93/3 asker yolu bekleyenler

aminnn bebeğim sanada sevdiceğini getirsin:16:
çok iyiyim çok şükür sende iyisindir umarım ..
heyecan sardı her yanımı 2 gün sonra yanımda inşallah Cuma günüüüü:52:
dün beni çook mutlu etti kargo geldiii süprizz oldu :21:
Allah sizede nasip etsin bu heyecanları.
nasıl geçti gecen konuştunmu yarin ile?

2 gün mü ayyy heycan sarmaz mı yaa cok güzel gecer günlerinz inş :16:
Ne güzel düşünp kargoda göndermş :16:
Ya yılbaşı hüzünlü gecti tabikide ama olsun 12 den snra konusabildik bizde 1 gbi fln :17:

Bugun emre bey evlilik knusunu acti direk telefonda tek tas knusunda knstu falan.ceyiz muhabbeti alincaklar falan byle seyler knstu sasirdmm:))

Ya sabreden derviş muradına ermş diye cok güzel bi söz var sennde öyle olur inş :1:

Benim asker isyana bağlamış vaziyette benden çok o tükendi sanırım şu sıra, bilmiyorum ne yapıcaz :14:
Daha cok başındasınız canım.Şimdiden olmaz ki böyle cok zor geçer yoksa tamam arada sıkıldım bunaldımlar olabilio ama her dk olunca zor gelir size askerliğin sonu...o yzden destek ol ve olumlu düşünmesini sağla derim

Daha cok başındasınız canım.Şimdiden olmaz ki böyle cok zor geçer yoksa tamam arada sıkıldım bunaldımlar olabilio ama her dk olunca zor gelir size askerliğin sonu...o yzden destek ol ve olumlu düşünmesini sağla derim

Ben de ona uğraşıyorum zaten, şimdi de takmış haftaya dilekçe vericem izne gelicem diyor. Daha yarılamadık bile, 7 ay var önümüzde. Bundan sonrası nasıl geçecek yapma gözünü seveyim diyorum geçer geçer diyo, ileriyi düşünmüyor bile. Bir anlık bunalma bu, izni şimdiden kullanırsa erken kullandığına çok pişman olacak ama şuanlık kapattı kendini anlamıyor gibi. Şimdilik ikna ettim gerçi, hafta sonu da yanına gidebilirsem baya bir sakinleştiricem ama bakalım :14:

Ben de ona uğraşıyorum zaten, şimdi de takmış haftaya dilekçe vericem izne gelicem diyor. Daha yarılamadık bile, 7 ay var önümüzde. Bundan sonrası nasıl geçecek yapma gözünü seveyim diyorum geçer geçer diyo, ileriyi düşünmüyor bile. Bir anlık bunalma bu, izni şimdiden kullanırsa erken kullandığına çok pişman olacak ama şuanlık kapattı kendini anlamıyor gibi. Şimdilik ikna ettim gerçi, hafta sonu da yanına gidebilirsem baya bir sakinleştiricem ama bakalım :14:

HıMm.kaç doğumlu 93 falan mı :1: biraz cocukca davrny anladığım kadarylaa

Hayır 90. Bu kadar uzun süreli ayrılığa alışık olmadığından saçmalıyo şuanda

Hmm bnmkide 90 lı canm valli bzim 5 senemiz bittiii bizde hç ayrı kalmamıştık ama alışıyor bunu idrak edebilirse sevgilinm bu kdr kötü olmz herkes özlüo herkess yanıyor ölüyr özlemden ama el mecbur bekleniyor..

Hmm bnmkide 90 lı canm valli bzim 5 senemiz bittiii bizde hç ayrı kalmamıştık ama alışıyor bunu idrak edebilirse sevgilinm bu kdr kötü olmz herkes özlüo herkess yanıyor ölüyr özlemden ama el mecbur bekleniyor..

Bizim dengeyi biraz da acemilik yerinin yakın mesafede oluşu bozdu. İlk 2 ay en fazla 15 gün geçtikten sonra görüştüğümüz için, alıştığı o düzeni arıyor ama anlık bunalma olduğunun farkındayım ya dün sesi çok çok iyi geliyordu çünkü. Aynen öyle el mecbur

yok yapmaz öyle bişey canım,
şimdi kış günler kısa, o yüzden sıksın dişini. asıl baharda nisan mayıs gibi günler uzayınca kullansın.
annelerine de söylediğinde onlar da gelme derler bence.

Back
X