93/3 asker yolu bekleyenler

Güzel kızçeler,
benim uykum geldi :31::31::31:
çok yorucu bi gündü :31:
hepinize iyi geceler..

Eşim askeriyenin camına yapmış bunu :17:
şimdi buna bakarak mutlu mutlu uyuycam :16:

$IMG-20131228-WA0000.webp

ahh bi 100lere gelsek zatennnn :)
Senin şafağın maşallahı var bizede göstersin Allah o günlerii:9:

Oda olucak canım zamanla sabır biraz daha yenisiniz daha sabrınızı tüketmeyin.en önemlisi bu.13.5 ay oldu bizim valla patlıcaz ikimizde :1:
100 lere incen ah plakalara insem diceksn plakalara inceksin ah doğan güneş olsa dicen böyle böyle geçicek Allahın izniyle merak etme :)

Oda olucak canım zamanla sabır biraz daha yenisiniz daha sabrınızı tüketmeyin.en önemlisi bu.13.5 ay oldu bizim valla patlıcaz ikimizde :1:
100 lere incen ah plakalara insem diceksn plakalara inceksin ah doğan güneş olsa dicen böyle böyle geçicek Allahın izniyle merak etme :)

Yani elbet biticekk biticekde biz nasıl olucaz bilemiyorum :) Böyle şafağı az olanlara bile kendimmiş gibi seviniyorum mutlu oldum gece gece içimizden birinin kavuşmasına 3 gün kaldıı oh ne güzel :16:

Yani elbet biticekk biticekde biz nasıl olucaz bilemiyorum :) Böyle şafağı az olanlara bile kendimmiş gibi seviniyorum mutlu oldum gece gece içimizden birinin kavuşmasına 3 gün kaldıı oh ne güzel :16:

Cok teşekkür ederim canm Allah sizede nasip etsin inşallah :nazar:
Askerin neredeydi senin sen neredesin? Gidio gelme olasılığın varmı izin hariç o zaman daha kolay geçer sanrm bizim 18 saat olduğundan hiç gidemedim :1: haha

Cok teşekkür ederim canm Allah sizede nasip etsin inşallah :nazar:
Askerin neredeydi senin sen neredesin? Gidio gelme olasılığın varmı izin hariç o zaman daha kolay geçer sanrm bizim 18 saat olduğundan hiç gidemedim :1: haha

Ya ben gitmeyi çok istiyorumda kendisi istemiyor. Tek başıma o kadar yolu gelmeme gerek yokmuş :1: Bende sen bilirsin dedim ne diyim :1: Ben İstanbuldayım o İzmirdee 7 8 saat suruyor uçakla 1saat :1:

Son düzenleme:
Ya ben gitmeyi çok istiyorumda kendisi istemiyor. Tek başıma o kadar yolu gelmeme gerek yokmuş :1: Bende sen bilirsin dedim ne diyim :1: Ben İstanbuldayım o İzmirdee 7 8 saat suruyor uçakla 1saat :1:

Yakınmış aslında sizin ama tabi onlar öyşr diyince gidilmiyor :1: bende istanbldaym ama sevglm Artvinde dağlar yollar denizler var :1:

ooo sizinki bayaa uzak.. Şimdi bu 3 gün geçmezde size :)

Evet 18 saat :/
Sorma ya son 1 hafta geçmiyor valla..bu 3 günde geçmeyeck gbi :/ sabrediyoruz işte :) 5 senedir ilişkimde sabrın ne olduğunu bilmez fevri davranırdım ama bu askerlik 13.5 ayda sabır küpü oldm hehe :1: Bir sınavdı bu ve alnımızın akıyla çıkıcaz inş...sizede nasip etsn

Son düzenleme:
Evet 18 saat :/
Sorma ya son 1 hafta geçmiyor valla..bu 3 günde geçmeyeck gbi :/ sabrediyoruz işte :) 5 senedir ilişkimde sabrın ne olduğunu bilmez fevri davranırdım ama bu askerlik 13.5 ayda sabır küpü oldm hehe :1: Bir sınavdı bu ve alnımızın akıyla çıkıcaz inş...sizede nasip etsn

vay be şafak 3mü yazıyor orda AHHHHH AHHHHHHHH helal olsun bitirmişsniz ya :nazar:

Herkese günaydııınn:54:
Mutlu bir pazar günü olsun inşAllah hepinize
:16:
Benim talihsizliklerim yine üstümde maşallah ceza aldı sanıyorum yine ses yok çarşı için
:31:

Herkese günaydııınn:54:
Mutlu bir pazar günü olsun inşAllah hepinize
:16:
Benim talihsizliklerim yine üstümde maşallah ceza aldı sanıyorum yine ses yok çarşı için
:31:

Günaydın serapcmöm bende has torunlarn topiğinde takılıyrm haha :1: bizim eski topic gibi aynı ya maşallah...
Büyük birliklerde ceza oranı yüksek tabi :( belki net cafede sıra vardır girememiştir :/

Back
X