93/3 asker yolu bekleyenler

Şükür canımcım şükür bir hafta sonra sende kurtulacaksın ama süper bi rahatlık yarında bi gidiyim ooh değmeyin keyfime :46:Sen napıyosun bakalım nasılsınn:21:

Aman inşallah yaa daha üç sınavda bunaldım ben :27: oo memlekete dönüş de hemenmiş çok güzeeel :46:
Ne yapayım ben de ödev yazıyorum işte, lisedeyiz sanki hala daha el yazısı ödev istiyor hocalar :37:

Aman inşallah yaa daha üç sınavda bunaldım ben :27: oo memlekete dönüş de hemenmiş çok güzeeel :46:
Ne yapayım ben de ödev yazıyorum işte, lisedeyiz sanki hala daha el yazısı ödev istiyor hocalar :37:

Poff geçen hafta bende daralmıştım ama Allahtan çabucak geçip bitti :46:
Heralde kıızz duramam daha fazla hemen gidiyorum Memlekete değil ama önce İstanbul sonra memleket
:46:
Ay o ne be cidden ilkokul gibi el yazısı bizim Allahtan hep pc den kabul ediyolar
:21:

Poff geçen hafta bende daralmıştım ama Allahtan çabucak geçip bitti :46:
Heralde kıızz duramam daha fazla hemen gidiyorum Memlekete değil ama önce İstanbul sonra memleket
Ay o ne be cidden ilkokul gibi el yazısı bizim Allahtan hep pc den kabul ediyolar
:21:

Gezicem diyosun yani hee İstanbul falan :1: hazırladığım üçüncü ödev canım bu üçünü de oturdum yazdım yani teker teker. Bir de matematik yani , işlem yapıyorum pilot kalemle , komedi vaziyetteyim şuanda :9: :52:

Gezicem diyosun yani hee İstanbul falan :1: hazırladığım üçüncü ödev canım bu üçünü de oturdum yazdım yani teker teker. Bir de matematik yani , işlem yapıyorum pilot kalemle , komedi vaziyetteyim şuanda :9: :52:

Evet önce İstanbulu fethedeceğim sonra eve gideceğim kayınvalideciğim anneme beni soruyormuş özledi heralde:52::52:
Vayy çalışkan kızımız ya aferin Çağlacan karşılığını alırsın inşAllah

Ben de çok sıkılıyorum ya patlıcak gibi oluyorum bazen ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum yoksa daha vahim
:31:Sende kendi kendini motive et mutluyum mutluyum de içinden:52:

İşte şu sıra ben o daha vahim dediğin kısımdayım. Bıraksalar beni boş boş tavana bakıp günlerimi geçirebilirim yani o derece hiç bir şey yapasım gelmiyor :14: Bu mehtap benim dengemi bozdu sanırım :43:

Çok sagol canım bide bişey daha sorcam şimdi 94 lüleri bekliyolarmış az kişilermiş o yüzden kantin kapalıymış 94 lğler 20 gün sonra gidicekmiş kantin kapalı diye bişiyler gönderim diorum yiycek gönderebiliomuyuz mesela konserve patlıcan çok sever birkan bide abur cubur tatlı yolliyim kuruyemiş yolliyim diorum bi kutu yapıp yollasam olur dimi kantin kapalıymış sonuçta

Biz acemideyken yiyecek kargosu yollamamistm hic.bazi yerler almiyo ama acemilik icn nasl bilmiyorm.ama fazla yollamani tavsiye ederim cnku orda paylasiyolar dagitiyolar birbirlerine.acemiliktede genelde yemekler kotu oluyo.bence birligi arayip net bilgi ogrenebilirsin.

Son düzenleme:
Çok sagol canım bide bişey daha sorcam şimdi 94 lüleri bekliyolarmış az kişilermiş o yüzden kantin kapalıymış 94 lğler 20 gün sonra gidicekmiş kantin kapalı diye bişiyler gönderim diorum yiycek gönderebiliomuyuz mesela konserve patlıcan çok sever birkan bide abur cubur tatlı yolliyim kuruyemiş yolliyim diorum bi kutu yapıp yollasam olur dimi kantin kapalıymış sonuçta

Biz acemideyken yiyecek kargosu yollamamistm hic.bazi yerler almiyo ama acemilik icn nasl bilmiyorm.ama fazla yollamani tavsiye ederim cnku orda paylasiyolar dagitiyolar birbirlerine.acemiliktede genelde yemekler kotu oluyo.bence birligi arayip net bilgi ogrenebilrsin

Son düzenleme:
İşte şu sıra ben o daha vahim dediğin kısımdayım. Bıraksalar beni boş boş tavana bakıp günlerimi geçirebilirim yani o derece hiç bir şey yapasım gelmiyor :14: Bu mehtap benim dengemi bozdu sanırım :43:

Bende öyle yapabilirim vallahi çok içim daralıyo cidden :ssz:
Evet mehtap ta görünce şimdi insan daha kötü olur iyi ki gelmedi diyorum ben bazen kendi kendime görünce çok kötü olurdum heralde:31:

ÇAğla ya artık nasıl bi durumdaysam akşam rüyamda geliyodu babası da geliyo diye parti yapıyomuş ve ben oraya geç kalıyodum
:1:

Back
X