93/3 asker yolu bekleyenler

Kizlar alerji olmusum elim yuzum kizardi
Cipcirkin oldm neden oldugunuda bilmiyorm
Ilk defa basima geliyo stresten felanmi acaba
Bi gitmedi basimdan dertler offg

Hoş geldin bebeğiiiimm
:1:
Aynı durum bende de var Ezgi ya 3 ay kaldı diyorum düşündikçe içimde kelebekler uçuyo
:16: sanki böyle kalbim daha hızlı atıyo Allahım geldikleri günü göstersin tez zamanda :nazar::nazar:
Bir değişiklik yok canikom bende sıkılmaya devam işte finallerle uğraşıyorum iki haftadır sen nasılsın Ankara kuşu tutamadın kendini gene gittin dimi
:1::1:

yaa evet güzel geçti çook bende valla 100 yani diyoru 2 l, rakamlara düşüyoruz şaka gibiiiii :52::52::52:

:(
en azından görüntülü arayabilmiş..
yanında gibi olmaz asla ama en azından yüzünü görmüşsün tatlım..

ben eşimle neler yapıyordum onu bile hatırlayamıyorum yaa :44:

Seviniyorum ama işte o ordan dayanamıyorm diyo ben zor duruyorum :(

Ne guzel görüntülü konusabilmissiniz iste cnm sevindirik olsana buna gordum sevgilimi diye:))byle yapinca kendini uzmektem baska birsey yapmazsin.byle zaman gecmez.daha yolun var dayanicaksin sabrediceksin bosvericeksin aliskanliga baglycaksin bnu.eskileri hatirlayip bnlari knusup uzulmekle olmaz eline birsey gecmez.askerinide zorlarsin.brda bzm yapabilecegimiz alternatifler cok ama onlarin yok.özgürlükleri yok orda keyiflerine gore hareket edemiyorlar.fedakarlik yapip brz sevgilini motive etmelisin.safakta hedefler koy onune ve gecen zaman sevin.yapcak baska birsey ykk.birde evde oturmaya alisik olmadigin icn boyle sarabiliyor insan.banada hafta sonlari oyle oluyodu smdi alistim:)

Hayatım ben elimden geldigince ona moral veriyorum hatta ama onn dayanamadigini gordukcee bende kötü oluyorm rahatm huzurlym knusabilioruz amaaa ben böyle olmayaya alışkanlığı değilim snden uzak olmaya alışkın degilim dio :(

aynen bebeğim yaa napıyorrsunnn :1:

Napıyım sabiiirrrrrr diye diye bekliyorum bebegim sen :)

Seviniyorum ama işte o ordan dayanamıyorm diyo ben zor duruyorum :(

Hayatım ben elimden geldigince ona moral veriyorum hatta ama onn dayanamadigini gordukcee bende kötü oluyorm rahatm huzurlym knusabilioruz amaaa ben böyle olmayaya alışkanlığı değilim snden uzak olmaya alışkın degilim dio :(

Napıyım sabiiirrrrrr diye diye bekliyorum bebegim sen :)

bende öyle yaaaa :) sabır sabır bayılcam

Back
X