- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.001
Bizimki bi şeye kızdı bugün hiç bir mesajıma cevap vermedi. Sinirimi bozdu![]()
Şu susarak cezalandırmaları yok mu insanı çileden çıkarır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki bi şeye kızdı bugün hiç bir mesajıma cevap vermedi. Sinirimi bozdu![]()
Kimsin kimlerdensin , askerin nerede anlat bakalım![]()
Şu susarak cezalandırmaları yok mu insanı çileden çıkarır![]()
aynen canım yaa bi tripler görseniz demek ki hepsinde varmış ben bitek benimki öle sanıodumŞu susarak cezalandırmaları yok mu insanı çileden çıkarır![]()
askerim tuncelide canım benim özlem çok imkan yok![]()
hmm yazsın yazsın sizinkiler nerdeHayırlı tezkereler olsun hayatım, 93/3 sün galiba sen de. Bizim devrelerden bir arkadaşımız daha var Tunceli'de askeri olan. Sanırım yarın seni gördüğünde yazar o da :)
Ay aynen suçum olsa neyse dicemde kendi kendine akşamları dışarı çıkıyorum kanısına vardıiyice paranoyak oldu gelesiye kadar aklını kaçırmasa bari
Ben yapsam aynı şeyi niye cevap atmıyon diye yine ben suçlu olurum ama bende yapıcam
![]()
Ankara'dayız canım biz![]()
ay ne güzel Allahım tez zamanda sevdiklerimize kavuştursun![]()
![]()
Pek güzelliğini daha göremedik ama buna da şükür, amin canım hepimizi inşallah![]()
aynen canım yaa bi tripler görseniz demek ki hepsinde varmış ben bitek benimki öle sanıodum![]()
Sanki kırk kat yabancısı mısın sen de öğrenememiş mi yalan söylemeyeceğini. Ayy gerçekten bir garip oldular![]()
Bende öyle sanıyodum ama burda takıldıktan sonra öyle olmadığını anlamış oldum
Kafayı sıyırdı başka sebebi olamaz.![]()
hmm anladım canım uzak mısın sen Ankaraya![]()
Bende öyle sanıyodum ama burda takıldıktan sonra öyle olmadığını anlamış oldum
Kafayı sıyırdı başka sebebi olamaz.![]()
ben normalde çok trip yapan biriyimgörseniz her şeyi alttan alıyorum dağıtıma geldiğinde çok değişmişsin falan dio
![]()
ben üzülmesin die çabalıyorum bizimkinin hiiiç umrunda değil
![]()
![]()
Çok sayılmaz tatlım İzmir'deyim ben de ama biz daha sevgili olduğumuz için sadece öyle kafama esince gitme bir durumum olmuyor maalesef. Daha bir kere gittim o da okul gezisi vesilesiyle :26:
Buraya Huni Cumhuriyeti diyoruz ya biz birer tane de onlara göndermek lazım bence![]()
aynen en sonunda ben patladım bi konudaBen yerine göre ikisinide yaparım ama gittiğinden beri hep alttan almaktanda usandırdı gelesiye kadar nolur bilemiyorum![]()
ahh aahhhh zaten sevgili olduğumuz için hiç bir şey yapamıyoruz yaa :26: