Aslına bakarsak bizim için de yaptı diyemeyiz pek, bir kere hayatım dememe haa demesi dışında

ama işte özlem insanı doyumsuz yapıyor, adam yaptığım keki yerken bile bir eliyle elimi tutmuştu ama bana yetmiyor işte. Sivildeyken saatlerce hiç konuşmadan sarılır öylece denizi izlerdik ya, askeriyede olunca ya da ne bileyim insanların içinde öyle duramadığımızdan yetmiyor ve odun oldu bu çocuklar diye söyleniyorum ben kendi kendime, bakmayın siz bana

Aynen canım, amaaan bizi sevsinler sağlıkları da yerinde olsun da varsın olsun odunlaşsınlar. Askerlik bitene kadar zaten bu durum. Ciddi ciddi o kadar zaman o kadar erkeğin içinde yine iyiler yani. Nasıl olsa askerlikleri bitince o psikolojiyi en geç bir aya üzerlerinden arttırıp normale döndürürüz biz onları

Sorma benimki de niyetli ama ben yerini gidip görmeden soksun istemiyorum ya ne olur ne olmaz, bir yerini git gör sonra halledersin diyorum ya bakalım. Ama hattını yanına alacak sanırım benimki de. Olmadı Koray da öyle yapsın ama o doğuda diye çarşısı olup da telefon falan satın alabilir mi ki acaba :18: