- Konu Sahibi mutluluk_06
- #3.561
Yok canım tutmaya çalışıp da sıkınca kendini daha fena oluyor, bir patlıyorsun bu sefer kimse susturamıyor. Ahh bir yolu olsa da gözlerimiz bile dolmasa ama ne mümkün, canından can gidiyor![]()
Evet malesef ki öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım tutmaya çalışıp da sıkınca kendini daha fena oluyor, bir patlıyorsun bu sefer kimse susturamıyor. Ahh bir yolu olsa da gözlerimiz bile dolmasa ama ne mümkün, canından can gidiyor![]()
Evet malesef ki öyleO duruma yapck hiç bşy yok sil baştan başa sarcaz işte alışma dönemi haberleşme sorunu off off bak yine dertlendim :26:
Demi bir de onlar var yine, artık bu sefer de işte ustadalar ama oranın acemisi canım bunlar arayamazlar edemezler diye avuturuz kendimizi. Başka yaptığımız bir şey yok zaten, anca kendimizi kandırıyoruz.![]()
Ya bzmkinin bi arkadası gitmş bugün telide sokmş içeri face e giriyomş ama biz o riski almayalm dedik sadce mp3 çalar götürüyo
Tel işi olsa bide yakalanmasa ne güzel olurdu ya![]()
Aynen canım tel işi olunca gerçekten iyi. Doğudaki arkadaşımın şimdi yanında telefonu var, ne zaman arasam 40 dk falan konuşuyoruz minimum ki mesajlaşmalar da cabası. Ama düşün ki yakalandılar ve tutanak tutuldu hooop geri at bakalım şafağı en az 8 gün, elin gidiyosa tabi![]()
Evet ya o sıkıntısı var ondan diyorm hiç riske girmese mi ama bi yandanda diyorm herkes kullanıcaksa bizimki niye kullanmasn bakalm ne karar vercek koray gidince![]()
Önce bir gidip yerlerini görmeliler bence, acele etmeye gerek yok. Mübarek adam öldürdü sanki bizimkiler de öyle bir şafak var yani duruyor olduğu yerde![]()
Evet ya sorma bu ne böyle şu 92 günler düşseydi rahatlasaydık![]()
95 canım 95, ahh bir olsa artık yaa, yine baya şafak olacak ama bunların yanında hiç bir şey tabi o şafaklar![]()
200 lere adım atıcaz ztn karar cıkıp biz düşünce daha ne olsn![]()
300 lerin dramını yaşamayıp bir anda 200 lere düşmek, hayal gibi geliyor şuanda![]()
Kızlar günaydın.Hiç hoşlanmadım ben bu haberden oyun oynuyorlar sanki bizimle
Milyonları ilgilendiren düzenleme yerel seçim malzemesi oldu videosu
Günaydın canım da bu videoda ne anlatıyo bn bakamıyormda şuan derste oldugum için :26:
Askerliğin kısalmasıyla ilgili milli savunma bakanı konuşuyor yerel seçimlerin hemen öncesinde MART ayını geçmeyen bir tarihte meclise götürülecekmiş![]()
Askerliğin kısalmasıyla ilgili milli savunma bakanı konuşuyor yerel seçimlerin hemen öncesinde MART ayını geçmeyen bir tarihte meclise götürülecekmiş![]()
Bu da demek oluyor ki martta meclise götürülen karar kim bilir ne zaman yasa halini alacak Allah bilir. Bizim ümitler yine boşa çıkacak sanırım![]()
aminnn cumlemizinki insallah hayırlısıyla yapıp gelsinOkudum onu cok sevindim senin adına ihtiyacın vardı bu süprize ztn
Ktm ye gitmeden mi şırnaga gitti cok iyimş ya ktm lere rezil diyolardı cünkü
Allah hayırlısıyla sag saglim dönmeyidenasip etsin![]()
Önce bir gidip yerlerini görmeliler bence, acele etmeye gerek yok. Mübarek adam öldürdü sanki bizimkiler de öyle bir şafak var yani duruyor olduğu yerde![]()