93/3 asker yolu bekleyenler

napıyonuz???

Yarın kavuşacak olanlar kimler?

Çağla?

Evet biz yarın kavuşuyoruz hayırlısıyla. 9 gibi araçlar askeriyeden yola çıkmaya başlayacakmış ama saatte aksama olur sanıyorum. Benim sabahtan dersim var ama o derse girersem de otogara yetişemem, o sebeple ekicem gibi :9:

Bu arada Alaşehir'in komutanlarını dövmek istiyorum, keplerini çalmak, botlarını değiştirmek, yataklarını bozmak ve daha aklıma gelmeyen bir sürü askeri işkence yapmak istiyorum, son gün bugün hala daha içtima derdindeler sanırım konuşamadık bugün de :47:
Sabah çıkmadan evvel arayabilirse öpüp de başıma koyayım :52:

Evet biz yarın kavuşuyoruz hayırlısıyla. 9 gibi araçlar askeriyeden yola çıkmaya başlayacakmış ama saatte aksama olur sanıyorum. Benim sabahtan dersim var ama o derse girersem de otogara yetişemem, o sebeple ekicem gibi :9:

Bu arada Alaşehir'in komutanlarını dövmek istiyorum, keplerini çalmak, botlarını değiştirmek, yataklarını bozmak ve daha aklıma gelmeyen bir sürü askeri işkence yapmak istiyorum, son gün bugün hala daha içtima derdindeler sanırım konuşamadık bugün de :47:

Bende aynı durumdayım ya cocuk yarın yola cıkıcak bi aksilik olmazsa ama kacta cıkıcak kacta binicek hiç bşy bilmiyorm :9:
Son gün bugün bari rahat bırakında insanlar aileleriyle eşleriyle sevgilileriyle haberleşsin yahu :47:

yok aramam önce biraz trip atmam lazım canım:1:bana birsürü laf saydı haksız yere ama msj atmayı düşünüyorum saat 9 olsun da bi:(

Ama simdi msj atarsan cvp vermeme gibi bi secenegide oluyo ama ararsan öyle bşy olmaz en azından msj attı atıcak diye beklemezsn diye düşünüyorm :26:

Bende aynı durumdayım ya cocuk yarın yola cıkıcak bi aksilik olmazsa ama kacta cıkıcak kacta binicek hiç bşy bilmiyorm :9:
Son gün bugün bari rahat bırakında insanlar aileleriyle eşleriyle sevgilileriyle haberleşsin yahu :47:

Yok canım olur mu hiç öyle şey, daha yeterince hayatlarından bezdiremediler bizim çocukları :47:

Yok canım olur mu hiç öyle şey, daha yeterince hayatlarından bezdiremediler bizim çocukları :47:

Günde 100 kere içtima yapılır mı ya bi sürü asker var bide 150 kişi birden sayılıyo beklemekten sıkıntı basar insanın içine :47:
Bnm elime bir vrcekler o komutanları var ya ah ah ne işkanceler yaparm onlara :47::41:

:)) hala içtima di mi?
bizimki de öyle diyor.
silahları vs. teslim etmişler.
cumartesiye kadar herhalde içtimadan içtimaya koşacak :9:

Bi aksilik olmazsa bnde yarın kavuşucam inş da bakalm :31:

ayy ayy ayyyyy çok sevindim ececim :17:
8 saat miydi?
olsun ya geliyor ya hayırlısıyla.

eee nasıl karşılıycaksınız? süslenin püslenin kızlarrrr:12:

Günde 100 kere içtima yapılır mı ya bi sürü asker var bide 150 kişi birden sayılıyo beklemekten sıkıntı basar insanın içine :47:
Bnm elime bir vrcekler o komutanları var ya ah ah ne işkanceler yaparm onlara :47::41:

100 kereede olur bin kere de ustadayız ve 3 gündür konuşmuyoduk ta ki az önceye kadar denetleme dolayısı ile zor zamanlar yaşıyoruzz..Ve 3,5 kilometreyi 14 dk degil de 17 dk da koştuğu için haftasonu çarşısı iptal olabilirr:43::43::43::43::43:
halinize şükredinn

8 saat miydi?

Evet 8 -8,5 saat :61: ya hayrlısıyla gelsinde baska bşy demiyorm ztn :16:
Saclarımı düzleştiricem kesin cünkü saclarımı düz daha cok seviyomş beyefendi :9: Ama abartı süslenmicem yada bilmiyorm ruh halime baglı :9:

100 kereede olur bin kere de ustadayız ve 3 gündür konuşmuyoduk ta ki az önceye kadar denetleme dolayısı ile zor zamanlar yaşıyoruzz..Ve 3,5 kilometreyi 14 dk degil de 17 dk da koştuğu için haftasonu çarşısı iptal olabilirr:43::43::43::43::43:
halinize şükredinn

O nasıl bi ceza ya :53:
Sporcu asker fln mı sevdicegin 3dk nın hesabını mı yapmşlar :53:

