93/3 asker yolu bekleyenler

Teşekkr ederm bende iyi olmaya çalışıyorm proje fln işlerim var buara onlarla ugraşıyorm :6:

Ya bnm bundan snra ömrüm proje olck bide :1: Snra dönüpde hangi birisine mutlu olurum bilemiyorm :1:
Ama büyüdükce sorumluluklar artıyo ya ondan bnde diyorm bazen aman ya hep unvde lisede fln kalsaydm keşke diye :44: Ztn kendimi büyümüş gibide hissetmiyormda oda ayrı mesele :52:
Bn 26yasima ne zmn geldim hic bilmiyorm ck cabuk gecti sanki:)uni.hayatimi ozlycegimi hic dusnmezdm.okul btsn is hayati baslasin derdim hep.smdi keske tek derdim ders calismak olsa diyorm:)

Bn 26yasima ne zmn geldim hic bilmiyorm ck cabuk gecti sanki:)uni.hayatimi ozlycegimi hic dusnmezdm.okul btsn is hayati baslasin derdim hep.smdi keske tek derdim ders calismak olsa diyorm:)

Dogru diyosun ama her yaşın ayrı bi güzelligi olduguna inanıyorm ben :34:
Zaman nasıl geciyo anlamıyorz çogu zaman (asker beklerken ki zaman hariç :1:) İş oluncada ekonomik özgürlügüne kavuşuyosn zorlukları olsada :61:

Sizin 3gun teslim oldugunuzu biliyorum aklimdaydi.ayni gun celp tarihleri cnku sizle bzm.safaktafa aramizda 3gun varya.emreye diyorm +3koyamam safagin ustune kk'deki arkadasimin esi 3gun gec teslim olms ayni oluyo o zmn safak.arada 3gun fark olmuyo diyorm:)))emreninde kafasi karisti ztn snra hehehe

evt ya eşim 7 günü haber vermeden uzatıp 10 gün yapmıştı :)
12 ağustos da celp tarihi.
valla biz böyle hesaplamıştık acaba biz de mi yanlış yaptık :26:

Her zaman beklerim:))shoe tek'ten 80civarina cizme bulsan .ayirdigin paranin kalaninla montta alirsn kazakta;)

hmmmm güzel şeyler var burada ya :)
alıcam hepsiniiii :52:
takıcam takıştırıcam gezicem :12::12::12:
sonra raşit de beni keser artık :1::1::1:

zaten neredeyse 35 gün falan kaldı Malta'ya gitmeme, bi de buralarda gezersem paralar beni valla :52:

İyi akşamlar kızçeler ufaktan ufaktan ders çalışmaya başlaış bulunuyoruz artııık gelsin bayıcı günler:1::1:

İnsan sınav dönemi bunalım geciriyo gibi oluyo ya ayyy hatrlayınca içim daraldı :27:
Ama snrasındaki tatil hiç bşyle değişilemez :16:
Oyüzden kendini tatille motive et tatlım daha iyi çalışırsın belki :1:

hmmmm güzel şeyler var burada ya :)
alıcam hepsiniiii :52:
takıcam takıştırıcam gezicem :12::12::12:
sonra raşit de beni keser artık :1::1::1:

zaten neredeyse 35 gün falan kaldı Malta'ya gitmeme, bi de buralarda gezersem paralar beni valla :52:

Handeeee Maltaya mı gidiyosun :52: Benide götr yaaa :52:

İnsan sınav dönemi bunalım geciriyo gibi oluyo ya ayyy hatrlayınca içim daraldı :27:
Ama snrasındaki tatil hiç bşyle değişilemez :16:
Oyüzden kendini tatille motive et tatlım daha iyi çalışırsın belki :1:

Çok gerginlik yaratıyo vallahi ama tatili düşününce geçiyo tabi :1:

kız buranın adı değişmiş karaelmas değil miydi adı?

Evet öyleydi de geçen yıl değişti canım bazı okulların değişmişti ya onda bizde vardık
:1:

Back
X