• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:

Evet öyle bşy var bnde okumştm ama hayrlısı neyse öyle olsun canım ya bunda üzülcek bşy yok daha iyi olur belkide :26:

Evet öyle bşy var bnde okumştm ama hayrlısı neyse öyle olsun canım ya bunda üzülcek bşy yok daha iyi olur belkide :26:

çok rahattık ondan dedim. aynen dediğin gibi hayırlı olur inşallah canım

çok rahattık ondan dedim. aynen dediğin gibi hayırlı olur inşallah canım

Ankaradayken nasıldı peki yani şimdiki gibi rahat mıydı yoksa sorun yaşıyo muydnz :26:

Ankaradayken nasıldı peki yani şimdiki gibi rahat mıydı yoksa sorun yaşıyo muydnz :26:

kendi rahatı çok iyi ama iletişim sorunumuz vardı bazen 2-3 günde arayabiliyordu ama o zaman acemiydi inşallah şimdi daha iyi olur

kendi rahatı çok iyi ama iletişim sorunumuz vardı bazen 2-3 günde arayabiliyordu ama o zaman acemiydi inşallah şimdi daha iyi olur

Ya acemi durumuyla usta durumu cok farklı oluyo umarım iyi olur sizin içinde :26:

aldigim opucuklere karsiligini hemen veriyor ve cok cok tesekkur ediyorum :54: :16:
Gece 01;00 da sevdicegime dogru yola cikmis olucam, cumartesi gecesini bilemem ama bu gece yokum buralarda . Hepiniz kendinize cok cok dikkat edin su kisa surede . topik sizlere emanet dostlar :9:

Sizleri cooook seviyorum :16:

Ayyy kesinlesmissss kacirmisim ben o kısmı.ck sevindimm iyi yolculuklar cnmmm vakit gecmesin insallah yanyanayken siz:) guzel vakit gecirin:) iyi yolculuklar

Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm
:14:
Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlar
:ssz:sabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti:31: hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim:52:
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükür
:16::16: ve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum:21::21: ve son 6 günüm 99 deemek için:72: ve son 15 gün 3 ay için:72: bütün güzellikler önümdee:nazar::nazar::nazar:
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim
:16::16:15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende :16::16:Allahım ne çok konuştum beee:1::1:
Sizler nasılsınız canlarııımmn
:33:
Çağlaaa gidiyorsuunn
:nazar::nazar: oh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom:16:

Olsun ya saglik olsun sn calistin sinava.bi dahakinde telafi edersn artk.valla safagin harika.sn 100leri bitiriyosn bnde 200u bozmaya son 3gun diyorm:))darisi 100u bozmaya insallah.

Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:

Abisi doguda yapmasina ragmen doguya gndermeleri enteresan.evet aileden 2kisi doguda askerlik yapamaz.bnm erkek arkadasimda doguda.kardesi doguya gtmycek batida askerlik yapicak.insallah gtcegi yerde rahat olr.

Son düzenleme:
Ya bn kötü gecen sınavdan snra amaaaaan bunuda atlattık en azından diyip teselli ediyodm kendimi :1:
Seroş şaka maka azalıyo şafagın ve cok güzel görünüyo yahu :17:
Plakaları saymaya başlada daha eglenceli gecer :52:
Ben iyiyim saglık ocagına gittim geldim iki saat onlarla ugraştm onun dışında bi atraksiyon yok :1:

Bende öyle diyırum artık napalım işte önümüzde son 4 sınav kaldı :21:Vallahi ya bana her ne kadar daha yeni gitmiş önümüzde kocamaan bi zaman varmış gibi gelsede :31:bitiyo şükür :nazar::nazar:bana da güzel görünüyo artııık:21::21: hele şu çift rakamları görseeem daha güzel görüncek:52::52: Sizinkileri de hep birlikte sayacağız sonuna kadar hayırlısıyla:72::72:

Hayırdır canım geçmiş olsuun öenmli birşey değildir inşAllah
:31:

Olsun ya saglik olsun sn calistin sinava.bi dahakinde telafi edersn artk.valla safagin harika.sn 100leri bitiriyosn bnde 200u bozmaya son 3gun diyorm:))darisi 100u bozmaya insallah.

