Neresinden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum ki.
Bugünü anlatayım en iyisi. Kuzenler arkadaşlar falan bizdeydi bugün bayram sebebiyle. Akşam bir şeyler yapsak ya falan denildi, tamam dedik yaparız. Kuzenim Aytaç'a da söyle istersen dedi, tamam dedim bende aradım. Uzanacaktı Aytaç onu unutmuştum, nitekim de öyleymiş zaten telefonu açan olmadı ama ben şarja falan koymuş olma ihtimaline de karşı kardeşine mesaj attım, o da abisinin uyuduğunu söyledi. Tamam dedim iletmesi için herhangi bir not falan bırakmadım. Nasıl olsa uyanıp da telefonu gördüğünde bana döner diye.
Bu arada akşam 7,5 falan oldu saat. Teyzemler dayımlar falan bizde yemekteydiler. O gürültüyle bende telefonun çaldığını duymamışım, Aytaç aramış beni o sırada. Yarım saate yakın bir süre sonra fark ettim telefonu aradım. Arkadan gürültüler geliyordu, neredesin sen diye sordum. Cemiller ( liseden arkadaşı ) aradı, onun arayışına uyandım hatta. Bornova'dalarmış gel sen de görüşelim bir dediler, ee bizim de plan falan olmayınca bende oraya gidiyorum şimdi, onu haber vericektim aradığımda dedi. Yaa hayatım dedim ben de seni bizimkiler akşam için bir şeyler yapalım diyorlardı ondan aradım dedim. Hadi yaa ne bileyim ben öylesine aradım sandım, ee kardeşime de mesaj atmışsın keşke ona söyleseydin. Karnım falan da toktu, telefon gelince elimi yüzümü yıkadım bir üstümü değiştirdim çıktım bende ne bileyim dedi. Tamam artık dedim neyse yapacak bir şey yok hani 20 dk sonra varacak konumda bi yerde birde.
Bizimkilerle buluştuk sonra. Tutsana işte çeneni, sözde derdim büyük ya göremedim ya bugün bizimkilere yakınıyorum. Yaa işte böyle böyle oldu diye muhabbeti anlattım. Kuzenim ( kız ) kardeşimden ötedir benim için. Kötü niyeti olmadığını, kendi ağzının sütten fena derecede yandığı için öyle yaptığını biliyorum ama ağrına gidiyor işte insanın.
İşte ne sıkıyorsun ki sen böyle canını, o demek ki senle değil arkadaşlarıyla olmayı tercih ediyor, işte isteseydi döner gelirdi, yok efendim bir de Bornova'ya gidiyormuş bak bak, erkek erkeğe kim bilir neler olacak orada bir de asker bu adam falan filan diye bir ton konuştu. Göremeyince zaten huysuz bir çocuk gibi oluyorum bu laflar da üstüne tuzu biberi oldu ve ben bir iki dediğine cevap verebilmek dışında sadece sustum, ağrıma gidiyor yeter artık diye bağırmak istiyorum