- Konu Sahibi mutluluk_06
- #3.601
off aynen sanırım öle olcak gurur yapmayıp konuşsam şimdiye çoktan barışmıştk da bende az degilim haa bu gurur meselesinden çok çekecek gbiyim![]()
Aşkta gurur olmazmş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off aynen sanırım öle olcak gurur yapmayıp konuşsam şimdiye çoktan barışmıştk da bende az degilim haa bu gurur meselesinden çok çekecek gbiyim![]()
Aşkta gurur olmazmşZtn sen yazıcaksan boşver şimdi az ne fark edicek
![]()
bakalımm yine akşama kadar bekleyebilirsem akşam artk kısmetse...
Selamlar kızlarrr![]()
Selam Hazalcım
Nasılsın ?
Hazal buaralar ci diyip kacıyo![]()
İyiim canım teşekkür ederim sen nasılsıınn ?Ay gelen gden oluyo bi yazıp hemen çıkmak zorunda kalıyorum![]()
İyi sayılırım bnde bu burukluk var ama sevdicegim teslim olcak bugün
Fark ettim bu aralar yogunsun brz ama olsun zaman cabuk gecer![]()
Hayırlısıyla gitsin canım bian önce bitirsin gelsinnnEvet 1 haftadır zaman nasıl geçti anlamadım valla:26: Sana sevineceğinn bir haber Askerlik decekmi? Askerlik dyor mu? Askerlik dt m son dakika haberleri haberi | Haber Aktel - Son Srat Haber, haber, haberler Gelismelere bakiyim bi dedim. Sabah burda bi arkadaşın attığı haberi görünce üzülmüştüm ama bunu görünce çelişkiye düstüm açıkcası kasım diyor :26:
Neye inancagımızı şaşırdık resmen bi öyle bi böyle kesinleştirinde artk olmicaksada olucaksada bizde ona göre düşünelim önümüzü görelm yahuSabh o haberi görünce moralim bozuldu acayip cünkü daha gecen gün babam geldi dedi kesinleşmş bayramdan sonraya diye korayla ikimiz mutlu olmştk deli etcekler milleti böyl yapa yapa
![]()
Aynen benimde morlm bozlmuştu ama bunada inandım gibi :26: Bakalım ya hayırlısı olsun yine olmıcak gibi düşünelim olursa 2 kat daha fazla seviniriizz![]()
Yok ya biz oldu moduna girdik bile coktan bi tek şafal düşürmek kaldı oda pc deki programda 12 aya göre ztn ona bakınca içim acılıyo brzda o moda soktu bniUmarım hüsrana ugramayız
![]()
Çaktırma inanmıyomuş heveslenmemiş gibi yapalımValla sende 300lere düştünn bak ne güzel benimde 330lar bitmiş bile hiç farkında değilim
![]()
Hayırlısıyla gitsin canım bian önce bitirsin gelsinnnEvet 1 haftadır zaman nasıl geçti anlamadım valla:26: Sana sevineceğinn bir haber Askerlik decekmi? Askerlik dyor mu? Askerlik dt m son dakika haberleri haberi | Haber Aktel - Son Srat Haber, haber, haberler Gelismelere bakiyim bi dedim. Sabah burda bi arkadaşın attığı haberi görünce üzülmüştüm ama bunu görünce çelişkiye düstüm açıkcası kasım diyor :26:
Düştüm ama belki 7 gün daha eklicem duruma göreBizimki 1 gün gec teslim oldu birlige
Normalde 401 deyim yani
3 gün gec gidicekti annesi buraya geldigini anlamasın diye ama dedm 3x7=21 yapar walla seni döverim hiç üşenmem erken git bilet bulamadm de bşy de dedm kandırmş annesini 1 gün gec gitti oyüzden
![]()
Ayy tüm umutlarım tükenmişken bu haberi görünce sevindim ben inşaallah Kasım ayında kesinleşir.:)
Ay bu anneler bize kin beslicek vallaŞimdi esas kalıcağı yer belli olunca izinleride düşeriz bende düşcem çünkü izinleride düşeriz daha iyi olur gözümüz gönlümüz açılır
![]()