93/3 asker yolu bekleyenler

6 aydan düşmenede az kalmş be Hande 18 güncük walla süper gidiyo şimdilik de 100 ler sıkıcı gecicek gibi :27:

ocak ayının sonu gelsin artık :))

Haftanın son gününden herkese günaydın bir haftayı daha bitirdik şükür:16:
Handecan 100lere geçmişsin bebğim hayırlı olsun oh oh
:72:

Bana 100 ler çok çabuk geçmişti ama bu çift rakamlar geçmiycek gibi beyefendi sıkıldım daha çok var diyo e o sıkılınca bana da geçmek bilmiyo Allah hepimize sabır versin :16:

seroş ya 100 ler çabuk geçiyo mu gerçekten de????

Aaaaa yeni baslik altinda toplanmisizzzz handecanda gelmis aramiza 200u bozmusss:)emrede dun 180i bekliyorm bn dmsti.smdi bekledigi basligin altina gelmism tesadufe bak:))bu ipini koparan hunililer nolck nasl gelcz oraya:))

geldim yaa 200 den kurtuldum kübi :)

gün geçmiyor bugün
selam kızlar

Kendi kendime kiziyorum zaten gecici bi surec bitecek herseyyoluna girecekdiyorum ama nafile kendime soz geciremiyorum.iyi yapmaya ilimli davranmaya calissamda basarili olamiyorum ben buyum kimseye kendilmi kabulendirme cabasndada degilim gel gorki olmuyoberaber yasiyorsun ne kadar dirensemde olmuyo hep goze batiyorum hak etmedigim itamlara yakistiriliyorum bunlarda beni icime atmaktan kendi kendime dusunup kahrolmaktan kendime yansiyor .es ozlemi oldugum yere sigamamak herseyimde kusur olmasi hepsi eklenince psikoloji denen sey kalmiyo bunyem zayifladi hicbirseye direnemiyorum halbuki ben boyle biri degildim
Uzun oldu biraz icim dolu ondan canim

canım çok sıkıntı çekiyorsun ama sabrın sonu selamettir

Son düzenleme:
Offffff :14:

$1520682_487293038046952_1710781167_n.webp

Back
X