93/3 asker yolu bekleyenler

Ay ordan bile çakallık yapıyorlar ya hayret ediyorum :1::1: bizimkininde öyle bi muhabbet izin kullanması vardı ama vazgeçmiş bi karar veremediler diye. düğün yakınlardaysa gelsin ama yaz başı falansa bütün cazgırlığını göster :9::9:

düğün çok aslında ablasının düğünü var canım ona geliyim dese anlıycam da arkadaş ne alaka :19: :19: kesinlikle olmaz dediğin gibi yaz başı düğün :9: :9: sakın gelmiosun bak dedim bakalım nolcak :1: :1: :1:

Sözde biz de iznin tümünü mayısta kullanacaktık canım ama sonuç ortada. Ben ona iyi gelir diyordum ama beni görmek yaramadı ona, 3 hafta önce gelmiş olabilirsin buraya napıyım ben dayanamıyorum işte özlüyorum yetmiyo bir gün bana diye bağırdı en sonunda telefonda :14: Ben de daha da bi şey söyleyemedim zaten :26:

Siz ne kadar zamandır birliktesiniz canım?
Seninki aşka gelmiş dayanamıyor seni özlemiş :16: çok alışkındı herhalde sana görünce dayanamamış :26: hayırlısı böyleymiş canım :)

düğün çok aslında ablasının düğünü var canım ona geliyim dese anlıycam da arkadaş ne alaka :19: :19: kesinlikle olmaz dediğin gibi yaz başı düğün :9: :9: sakın gelmiosun bak dedim bakalım nolcak :1: :1: :1:

Bu askerler teslim olurlarken mantıklarınıda mı teslim ediyorlar anlamıyorum :19::19: Ablası olsa hadi 3 hafta kalsada gelsin anlarız ama arkadaş ne alaka ya :19: iyi yapmışın yönlendirilmeye ihtiyaçları var yada bize adrenalin yaşatmaya çalışıyorlar :9::9:

Siz ne kadar zamandır birliktesiniz canım?
Seninki aşka gelmiş dayanamıyor seni özlemiş :16: çok alışkındı herhalde sana görünce dayanamamış :26: hayırlısı böyleymiş canım :)

Henüz 8 aydır tatlım, daha çok yeniyiz biz :17:
Ay evet bir şeylere geldi ama anlayamadım ben de . Ve de evet biz her gün görüşürdük yaa, bir gün görüşemesek o geceyi skype ta konuşarak geçirirdik sabaha kadar. :14:

Bu askerler teslim olurlarken mantıklarınıda mı teslim ediyorlar anlamıyorum :19::19: Ablası olsa hadi 3 hafta kalsada gelsin anlarız ama arkadaş ne alaka ya :19: iyi yapmışın yönlendirilmeye ihtiyaçları var yada bize adrenalin yaşatmaya çalışıyorlar :9::9:

aynen öyle gaz veriyorum bak 20 gün fazla yapcaksın falan filan diye :47: :1: :1:

Henüz 8 aydır tatlım, daha çok yeniyiz biz :17:
Ay evet bir şeylere geldi ama anlayamadım ben de . Ve de evet biz her gün görüşürdük yaa, bir gün görüşemesek o geceyi skype ta konuşarak geçirirdik sabaha kadar. :14:

Çıtırsınız yani :9::9: Allah bozmasın canım.
Alışmış hergün görüşmeye garip geliyodur tabi. Biz son zamanlar çok görüşmmüyoduk bende çok zzorlanırdım şimdide zorlanıyorumda hergün görme alışkanlığım yok en azından. Askerlik bitsin kaldığınız yerden devam edersiniz :16:

Çıtırsınız yani :9::9: Allah bozmasın canım.
Alışmış hergün görüşmeye garip geliyodur tabi. Biz son zamanlar çok görüşmmüyoduk bende çok zzorlanırdım şimdide zorlanıyorumda hergün görme alışkanlığım yok en azından. Askerlik bitsin kaldığınız yerden devam edersiniz :16:

Ahaha evet öyleyiz galiba :9:
Ben de çok söyledim benimkine yapmayalım böyle alıştırmayalım kendimizi diye ama yok dinlemedi. İnşallah canım hepimiz inşallah :16:

Ahaha evet öyleyiz galiba :9:
Ben de çok söyledim benimkine yapmayalım böyle alıştırmayalım kendimizi diye ama yok dinlemedi. İnşallah canım hepimiz inşallah :16:

