93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:

Evet öyle bşy var bnde okumştm ama hayrlısı neyse öyle olsun canım ya bunda üzülcek bşy yok daha iyi olur belkide :26:

kendi rahatı çok iyi ama iletişim sorunumuz vardı bazen 2-3 günde arayabiliyordu ama o zaman acemiydi inşallah şimdi daha iyi olur

Ya acemi durumuyla usta durumu cok farklı oluyo umarım iyi olur sizin içinde :26:

aldigim opucuklere karsiligini hemen veriyor ve cok cok tesekkur ediyorum :54: :16:
Gece 01;00 da sevdicegime dogru yola cikmis olucam, cumartesi gecesini bilemem ama bu gece yokum buralarda . Hepiniz kendinize cok cok dikkat edin su kisa surede . topik sizlere emanet dostlar :9:

Sizleri cooook seviyorum :16:

Ayyy kesinlesmissss kacirmisim ben o kısmı.ck sevindimm iyi yolculuklar cnmmm vakit gecmesin insallah yanyanayken siz:) guzel vakit gecirin:) iyi yolculuklar

Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm
:14:
Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlar
:ssz:sabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti:31: hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim:52:
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükür
:16::16: ve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum:21::21: ve son 6 günüm 99 deemek için:72: ve son 15 gün 3 ay için:72: bütün güzellikler önümdee:nazar::nazar::nazar:
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim
:16::16:15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende :16::16:Allahım ne çok konuştum beee:1::1:
Sizler nasılsınız canlarııımmn
:33:
Çağlaaa gidiyorsuunn
:nazar::nazar: oh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom:16:

Olsun ya saglik olsun sn calistin sinava.bi dahakinde telafi edersn artk.valla safagin harika.sn 100leri bitiriyosn bnde 200u bozmaya son 3gun diyorm:))darisi 100u bozmaya insallah.

Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:

Abisi doguda yapmasina ragmen doguya gndermeleri enteresan.evet aileden 2kisi doguda askerlik yapamaz.bnm erkek arkadasimda doguda.kardesi doguya gtmycek batida askerlik yapicak.insallah gtcegi yerde rahat olr.

Son düzenleme:
Ya bn kötü gecen sınavdan snra amaaaaan bunuda atlattık en azından diyip teselli ediyodm kendimi :1:
Seroş şaka maka azalıyo şafagın ve cok güzel görünüyo yahu :17:
Plakaları saymaya başlada daha eglenceli gecer :52:
Ben iyiyim saglık ocagına gittim geldim iki saat onlarla ugraştm onun dışında bi atraksiyon yok :1:

Bende öyle diyırum artık napalım işte önümüzde son 4 sınav kaldı :21:Vallahi ya bana her ne kadar daha yeni gitmiş önümüzde kocamaan bi zaman varmış gibi gelsede :31:bitiyo şükür :nazar::nazar:bana da güzel görünüyo artııık:21::21: hele şu çift rakamları görseeem daha güzel görüncek:52::52: Sizinkileri de hep birlikte sayacağız sonuna kadar hayırlısıyla:72::72:

Hayırdır canım geçmiş olsuun öenmli birşey değildir inşAllah
:31:

Olsun ya saglik olsun sn calistin sinava.bi dahakinde telafi edersn artk.valla safagin harika.sn 100leri bitiriyosn bnde 200u bozmaya son 3gun diyorm:))darisi 100u bozmaya insallah.

Ay artık nolcak sa olsun küb yahuu valla stres yapa yapa kötü olduuuumm
:27:
Şükür ya şükür bitiyooor çift rakamlara geçitom 100 ler daha çabuk geçti ama 200 lere bakarak bana bide 460 dan başlamıştık o zaman hayal gibi geliyodu buralar e 90 gün gidinceee süpppeer
:21:
Darısı sizlere olsun inşAllah:72:

Bende öyle diyırum artık napalım işte önümüzde son 4 sınav kaldı :21:Vallahi ya bana her ne kadar daha yeni gitmiş önümüzde kocamaan bi zaman varmış gibi gelsede :31:bitiyo şükür :nazar::nazar:bana da güzel görünüyo artııık:21::21: hele şu çift rakamları görseeem daha güzel görüncek:52::52: Sizinkileri de hep birlikte sayacağız sonuna kadar hayırlısıyla:72::72:

Aynen siz bitirinki bizde bitirelim yahu :1:
Yok önemli bşy degl ilaç yazdırmaya gittim sadce :1:

Bizden önce 93/1 ler var bende onları bekliyorum bitirsinler diye
:52::52:
Bitecek Ecetoş biteceeek kaç ay oldu bak sizindeee anlamadan geçip gidiyor
:72:

Bu ayın sonunda 93/1 ler gidiyo ohhh :52:
Snra siz snrada biz inş ya :1:
Gecenler güzelde kalan aylar fena daha ya kira gibi :1:

Bu ayın sonunda 93/1 ler gidiyo ohhh :52:
Snra siz snrada biz inş ya :1:
Gecenler güzelde kalan aylar fena daha ya kira gibi :1:

Ayy biteceğini düşününce insan bi garip oluyo vallahiii evet evet çok az zamanları kalmış hatta izin kullanmayan kısmı 2 hafta içinde gidiyomuş
Amaan gitsinler gitsinler de kral biz olalım
GEçenlerin yanında kalanlar bir hiç benim için artık ama zorlanmaya başladım yaniiii 6 ay olcak görmeyeli
:43:

Ayy biteceğini düşününce insan bi garip oluyo vallahiii evet evet çok az zamanları kalmış hatta izin kullanmayan kısmı 2 hafta içinde gidiyomuş
Amaan gitsinler gitsinler de kral biz olalım
GEçenlerin yanında kalanlar bir hiç benim için artık ama zorlanmaya başladım yaniiii 6 ay olcak görmeyeli
:43:

Cok haklısın zorlanmakta canım ya bn şimdiden cok fena oluyorm bazen özlemden ama elden bşy gelmiyo geldiklerinde acısı cıkcak nede olsa :31:
Artık yokuş aşagı gidiyosun ztn ona bakta için açılsın :16:

Cok haklısın zorlanmakta canım ya bn şimdiden cok fena oluyorm bazen özlemden ama elden bşy gelmiyo geldiklerinde acısı cıkcak nede olsa :31:
Artık yokuş aşagı gidiyosun ztn ona bakta için açılsın :16:

Evet kendimi bunları düşünerek motive ediyorum fazlası gitti azı kaldı falan filaaann
:21:Gelmiyo valla napalım gidiyim dedim olmaaz dedii sonra izin kullanıyım o zaman diyo ama kullanmasııın gidince daha çok zorlancak çünkü şimdi bu kadar zaman geçmiiiş alışmış bitirsin gelsin bari:31:

Ay artık nolcak sa olsun küb yahuu valla stres yapa yapa kötü olduuuumm
:27:
Şükür ya şükür bitiyooor çift rakamlara geçitom 100 ler daha çabuk geçti ama 200 lere bakarak bana bide 460 dan başlamıştık o zaman hayal gibi geliyodu buralar e 90 gün gidinceee süpppeer
Darısı sizlere olsun inşAllah:72:

Bende 460la baslatmistim safagii.90 dusmek cok iyi oldu gercekten.yoksa 15ay zor olrdu diyorm smdi.cok sukur 200leri bozucamm.insallah 100lerin altinada cabuk inerim zaman cabuk gecer:)insallah cnm

Son düzenleme:
Back
X