- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.361
Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?
Hoş geldin canımm..Depresyon hapı falan yazmışsın ama hiç gerek yok böyle şeylere insan kendi kendini motive ediyo bu durumlarda ben 2 ay öncesinden ağlamaya başlamıştım gittiğindede 1 ay susmadım her telefonda her gece sürekli ağladım zırladım ama noldu hiç bişey geçti gitti işte bitiyo bi şeklilde canını sıkarsan hiç geçmez emin ol..
Yemin törenine istemese de siz gidin bence herkesin ailesi orda oluyo onlarında gözü sürekli aileyi arıyo orda sarılınca insan çok fena oluyo ama hayatında bir kere yaşanması gereken bir şey ve bence yanında olunmalı acemiliğin 28.günü yapılıyo yemin töreni meslekçiyse yemintöreninden hemen sonra 7 gün dağıtım izni var ama meslekçi değilse yani şoför vs bişi olcaksa orda daha eğitim alıyo eskiden 75 gündü şimdi 45 e indirildi sanırım tam bilmiyorum ama o eğitimlerden sonra izine geliyo
Şimdiden hayırlı teskereler moral bozmak yok burda birbirimize destek olmak için varız