93/3 asker yolu bekleyenler

Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?

Hoş geldin canımm..Depresyon hapı falan yazmışsın ama hiç gerek yok böyle şeylere insan kendi kendini motive ediyo bu durumlarda ben 2 ay öncesinden ağlamaya başlamıştım gittiğindede 1 ay susmadım her telefonda her gece sürekli ağladım zırladım ama noldu hiç bişey geçti gitti işte bitiyo bi şeklilde canını sıkarsan hiç geçmez emin ol..
Yemin törenine istemese de siz gidin bence herkesin ailesi orda oluyo onlarında gözü sürekli aileyi arıyo orda sarılınca insan çok fena oluyo ama hayatında bir kere yaşanması gereken bir şey ve bence yanında olunmalı acemiliğin 28.günü yapılıyo yemin töreni meslekçiyse yemintöreninden hemen sonra 7 gün dağıtım izni var ama meslekçi değilse yani şoför vs bişi olcaksa orda daha eğitim alıyo eskiden 75 gündü şimdi 45 e indirildi sanırım tam bilmiyorum ama o eğitimlerden sonra izine geliyo
Şimdiden hayırlı teskereler moral bozmak yok burda birbirimize destek olmak için varız
:72:

Kızlarım kızlarııımm bir dönem bitti şükür son sınavım her ne kadar iyi olmasa da bu da bitti :21:
Napıyosunuz nasılsınız bakalıııımm:nazar:

Kızlarım kızlarııımm bir dönem bitti şükür son sınavım her ne kadar iyi olmasa da bu da bitti :21:

İşte gede bunu bizim beyfendiye anlat :) bizde annesiyle gitmek istioruz bakalım gitcez inşallah fikri değişir değişmesede gitcez o günler bi gelse çabucak keşke şimdi 94' lüler gelicekmiş onların yanında koca adam kalıo tabi bi yandanda gurur yapıo 24 yasında yeni askere gidiorum diye giderken eglence bile yaptırmadı düşün kaynanacım damadına bile davullu zurnalı eğlence yaptı kendş ogluna yapamadı :ssz:
3 gün çıkıo demek uçakla istanbula götürsek sonra gelse olurmu ki? Biz yemin töreninden sonra bir hafta izni var sanıoduk

ya 3 gün çıktık biz ama 75 gün acemilikti o yüzden sizinkiler kısalınca artık direk dağıtım izni dediğin senin 7 günlük yeni sistem bilmiyorum askerlik düştükten sonra uzun yapılıyor mu artık acemilik :26::26:

Yemin toreninden snra hemen dagitima gidrse dagitim izni alir evine gider.ama yemin toreninden snra bi sure daha acemilik devam edicekse eger yemin toreni cuma olrsa pzr 5e kadar ailesiyle evci cikabilir.ama normalde o sehir disina cikmasi yasak olr.ayrica cikarmaniz icn o sehirde ev bulup adres vermeniz gerekr.sehir disina cikarirsiniz ama normalde yasaktir
Çok sagol canım bide bişey daha sorcam şimdi 94 lüleri bekliyolarmış az kişilermiş o yüzden kantin kapalıymış 94 lğler 20 gün sonra gidicekmiş kantin kapalı diye bişiyler gönderim diorum yiycek gönderebiliomuyuz mesela konserve patlıcan çok sever birkan bide abur cubur tatlı yolliyim kuruyemiş yolliyim diorum bi kutu yapıp yollasam olur dimi kantin kapalıymış sonuçta

Bagdat caddesinde 2yere baktm yoktu.bugun bide kadikoydekine bakicam.gecen ayda aramistim bulamamistmm yilbasi nedeniyle cogu urunler bitti demislerdi.kadikoydede bulamazsam yapck bisi yk yarn vercem kargoya aldiklarimi.gec bile kaldim yani.bu aksam bi mektup yazmaliyim:)

alla alla olabılır canım bak bakalım olsun ya bı dahakınde gonderırsın sende olmadıııı :)

6 ay gitti 6 ayim kaldi
Bitecek ins yarinin yarisi oldum
Bende benlik kalmadi ama
Zamanin,iyi hizli gecmesi dilegiyle herkese hayirli gunler kizlar
Yeni katilanlarda var aramiza herhalde onlarda hosgeldi

bitti guliii üzüllmee yerim seni ben :72::nazar:

ya 3 gün çıktık biz ama 75 gün acemilikti o yüzden sizinkiler kısalınca artık direk dağıtım izni dediğin senin 7 günlük yeni sistem bilmiyorum askerlik düştükten sonra uzun yapılıyor mu artık acemilik :26::26:

Bnde hiç bilmiorum askerliğin a' sını bilmiorum o dereceyim ögrenirim inşallah pazartesi birkan bişiyler dio tertipler gitti bilmem ne diye de hiç bişi anlamıorum tabi :)

Hoş geldin canımm..Depresyon hapı falan yazmışsın ama hiç gerek yok böyle şeylere insan kendi kendini motive ediyo bu durumlarda ben 2 ay öncesinden ağlamaya başlamıştım gittiğindede 1 ay susmadım her telefonda her gece sürekli ağladım zırladım ama noldu hiç bişey geçti gitti işte bitiyo bi şeklilde canını sıkarsan hiç geçmez emin ol..
Yemin törenine istemese de siz gidin bence herkesin ailesi orda oluyo onlarında gözü sürekli aileyi arıyo orda sarılınca insan çok fena oluyo ama hayatında bir kere yaşanması gereken bir şey ve bence yanında olunmalı acemiliğin 28.günü yapılıyo yemin töreni meslekçiyse yemintöreninden hemen sonra 7 gün dağıtım izni var ama meslekçi değilse yani şoför vs bişi olcaksa orda daha eğitim alıyo eskiden 75 gündü şimdi 45 e indirildi sanırım tam bilmiyorum ama o eğitimlerden sonra izine geliyo
Şimdiden hayırlı teskereler moral bozmak yok burda birbirimize destek olmak için varız
:72:

Hoşbulduk canım pazartesiye inşallah herseyi ögrenmiş olucam :) sizide hayırlı tezkereler allah kavuştursun :72:

Back
X