Bizimkide maşallah çok meşguldu :19::19: yüzüne vuruncada değiştim ben artık ilgileniyorum senle diyo :19::19: gitmişin hakkariye ilgillen şimdi diyesim geldiyo. Böyle hergün birlikteydik diyenleri gördükçe patlayasım geliyor yakında burayı basar doldurmayın şunu diye :9::9::9::9:

Bizimkide maşallah çok meşguldu :19::19: yüzüne vuruncada değiştim ben artık ilgileniyorum senle diyo :19::19: gitmişin hakkariye ilgillen şimdi diyesim geldiyo. Böyle hergün birlikteydik diyenleri gördükçe patlayasım geliyor yakında burayı basar doldurmayın şunu diye :9::9::9::9:

aynen canım yaaa bende bişey olunca öle diorum burdayken yaptın tunceliden yaparsın die :19: :19:

Yok canım son bir hafta ( öncesindeki on gün de memleketine gitti dedesi rahatsızlandı , ne olur ne olmaz bir görsün diye ) o zamana dek arayıp sormayan çok sevgili (!) arkadaşları sebebiyle bizim de baya sıkıntılı geçti. Hani tüm planlarına dahil olmasa bile aramaları dahi çok sinir bozucuydu benim için ve ben de kırgınım son zamanlardan ona :27:

hehe ne guzel burda kı cogu kısıde oyle canım neselı ve hayat dolu :9::9:
evlı beklemekte yenı evlenseydınız zor olurdu ama
ıns olur bu kadar ıstıyosan olsun tabı canım :)
sende ufak tefekmıssın ne guzel :)
ıns mutlu ol her zman cnm :):nazar:

Amin canım sende hep mutlu ol inşallahhh:16: Çok istiyorum :49::emir_bebek:İnşallah olur:16:

aynen canım yaaa bende bişey olunca öle diorum burdayken yaptın tunceliden yaparsın die :19: :19:

aynen ordan yapsınlar artık :19:
haklısın :9: :9: bana biraz çabuk geçti gibi gelio ben daha yavaş bekliodum sanırım :9: :9: :9: :9:

çabuk geçt diyen ilk kişisin :46::46:
Yok canım son bir hafta ( öncesindeki on gün de memleketine gitti dedesi rahatsızlandı , ne olur ne olmaz bir görsün diye ) o zamana dek arayıp sormayan çok sevgili (!) arkadaşları sebebiyle bizim de baya sıkıntılı geçti. Hani tüm planlarına dahil olmasa bile aramaları dahi çok sinir bozucuydu benim için ve ben de kırgınım son zamanlardan ona :27:

Birazda olsa mazereti varmış dedesi açısından :26: valla ne yaparsa yapsın benimkini geçemez aradığımda suratıma kapatırdı kahvede oyun oynuyo diye :53: başlarda öyle yapıyosa hiç bekleme değişir diye gıdım değişmiyolar bizim öküz 3.5 sene önce neyse şuanda daha beter :19::19:

Birazda olsa mazereti varmış dedesi açısından :26: valla ne yaparsa yapsın benimkini geçemez aradığımda suratıma kapatırdı kahvede oyun oynuyo diye :53: başlarda öyle yapıyosa hiç bekleme değişir diye gıdım değişmiyolar bizim öküz 3.5 sene önce neyse şuanda daha beter :19::19:[/B]

​Ouvv haklısın seninki baya abartmış, bir insanı değiştiremezsin zaten canım , başta neyse sonra da odur dediğin gibi. Öyle çok abartı şeyler değildi tabi zaten dağıtımda da telafi etti sağ olsun, kırdığını anladığı için :)

aynen ordan yapsınlar artık :19:

çabuk geçt diyen ilk kişisin :46::46:

Birazda olsa mazereti varmış dedesi açısından :26: valla ne yaparsa yapsın benimkini geçemez aradığımda suratıma kapatırdı kahvede oyun oynuyo diye :53: başlarda öyle yapıyosa hiç bekleme değişir diye gıdım değişmiyolar bizim öküz 3.5 sene önce neyse şuanda daha beter :19::19:

başta hiç geçmiodu şimdi düşünüyorum da ne kaldı ki yarıladık diorum. kendimi avutuyorum belki de :26: odunluk yapılarında var :9: :9:

Back
X