- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.061
Sukurler olsun bitti 198 kaldi
Indik bakalim yuzlere hayirlisi
Güli hosgeldinn:)bzm snle safagimiz aynı bn bu gece 199a iniyorum sn nasl 198oldunn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sukurler olsun bitti 198 kaldi
Indik bakalim yuzlere hayirlisi
Kizlar alerji olmusum elim yuzum kizardi
Cipcirkin oldm neden oldugunuda bilmiyorm
Ilk defa basima geliyo stresten felanmi acaba
Bi gitmedi basimdan dertler offg
geçen ay ayın 6 sında ben denizliye gidiyordum tam da bugün......![]()
Hoş geldin bebeğiiiimm
Aynı durum bende de var Ezgi ya 3 ay kaldı diyorum düşündikçe içimde kelebekler uçuyosanki böyle kalbim daha hızlı atıyo Allahım geldikleri günü göstersin tez zamanda
Bir değişiklik yok canikom bende sıkılmaya devam işte finallerle uğraşıyorum iki haftadır sen nasılsın Ankara kuşu tutamadın kendini gene gittin dimi![]()
Yuvana geri dön ezgicim artık ya özlettin![]()
Ohhh gorusmeyeli neler yapmissn sn oyle:))
Been geldiimmm nasılsınız kızlaarr :)
ezgiiiii valla özledikkk ne facede görebiliyorum seni nede burda...
Kübraa ne oldu sana böyle kim sinirlendirdi yine :26:
geçen ay ayın 6 sında ben denizliye gidiyordum tam da bugün......![]()
O kadar oldu mu yahuYine gidersin Hande inş
![]()
yaa evet güzel geçti çook bende valla 100 yani diyoru 2 l, rakamlara düşüyoruz şaka gibiiiii![]()
![]()
en azından görüntülü arayabilmiş..
yanında gibi olmaz asla ama en azından yüzünü görmüşsün tatlım..
ben eşimle neler yapıyordum onu bile hatırlayamıyorum yaa :44:
Ne guzel görüntülü konusabilmissiniz iste cnm sevindirik olsana buna gordum sevgilimi diye:))byle yapinca kendini uzmektem baska birsey yapmazsin.byle zaman gecmez.daha yolun var dayanicaksin sabrediceksin bosvericeksin aliskanliga baglycaksin bnu.eskileri hatirlayip bnlari knusup uzulmekle olmaz eline birsey gecmez.askerinide zorlarsin.brda bzm yapabilecegimiz alternatifler cok ama onlarin yok.özgürlükleri yok orda keyiflerine gore hareket edemiyorlar.fedakarlik yapip brz sevgilini motive etmelisin.safakta hedefler koy onune ve gecen zaman sevin.yapcak baska birsey ykk.birde evde oturmaya alisik olmadigin icn boyle sarabiliyor insan.banada hafta sonlari oyle oluyodu smdi alistim:)
aynen bebeğim yaa napıyorrsunnn![]()
ooo ezgi hoşgeldin 111 kalmış yaaaa![]()
Seviniyorum ama işte o ordan dayanamıyorm diyo ben zor duruyorum
Hayatım ben elimden geldigince ona moral veriyorum hatta ama onn dayanamadigini gordukcee bende kötü oluyorm rahatm huzurlym knusabilioruz amaaa ben böyle olmayaya alışkanlığı değilim snden uzak olmaya alışkın degilim dio
Napıyım sabiiirrrrrr diye diye bekliyorum bebegim sen :)
11.08.2014deeeee evlilik teklifi alıyormuşummmmm kızlaaarrrr![]()
aa aaaa e super !!!![]()
Hemdeee nee süpersook etti beniiii ya hic beklemiyoduuummmm :)) kasimda gelcem gelincede nisan yapariz dio
![]()
hayırlısı olsun bebegım cok sevındımmmmm ohh![]()