- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.381
Evet izmir güzel yer gercekten kantin kapalıymış ama öyle saçma bişey 20 gün sonra acıcaklarmış![]()
İzmirin neresinde canım benim nişanlımda İzmir de yapmıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet izmir güzel yer gercekten kantin kapalıymış ama öyle saçma bişey 20 gün sonra acıcaklarmış![]()
Napsakki çağla içim şişti valla![]()
Bilmiyorum ki hazalım bende çok sıkıntılım 2-3 gündür biliyosun![]()
Kıyamam sana ya
Bende sabah günaydın yazdı telefon yanında durcak heralde diye seviniyordum meğerse yanındaki çavusla kavga etmis oda şikayet etmeye gitmiş slmanı geri geldi yine konusamıyoruz![]()
Off Hazalım ya birkaç gündür benzer senaryoyu da biz yaşıyoruz, sabah günaydın yazıyor seviniyorum. Sonra öğlen falan birkaç mesaj daha atarsa öp de başına koy yani, dün arayamadı mesela sadece 3-5 mesaj attı. Bugünse sadece günaydın dedi , daha da ses yok. Koğuşlarından biri yakalatmıştı telefonunu, sanırım ondan ama çok sıkıldıııım![]()
Baskası yakalatıyo çilesini bütük herkes çekiyo zaten. Bi kaç güne düzelir inş ya aynen seviniyorum bi bakıyorum aksama kadar ses seda yok . Ankasrlülerde bozuk aksam da konusamıyoruz . Gidiyimde ben yaptırtıyım bari olmıcak böyle![]()
Şu askerlik başladı başlayalı ne çekilmemiş çilemiz varmış be diyorum![]()
Offf çok hastayımm ve bu şekilde çalıştıranlar kahrolsun ya![]()
Çilemse çekerim,Kaderimse gülerim ozaman hahahabahabs![]()
Offf çok hastayımm ve bu şekilde çalıştıranlar kahrolsun ya![]()
Geçmiis olsuuun.
Bu ara da hosgeldiinn![]()
tesekkür ederim hoşbuldum canm .(
Geçmiis olsuuun.
Bu ara da hosgeldiinn![]()
​Geçmiş olsun canım, ne işle meşguldun bu arada sen ?
Hunileri erken çıkardık bugüüün![]()
![]()
Kaç yaşındasın ismin ne ? Bide ne iş yapıyorsun ?
Biraz fazla soru sordum ama kaçırmısım ben![]()