- Konu Sahibi mutluluk_06
- #14.001
7 ay de geç bence. :)
ben son 1 aydır eşime sürekli 7 ay kaldı diyorum
o zaman iyi olmuş hem sana da zaman geçmiştir![]()
geçti canım güzel oldu benim içindi. EE sende ne var ne yok askerin nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 ay de geç bence. :)
ben son 1 aydır eşime sürekli 7 ay kaldı diyorum
o zaman iyi olmuş hem sana da zaman geçmiştir![]()
ayyy kübiii bekle geliyorum![]()
Bn 26yasima ne zmn geldim hic bilmiyorm ck cabuk gecti sanki:)uni.hayatimi ozlycegimi hic dusnmezdm.okul btsn is hayati baslasin derdim hep.smdi keske tek derdim ders calismak olsa diyorm:)Teşekkr ederm bende iyi olmaya çalışıyorm proje fln işlerim var buara onlarla ugraşıyorm
Ya bnm bundan snra ömrüm proje olck bideSnra dönüpde hangi birisine mutlu olurum bilemiyorm
Ama büyüdükce sorumluluklar artıyo ya ondan bnde diyorm bazen aman ya hep unvde lisede fln kalsaydm keşke diye :44: Ztn kendimi büyümüş gibide hissetmiyormda oda ayrı mesele![]()
Bn 26yasima ne zmn geldim hic bilmiyorm ck cabuk gecti sanki:)uni.hayatimi ozlycegimi hic dusnmezdm.okul btsn is hayati baslasin derdim hep.smdi keske tek derdim ders calismak olsa diyorm:)
iyi akşamlar canımmmmmm :) sen hangi okuldaydın?
Sizin 3gun teslim oldugunuzu biliyorum aklimdaydi.ayni gun celp tarihleri cnku sizle bzm.safaktafa aramizda 3gun varya.emreye diyorm +3koyamam safagin ustune kk'deki arkadasimin esi 3gun gec teslim olms ayni oluyo o zmn safak.arada 3gun fark olmuyo diyorm:)))emreninde kafasi karisti ztn snra hehehe
Her zaman beklerim:))shoe tek'ten 80civarina cizme bulsan .ayirdigin paranin kalaninla montta alirsn kazakta![]()
İyi akşamlar kızçeler ufaktan ufaktan ders çalışmaya başlaış bulunuyoruz artııık gelsin bayıcı günler![]()
BÜlent ecevit tatlımm![]()
hmmmm güzel şeyler var burada ya :)
alıcam hepsiniiii
takıcam takıştırıcam gezicem
sonra raşit de beni keser artık
zaten neredeyse 35 gün falan kaldı Malta'ya gitmeme, bi de buralarda gezersem paralar beni valla![]()
İnsan sınav dönemi bunalım geciriyo gibi oluyo ya ayyy hatrlayınca içim daraldı
Ama snrasındaki tatil hiç bşyle değişilemez
Oyüzden kendini tatille motive et tatlım daha iyi çalışırsın belki![]()
kız buranın adı değişmiş karaelmas değil miydi adı?
Handeeee Maltaya mı gidiyosunBenide götr yaaa
![]()
evt inşallah
şubat başında gidiyorum 6 günnnn
gel gidelim ya konferans bahane gezmek şahanee![]()
Kim takar konferansı ztn yaOrası sıcaktır bide ohh
Benim yerimede gez Handecim![]()
gezerim inşallah ama bakalım şu Euro böyle artmaya devam ederse ancak havalimanına kadar gidebileceğim elimdeki parayla :18:
Huhu güzeell oh gez gez handecaanBende geçen yıl Almanyaya gitmiştim ama çok soğuktu dötüm donmuştu
![]()
orası öyleymiş ya kış çok uzun ve sert geçiyomuş. sen ne için gitmiştin?
gezerim inşallah ama bakalım şu Euro böyle artmaya devam ederse ancak havalimanına kadar gidebileceğim elimdeki parayla :18:
Ouu hem de soğuk görsün gözün kaç kat giyindiğimi ben bile hatırlamıyorum donduk ama güzeldi yine de
Tatil için gittim kuzuum teyzem kuzenlerim falan orda onların yanına![]()