93/3 asker yolu bekleyenler

Bi yandan iyi bi yandan kötü :26:
Bu sefer annemden baya düşük not aldı sevdicegim :26:

ewt canm okudum yazdklarnı ama takma yaa kaynanalık yapmış annen bide yanında rahatszlanınca endişelenmiş anne bu dogal keşke bizimkilerde tanısa daen azından kim oldunu bilip biraz içi serinlese bende bu dertten kurtulsammm...

ewt canm okudum yazdklarnı ama takma yaa kaynanalık yapmış annen bide yanında rahatszlanınca endişelenmiş anne bu dogal keşke bizimkilerde tanısa daen azından kim oldunu bilip biraz içi serinlese bende bu dertten kurtulsammm...

Niye tanıştırmadın ki daha önceden ?

Olmaz mı ben telefonu kapatırken bile kötü oluyorum kapatma diye ağlıyıveriyorum bazen:1: Siziin günler nasıl geçti senn onu anlat bakiyiimmmm:114:

Cuma akşam geldi ztn biliyosn :9: tam yemek yicektik biz koray aradı geldim diye :1: Ben panikle almaya gittim otogarda sarıldık sıkı sıkı kokladı bni bi şöyle mis gibi kokuyosun her zamanki gibi dedi :16: Snra çantalarını fln aldık eve geldik yemek yedik kıyafetleri fln kötü durumdaymş ztn yanınada pek kıyafet almamş oyüzden yemekten snra alışveriş yaptık bşyler aldık ona.
Evde annemlerle oturduk brz snra bzmkiler uyuyunca sıkı sıkı sarıldı bna saclarımı fln sevdi böyle sabaha kadar durabilirm ya cok özlemşm bn seni yanındayken daha iyi anladm dedi :16: Ertesi iki gün sabh bnm kursum vardı oyüzden birlikte derse gittik bnle birlikte dersleri dinledi ztn kendi meslegiyle ilgili şeylerdi ama sınıftaki erkeklere gıcık oldu cünkü sınıfta tek kız bnm bide bn konuskan biriyimdir ondan mesafe koy arana brz dedi :9:
Evdeykende ne zamn yanlız kalsak elimi tutuyo sarılıyo başını omzuma koyuyo sevilmeye hasret kalmş sevgilim resmen :9:
Güzeldi ya kısaca :9: Anlatck cok şey varda hangi birisini anlatiyim :9: Askerdeyken çekildigi resimlerden verdi bna bide askerde tuttugu not defterini.Nöbette hep ece yazan kagıtlar yapmş boyamş.Hep aklımdaydın ztn ne zaman boş kalsak yada nöbette fln ece yazıyodum kagıtlara diyo kıyamam ya :16:
Bide çarşıdan ayakkabı ipliklerinden örgü yapmş cok güzel bşy ama normal düz örgü degl onuda ece yazan bi anahtarlıga gecirmş :16: Bide Ispartadan geldigi için orasının gülü meşhurdur bilirsin :61:Bi sandik almş bnm için ama çeyiz sandıgı gibi görünce cok güldük evde böyle süslü püslü :9: İçinde gül suyu gül sabunu gül kolonyası yani kısaca gülle ilgili bi sürü şey var cok begendim :61: Bende ona üstünde kücük kalp olan bi yüzügümü verdim cüzdanında saklasın baktıkca onu ne kadar sevdigimi bilsin diye.Bide demir bi E harfim vardı onu verdim kücük.
Böyle işte :16:

Back
X