93/3 asker yolu bekleyenler

aynen canım ben de derdım ama tovbe bıdaha acmam agzımı askerlık konusunda sımdı de bana cok dıyen var gorcem hepınızı dıyorum zamanı gelınce :27: aynen bebegım kurtuluyoruz askerlık bıtınce onlar da bızım okulların safagını sayacaklar artık:33:

Aman azıcık da onlar saysın zaten :9:

kızlar günaydın :16:
sohbetlerinizi hep gece yapıyorsunuz gündüz kimsecikler yok
bende aksam giremiyom masallah geceleri kaynıyo burası:31:

Günaydın herkese :3:
Gece gece ne kaynatmşsnz öyle yahu bnmde erken yatıcagm tuttu dün :9:
Bilsem kalırdm bende :17:

Aminnn canımm çok sağolasın.. :3:aslında aklımda hiç ama hiç yoktu beni öyle bir empoze ettı kı bu fikre..:9: Ben bile hala bazen aileme nasıl dedim inanamıyorum... ama aşkımlada yaşamanın ayrı bi tadı oldugunu gördum ve bana da cok cazip geldi....:16::38::17:

bende aynen beraber yasadıgım ıcın guzel gelıyor ama mesela beraber yasamasak bened evlenırdım dırek yasamak ıcın ama suan zaten onu yapabıldıgımızden cok acele etmıyoruz :) agırdan agırdan daha hos hihihi olsun olsun beraberlık guzeldır ben cok takmam evlıymıs bekarmıs falan beraber olmak oncelıklı sey hayatında olması mutluluk :)

kızlar günaydın :16:
sohbetlerinizi hep gece yapıyorsunuz gündüz kimsecikler yok
bende aksam giremiyom masallah geceleri kaynıyo burası:31:

Günaydın herkese :3:
Gece gece ne kaynatmşsnz öyle yahu bnmde erken yatıcagm tuttu dün :9:
Bilsem kalırdm bende :17:

Günaydın kızçeler, yaa sormayın birkaç gündür öyle oluyo . Fazlasıyla tatil moduna girdik biz. İmkanı olanı gece buralara bekliyoruz :8:

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler, yaa sormayın birkaç gündür öyle oluyo . Fazlasıyla tatil moduna girdik biz. İmkanı olanı gece buralara bekliyoruz :8:

Benm bi kaç gündür üstümde bi uyuşukluk hayattan bezmişlik var ondan cok takılamıyorm ama bugün kısmet olursa gece burdaym :1:

Back
X