Ay artık nolcak sa olsun küb yahuu valla stres yapa yapa kötü olduuuumm
:27:
Şükür ya şükür bitiyooor çift rakamlara geçitom 100 ler daha çabuk geçti ama 200 lere bakarak bana bide 460 dan başlamıştık o zaman hayal gibi geliyodu buralar e 90 gün gidinceee süpppeer
:21:
Darısı sizlere olsun inşAllah:72:

Bende öyle diyırum artık napalım işte önümüzde son 4 sınav kaldı :21:Vallahi ya bana her ne kadar daha yeni gitmiş önümüzde kocamaan bi zaman varmış gibi gelsede :31:bitiyo şükür :nazar::nazar:bana da güzel görünüyo artııık:21::21: hele şu çift rakamları görseeem daha güzel görüncek:52::52: Sizinkileri de hep birlikte sayacağız sonuna kadar hayırlısıyla:72::72:

Aynen siz bitirinki bizde bitirelim yahu :1:
Yok önemli bşy degl ilaç yazdırmaya gittim sadce :1:

Aynen siz bitirinki bizde bitirelim yahu :1:
Yok önemli bşy degl ilaç yazdırmaya gittim sadce :1:

Bizden önce 93/1 ler var bende onları bekliyorum bitirsinler diye
:52::52:
Bitecek Ecetoş biteceeek kaç ay oldu bak sizindeee anlamadan geçip gidiyor
:72:

Bizden önce 93/1 ler var bende onları bekliyorum bitirsinler diye
:52::52:
Bitecek Ecetoş biteceeek kaç ay oldu bak sizindeee anlamadan geçip gidiyor
:72:

Bu ayın sonunda 93/1 ler gidiyo ohhh :52:
Snra siz snrada biz inş ya :1:
Gecenler güzelde kalan aylar fena daha ya kira gibi :1:

Bu ayın sonunda 93/1 ler gidiyo ohhh :52:
Snra siz snrada biz inş ya :1:
Gecenler güzelde kalan aylar fena daha ya kira gibi :1:

Ayy biteceğini düşününce insan bi garip oluyo vallahiii evet evet çok az zamanları kalmış hatta izin kullanmayan kısmı 2 hafta içinde gidiyomuş
Amaan gitsinler gitsinler de kral biz olalım
GEçenlerin yanında kalanlar bir hiç benim için artık ama zorlanmaya başladım yaniiii 6 ay olcak görmeyeli
:43:

Ayy biteceğini düşününce insan bi garip oluyo vallahiii evet evet çok az zamanları kalmış hatta izin kullanmayan kısmı 2 hafta içinde gidiyomuş
Amaan gitsinler gitsinler de kral biz olalım
GEçenlerin yanında kalanlar bir hiç benim için artık ama zorlanmaya başladım yaniiii 6 ay olcak görmeyeli
:43:

Cok haklısın zorlanmakta canım ya bn şimdiden cok fena oluyorm bazen özlemden ama elden bşy gelmiyo geldiklerinde acısı cıkcak nede olsa :31:
Artık yokuş aşagı gidiyosun ztn ona bakta için açılsın :16:

Cok haklısın zorlanmakta canım ya bn şimdiden cok fena oluyorm bazen özlemden ama elden bşy gelmiyo geldiklerinde acısı cıkcak nede olsa :31:
Artık yokuş aşagı gidiyosun ztn ona bakta için açılsın :16:

Evet kendimi bunları düşünerek motive ediyorum fazlası gitti azı kaldı falan filaaann
:21:Gelmiyo valla napalım gidiyim dedim olmaaz dedii sonra izin kullanıyım o zaman diyo ama kullanmasııın gidince daha çok zorlancak çünkü şimdi bu kadar zaman geçmiiiş alışmış bitirsin gelsin bari:31:

Ay artık nolcak sa olsun küb yahuu valla stres yapa yapa kötü olduuuumm
:27:
Şükür ya şükür bitiyooor çift rakamlara geçitom 100 ler daha çabuk geçti ama 200 lere bakarak bana bide 460 dan başlamıştık o zaman hayal gibi geliyodu buralar e 90 gün gidinceee süpppeer
Darısı sizlere olsun inşAllah:72:

Bende 460la baslatmistim safagii.90 dusmek cok iyi oldu gercekten.yoksa 15ay zor olrdu diyorm smdi.cok sukur 200leri bozucamm.insallah 100lerin altinada cabuk inerim zaman cabuk gecer:)insallah cnm

Son düzenleme:
Back
X