93/3 asker yolu bekleyenler

Haklisin canım herkes neyse öyle olsun zaten. Onceden böyle mi davraniyordu sana hani dicem sana gicikligi var filan ama ilk defa oluyorsa kasitli yapmamistir. Büyük ihtimalle cani istemedi disari cikmak ablasida bahane oldu bana öyle geldi. Sana ablamlarami gidelim dedi onu teklif ettimi peki

ablasına zaten gidilcekti hayır teklif falan etmedi direkt mesajı dışarı çıkamıycaz galiba oldu yani gelme

aynen sana da oluyor mu bu

Bem anneleriyle zaten gorusmuyorum farkli sehirdeyiz ariyorum.elti gorumce derdmde yok tek cocuk anasinin kuzusu:)) arada annesini arıyorum iste.ama burasi olmasi iyice daralcam gibi geliyor bana.ayni donemiz ya birbirimizi anliyoruz disardan birinin konusmasi kolay bu konuda yasayan biziz çünkü

Bem anneleriyle zaten gorusmuyorum farkli sehirdeyiz ariyorum.elti gorumce derdmde yok tek cocuk anasinin kuzusu:)) arada annesini arıyorum iste.ama burasi olmasi iyice daralcam gibi geliyor bana.ayni donemiz ya birbirimizi anliyoruz disardan birinin konusmasi kolay bu konuda yasayan biziz çünkü

ben ailesi burda diye yalnız kalmam sanmıştım keşke bunlard şehr dışın da olsaydı bişey beklemezdm hiç değilse.

ablasına zaten gidilcekti hayır teklif falan etmedi direkt mesajı dışarı çıkamıycaz galiba oldu yani gelme

Kirmamayada calismis ama bak galiba yazmış:) sanirim cani istemedi biseyler yapmak ondan öyle dedi.bosver canim ya hic takma bunları kafana.annesiyle aran iyise onemseme pek bozma moralini

annesi arıyo ablasıda bazen hiç aramıyo değiller ne bileyim aslında iyi insanlar bide kuzeni evleniyo ona koşturuyolar ama 1 hafta öncesnde söledim ben kuzeni aniden evleniyo değil

bak iyi insanlarmış canım kasıtlı yapmamıştır o da.sen şimdi ona hazırlandın ya çıkcam görüşcem diye o da çıkamıcaz diyince sinir oldun tabi. sende tepkini belirten bir mesaj atsaydın anlardı zaten hatasını.

hızlı gecen bır oldu sankı :)) hayırlı kandıller kızlar dualarınız kabul olsun,,tez zamanda sevdıklerımıze kavusalım ınsallah...

hızlı gecen bır oldu sankı :)) hayırlı kandıller kızlar dualarınız kabul olsun,,tez zamanda sevdıklerımıze kavusalım ınsallah...

Hayırlı kandiller canım, herkesin kandili kutlu olsun.:34:

Kizlarrr hayirli kandiller:)

hayırlı kandiller tatlım hayırlı kandiller herkese:16:

tüm inananların kandilini kutlarımm :16:

Unuttuğum var mı bilmiyorum, size de hayırlı kandiller olsun kızçeler, biraz geç de olsa :17:

Back
X