimaya geç kalıyorum dedi. 1,5 dakika bir şey konuşabildik biz de yani telaş etme yoğunluktan oluyor canım :34:

teli açıldı ama hala dönmedi bana napıyım şimdi?o mesajı görüp de dönmeyen adama tekrar msj atyım mı onun atmasını mı bekliym kızlar ??

ama ben bi kere attım hem ne diyim hiç bilmiyorum sabah biraz tripli konuşmuştm adam yerine konmuyoruz demek tarzında bişiler dedim şimdi ne desem kafam allak bullak??

Direk bnce ara kavgada etseniz sonunda barışırsnz en azından :31:

Back
X