- Konu Sahibi mutluluk_06
- #3.421
İnş canım inş sag saglim bitirip gelmesinide göstersin allahım![]()
amin canım herkesle birlikte bizede göstersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım inş sag saglim bitirip gelmesinide göstersin allahım![]()
amin canım herkesle birlikte bizede göstersin![]()
Evet herkese göstersin eksik söylemşm kusuruma bakma![]()
Askerim gitttiiii
Cok zormş yahu ailesinin yanına gitti ama yinede askere gitmş gibi hissettim![]()
amin önemli diil cnm olsun siz nişanlı filan mısınz??ailen biliyomuş yaa ondan sordum...
Ah canım benim yaNasılsn canım ?
Yok nişanlı deglz ama ailem tanıyo onun aileside bni tanıyo öyle![]()
ne güzelmiş yaa keşke bizimde öle olsa...
İyi deglm ya boşlukta gibiyim 4 gündür dip dibeydik gidince kötü oldu sil baştan
Yarına düzelrm hrhlde :26:
Bi yandan iyi bi yandan kötü :26:
Bu sefer annemden baya düşük not aldı sevdicegim :26:
Evet bosluğa düşmüş gibi oluyor insan ama dediğin gibi 1 haftaya kalmaz toparlarsın üzülme:44:
ewt canm okudum yazdklarnı ama takma yaa kaynanalık yapmış annen bide yanında rahatszlanınca endişelenmiş anne bu dogal keşke bizimkilerde tanısa daen azından kim oldunu bilip biraz içi serinlese bende bu dertten kurtulsammm...
Toparlarım ya ama kötü gercekten![]()
Niye tanıştırmadın ki daha önceden ?
Olmaz mı ben telefonu kapatırken bile kötü oluyorum kapatma diye ağlıyıveriyorum bazenSiziin günler nasıl geçti senn onu anlat bakiyiimmmm:114:
kendi çok istedi ama ben istemedm erken die bizmkiler biraz tutucu ondan...izin vermezlerdi görüşmeme...
Hmmm ozamn zamanı gelince en güzel şeklinde olsun canım boşver aceleye gelmesin![]()
İçimden sadece hıçkıra hıçkıra ağlamak geçiyor ...
nden canım hayırdr??