- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.681
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalıııımm![]()
İyi akşamlar seroooş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalıııımm![]()
İyi akşamlar serossss şükür senn nasılsın :)
Tam da benim yaz tatilindeki modum işte o![]()
6 aydan düşmenede az kalmş be Hande 18 güncük walla süper gidiyo şimdilik de 100 ler sıkıcı gecicek gibi![]()
Haftanın son gününden herkese günaydın bir haftayı daha bitirdik şükür
Handecan 100lere geçmişsin bebğim hayırlı olsun oh oh
Bana 100 ler çok çabuk geçmişti ama bu çift rakamlar geçmiycek gibi beyefendi sıkıldım daha çok var diyo e o sıkılınca bana da geçmek bilmiyo Allah hepimize sabır versin![]()
Aaaaa yeni baslik altinda toplanmisizzzz handecanda gelmis aramiza 200u bozmusss:)emrede dun 180i bekliyorm bn dmsti.smdi bekledigi basligin altina gelmism tesadufe bak:))bu ipini koparan hunililer nolck nasl gelcz oraya:))
gün geçmiyor bugün
selam kızlar
Kendi kendime kiziyorum zaten gecici bi surec bitecek herseyyoluna girecekdiyorum ama nafile kendime soz geciremiyorum.iyi yapmaya ilimli davranmaya calissamda basarili olamiyorum ben buyum kimseye kendilmi kabulendirme cabasndada degilim gel gorki olmuyoberaber yasiyorsun ne kadar dirensemde olmuyo hep goze batiyorum hak etmedigim itamlara yakistiriliyorum bunlarda beni icime atmaktan kendi kendime dusunup kahrolmaktan kendime yansiyor .es ozlemi oldugum yere sigamamak herseyimde kusur olmasi hepsi eklenince psikoloji denen sey kalmiyo bunyem zayifladi hicbirseye direnemiyorum halbuki ben boyle biri degildim
Uzun oldu biraz icim dolu ondan canim
Bana her gün tatil olduğundan yaz kış böyle oluyomçok kötü aslında en kısa zamanda düzelmem gerekiyor
![]()
aynı ben
of ya dün gece 1 de yattım, 5.30 da kalktım ödev yaptım sabah 10 a kadar
4 saatlik uykuyla duruyorum![]()
Ben seni okula gidiyor diye biliyordum canım ama yanlış mı hatırlıyorum :26:
Yok canım maalesef2 kere denedim sonuç hüsran... Son kez yine denicem olursa olur,olmazsa can sağlığı. Bu uykuda ders çalışmamı engelliyo işte
![]()
Ouuuuv handecan , neyse ki yarın hafta sonu![]()
​Anladım canım inşallah bu sene olur yaa, başvurular da başlamıştı yaptırdın mı bari ?
bi daha ödevlerimi son güne bırakmayacağım
uyumayayım diye türk kahvesi içtim şimdi de gözlerim faltaşı gibi açık!![]()
Amin amin. Yaptırdım canım hakkımda hayırlısı olur inşallah.
Yada biz gidebilsek...![]()