93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın herkeseeeee :1:
Güzel bir haftasonu diliyorm tabikide yine ve bir hafta daha bitti sayılır oh oh :32:

Selam kızlar, nabersiniz :23::23:

Bide bi soru gördüm ona cevap yazayım dedim. En kolay geçen rakamlar, 400/300/200'ler gerisnde şafak sıkıştırma başlıyor :19:

Son düzenleme:
Selamlar,
200 lerin şu son 20 günü bile zulüm geldi bana. 100 ler de sıkıştırıyorsa işimiz var
:18:

Birşey kalmamış ya hu 200'lerin de bitmesine az daha sabır :23:

Misal her gün şafak kağıdını karalamazsanız oh süper geçiyor ama her gece karalayınca o kağıda ne sövülüyor ama :19::19:

Her zaman geçen zamana bakın, geçmeyen zamana değil :34:

Birşey kalmamış ya hu 200'lerin de bitmesine az daha sabır :23:

Misal her gün şafak kağıdını karalamazsanız oh süper geçiyor ama her gece karalayınca o kağıda ne sövülüyor ama :19::19:

Her zaman geçen zamana bakın, geçmeyen zamana değil :34:

Ciddi ciddi yaa, o şafak kağıdı ne de çok küfür yiyor öyle :27:

Ben İzmir'deyim hayatım , askerim de tövbe yarabbim adı batasıca Ankara'da :27:
Seni de Ankara yareni diye hatırlıyorum ama sen nerdesin onu bilmiyorum işte :17:

Aynen bende Ankara'lıyım 8,5 aydır :27::27:
İzmir kelimesini duyunca aklım hop acemiliğimize gidiyor :19:
İstanbul'dayım bende yavru :17:
Ankara'nın neresinde canım ?

Aynen bende Ankara'lıyım 8,5 aydır :27::27:
İzmir kelimesini duyunca aklım hop acemiliğimize gidiyor :19:
İstanbul'dayım bende yavru :17:
Ankara'nın neresinde canım ?

Şu askerlik bitsin acemilik - ustalık şehirlerini haritadan silesim var zaten , hiç bişey hatırlatmasın :27:
Polatlı'dayız canım biz, topçu ve füze okulu :37:

Şu askerlik bitsin acemilik - ustalık şehirlerini haritadan silesim var zaten , hiç bişey hatırlatmasın :27:
Polatlı'dayız canım biz, topçu ve füze okulu :37:

Kesinlikle aynı düşüncelerdeyiz desene :27::27: Şafak 35 dediğimde resmen haritadaki İzmir yerini yırtıyordum karalarken :9::9:

Huu o zaman klasik sözlerden kullanarak, Rabbim çift rakamlara inmeyi nasip etsin diyorum :17:

Kesinlikle aynı düşüncelerdeyiz desene :27::27: Şafak 35 dediğimde resmen haritadaki İzmir yerini yırtıyordum karalarken :9::9:

Huu o zaman klasik sözlerden kullanarak, Rabbim çift rakamlara inmeyi nasip etsin diyorum :17:

Hırsımızı şafak kağıtlarından alıyoruz ne yapalım :9:
Amin canım ya inşallah, siz de alın artık bir an evvel tezkereyi hızlıca geçsin şu kalan günleriniz :61:

Hırsımızı şafak kağıtlarından alıyoruz ne yapalım :9:
Amin canım ya inşallah, siz de alın artık bir an evvel tezkereyi hızlıca geçsin şu kalan günleriniz :61:

Gelsinlerde askerlerde alırız canım :27::27:

Tezkere'lerimiz çıkmış zaten, depük gecesine son 25 ya ama geçmiyoğğğ! Halil sezai takılıyorum bu ara :19::19:
İnşallah sizi böyle şafak sıkıştırmadan biter çabucak :17:

Back
X