öle mi diyorsun canım msj atim mi yani??yada ne diym bilmyrm

Senin durumu okurken bir an aklıma bizim bir olayımız geldi. Kavga süreci benzer değil ama sebep aynı. ben gereksiz yere ve ikimizle alakalı olmayan bir konuda -ailevi bir sıkıntı- canım acayip derecede sıkkındı o gün konuşuyoruz. İşte ben olumsuz giden şeylerden bahsediyorum böyle karamsarım bir gör beni dünya başıma yıkılmış adeta, çocuk destek olmaya çalışıyor ama sanki onun yüzünden sıkıntılıymışım gibi bir de ona trip tafra halindeyim o aşkım şöyle hayatım böyle diye anlatıyor ben de hitap namına hiç bir şey yok. En son da o anki sinirle zaten herkes her an arkasını dönüp de gidecekmiş gibi hayatımda, kimse güven vermiyor demişim ki hatırlamıyorum sonradan mesajları okuyunca gördüm. Bunun tepesi attı artık tabi ve o da bir anlık sinirle bitirelim dedi. Hee bitti mi ondan sonra hayır bitmedi, 3 gün hiç konuşmadık, ne o aradı ne ben. Artık dayanacak halim kalmadı ki o 3 günün nasıl geçtiğini bir ben bir Allah biliyor, her şeyi göze aldım, sinirle ciddi bir şekilde bitsin demiş olma ihtimaline bile hazırlayarak kendimi ben konuşmak istiyorum, karşılıklı olmasına gerek yok dinlesen de yeter bu kadarını bari hak ediyorum herhalde dedim. Burada çok uzatmayayım diye anlatmadım ama mesajlarımı bir görseniz hata gerçekten bendeydi, barışmasına gerek yoktu sadece yaptığım şeyin farkına vardığımı ona haksızlık ettiğimi söyleyecektim, el sıkışarak başlamıştı yine öyle bitsin diyecektim buna hazırlamıştım kendimi. 15 dakika sonra ben mutluluk göz yaşlarına boğan mesaj geldi. Unut olanları, ben ayrılamam senden... :16: Sevdiceğim yaa yine aşkım depreşti :1:

Çok uzattım ama demem o ki, şu durumda trip atma. Evet barıştık biz ama bitirelim demesi bir sinirle de olsa benim içimde bir uhte olarak kalacak. Sende de olmasın. Ve bu laf yıllar sonra da olsa benim sevgilime geri dönecek, bitirelim demeyi planlamıyorum tabi ki de ama o lafı yutacak :34:

Yine iyi dayanıyor be bizimkiler, sorma kendimden korkuyorum şu aralar :52:

:)) hala içtima di mi?
bizimki de öyle diyor.
silahları vs. teslim etmişler.
cumartesiye kadar herhalde içtimadan içtimaya koşacak :9:

8 saat miydi?

Maalesef ya, dün çocuk nefes nefese konuştu benimle 1,5 dakika içtimaya geç kalıyorum diye kapattı telefonu da garibim :52:

Banyomu yaptım ben, oje sürüyorum şimdi yy aradan sonra, bayan olduğumu bi hatırlayayım dedim :9:
Saçlarım kuruyunca da üşenmezsem onları düzleştiricem olmadı yarın sabahtan kuaföre gider fönletirim, cicilerimi de hazırladım :66:

Hayıır değil bandocu ve yemekhaneci
:19:
Ama denetleme Ankaradan olacakmış herkes çok iyi olmak zorundaymış bütün gün spor gece ders falan filan uğraşıyo
:43:

Öyle işlerle genelde komutanlar ugraşır ya askerleri kullanıyolar resmen onlarada ayak işlerini yaptırıyolar :1:
Yazık ama ya halleri kalmıyo :26:
Benm babamda askerdi emekli oldu yemekhaneye fln bakıyodu baya zahmetli işler yani :1:

Maalesef ya, dün çocuk nefes nefese konuştu benimle 1,5 dakika içtimaya geç kalıyorum diye kapattı telefonu da garibim :52:

Banyomu yaptım ben, oje sürüyorum şimdi yy aradan sonra, bayan olduğumu bi hatırlayayım dedim :9:
Saçlarım kuruyunca da üşenmezsem onları düzleştiricem olmadı yarın sabahtan kuaföre gider fönletirim, cicilerimi de hazırladım :66:

aslına bakarsanız kızlar bizi o kadar özlemişlerdir ki, en paspal halimizle bile gitsek herhalde bizi dünya güzeli olarak görürler bence :31:

Öyle işlerle genelde komutanlar ugraşır ya askerleri kullanıyolar resmen onlarada ayak işlerini yaptırıyolar :1:
Yazık ama ya halleri kalmıyo :26:
Benm babamda askerdi emekli oldu yemekhaneye fln bakıyodu baya zahmetli işler yani :1:

Evet cidden yazık ayakta durmaya halim yok diyo acıdım ya 3,5 kilometre ne demeeeeekk:43:

Back
X