- Konu Sahibi mutluluk_06
- #14.121
10 gün sonra sen 3 basamakları da terk ediyosun!![]()
![]()
Eveeeeeeett

20 gün sonra da 3 ay kalıyooorr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün sonra sen 3 basamakları da terk ediyosun!![]()
![]()
Güzel kızçeler,
benim uykum geldi
çok yorucu bi gündü
hepinize iyi geceler..
Eşim askeriyenin camına yapmış bunu
şimdi buna bakarak mutlu mutlu uyuycam
Eki Görüntüle 912203
son 9 gün 300ler bitiyoorrr
Kızlaarr 2 gündür gelemedim sizde şimdi yoksunuzz :44:
200ler dahaa çabk geçer100 lerde tıkanırsınız ama daha var ona :)
ahh bi 100lere gelsek zatennnn :)
Senin şafağın maşallahı var bizede göstersin Allah o günlerii![]()
Oda olucak canım zamanla sabır biraz daha yenisiniz daha sabrınızı tüketmeyin.en önemlisi bu.13.5 ay oldu bizim valla patlıcaz ikimizde![]()
100 lere incen ah plakalara insem diceksn plakalara inceksin ah doğan güneş olsa dicen böyle böyle geçicek Allahın izniyle merak etme :)
Yani elbet biticekk biticekde biz nasıl olucaz bilemiyorum :) Böyle şafağı az olanlara bile kendimmiş gibi seviniyorum mutlu oldum gece gece içimizden birinin kavuşmasına 3 gün kaldıı oh ne güzel![]()
Cok teşekkür ederim canm Allah sizede nasip etsin inşallah![]()
Askerin neredeydi senin sen neredesin? Gidio gelme olasılığın varmı izin hariç o zaman daha kolay geçer sanrm bizim 18 saat olduğundan hiç gidemedimhaha
Ya ben gitmeyi çok istiyorumda kendisi istemiyor. Tek başıma o kadar yolu gelmeme gerek yokmuşBende sen bilirsin dedim ne diyim
Ben İstanbuldayım o İzmirdee 7 8 saat suruyor uçakla 1saat
![]()
Yakınmış aslında sizin ama tabi onlar öyşr diyince gidilmiyorbende istanbldaym ama sevglm Artvinde dağlar yollar denizler var
![]()
ooo sizinki bayaa uzak.. Şimdi bu 3 gün geçmezde size :)
Evet 18 saat :/
Sorma ya son 1 hafta geçmiyor valla..bu 3 günde geçmeyeck gbi :/ sabrediyoruz işte :) 5 senedir ilişkimde sabrın ne olduğunu bilmez fevri davranırdım ama bu askerlik 13.5 ayda sabır küpü oldm heheBir sınavdı bu ve alnımızın akıyla çıkıcaz inş...sizede nasip etsn
vay be şafak 3mü yazıyor orda AHHHHH AHHHHHHHH helal olsun bitirmişsniz ya![]()
415 günden sonra evet şafak 003Allah sanada nasip etsin canımm sabrın sonu selamet
![]()
aminn canım seninde gözün aydın şimdiden
benimkide 4 gün sonra mehtaba gelecek inşallah onu sayıyorum![]()
Herkese günaydııınn
Mutlu bir pazar günü olsun inşAllah hepinize
Benim talihsizliklerim yine üstümde maşallah ceza aldı sanıyorum yine ses yok çarşı için![]()