- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.761
günaydıııınnn kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocak ayının sonu gelsin artık :))
seroş ya 100 ler çabuk geçiyo mu gerçekten de????
Seroşşşş gittin mi evine![]()
günaydıııınnn kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Yok kuzum gitmedim eve İstanbuldayım bi kaç gün burda kalacağım sonra gideceğim![]()
Günün ilk Günaydını benden olsuunn günaydınnn canlaarrrrbu haftada bitti sayılıırrrr
![]()
Günaydın herkeseeeee
Güzel bir haftasonu diliyorm tabikide yine ve bir hafta daha bitti sayılır oh oh![]()
İi geceler canım allah rahatlık versin.
iyi geceler bebekkkkkkk![]()
İyi geceler cnm:)
Selam kızlar, nabersiniz
Bide bi soru gördüm ona cevap yazayım dedim. En kolay geçen rakamlar, 400/300/200'ler gerisnde şafak sıkıştırma başlıyor![]()
Selamlar,
200 lerin şu son 20 günü bile zulüm geldi bana. 100 ler de sıkıştırıyorsa işimiz var :18:
Birşey kalmamış ya hu 200'lerin de bitmesine az daha sabır
Misal her gün şafak kağıdını karalamazsanız oh süper geçiyor ama her gece karalayınca o kağıda ne sövülüyor ama
Her zaman geçen zamana bakın, geçmeyen zamana değil
Ciddi ciddi yaa, o şafak kağıdı ne de çok küfür yiyor öyle![]()
Yiyecek tabi işi ne haketti
Eee canım senin askerin nerede görev yapıyor? Sen nerdesin![]()
Ben İzmir'deyim hayatım , askerim de tövbe yarabbim adı batasıca Ankara'da![]()
Seni de Ankara yareni diye hatırlıyorum ama sen nerdesin onu bilmiyorum işte![]()
Aynen bende Ankara'lıyım 8,5 aydır
İzmir kelimesini duyunca aklım hop acemiliğimize gidiyor![]()
İstanbul'dayım bende yavru
Ankara'nın neresinde canım ?
Şu askerlik bitsin acemilik - ustalık şehirlerini haritadan silesim var zaten , hiç bişey hatırlatmasın
Polatlı'dayız canım biz, topçu ve füze okulu![]()
Kesinlikle aynı düşüncelerdeyiz deseneŞafak 35 dediğimde resmen haritadaki İzmir yerini yırtıyordum karalarken
Huu o zaman klasik sözlerden kullanarak, Rabbim çift rakamlara inmeyi nasip etsin diyorum![]()
Günaydın herkeseeeee
Güzel bir haftasonu diliyorm tabikide yine ve bir hafta daha bitti sayılır oh oh![]()
Hırsımızı şafak kağıtlarından alıyoruz ne yapalım
Amin canım ya inşallah, siz de alın artık bir an evvel tezkereyi hızlıca geçsin şu kalan günleriniz![]()