- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.741
Çağlalar alsn bi sıra bize snrada size gelck inş cnm :))
onlarınki bana bitmiş gibi geliyo şu an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağlalar alsn bi sıra bize snrada size gelck inş cnm :))
pek iş yokmuş bugün sizle konuşur gibi onunlada konuşuyom evet ya reskor çok mutluyummmmm![]()
dedm cnm ya 1 yıldr flan var hastalğıda kötüleşmş artk annmde duydkça ağlıyodu aldlar bileti gittiler babamla brbr
aynen canım haklısın heleki şu son zamanda yine kudurmaya başladılar sağsalim alsak başka bişey istemem
eVT Çağla buldum dediğini
şu kışlanın kapısına
mail oldum yapısına
telli kurban bağlayayım
asker yarin kapısına
kara kazan kaynamasın
altım cirit oynamasın
iki sene asker oldum
nazlı yarim ağlamasın
yüce dağlar olmasaydı
laleleri solmasaydı
ölüm allahın emri de
şu ayrılık olmasaydı
kıratımın beli ince
ölürüm yar görmeyince
telli yatak serdiremem
asker yarim gelmeyince
onlarınki bana bitmiş gibi geliyo şu an![]()
çok geçmiş olsun.
benim dedem 4 sene önce akciğer kanserinden vefat etti.
bütün hastalara şifa diliyorum..
benm aşkımda alsada tel bnde msjlaşabilsem bari![]()
Bilinçaltıma küfredesim geldi şuanda, bu da mı askerlikle ilgiliymiş![]()
Gel bide onlara sor bitmiş mi bitmemş mi dye :))
Amiiin nerde varsa . Allah rahmet eylesn cnm btn ölmşlerimzn mekanı cennet olsn inş
onlarınki bana bitmiş gibi geliyo şu an![]()
Ya evt hep aklmda Allahım tmm hiç bi zmn olmasn hani herks gidiyo herkesn ki canda , insann sevdiği ordayken Allahım o gelene kadr bşey olmsn diyoruz illaki
evet askerlikle alakalı bi haber gördümmü kalbim güm güm atıyor çok korkuyorum kötü bi haber olck diye. Allah'ım yazdıysa bozsun.. Hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah..
Aynn görnce şok oldum yapştrym şunu dedim![]()
![]()
![]()
200 lerin başındayken biz de sizin gibiydik 93/1 lere diyorduk bitirdi onlar ne kaldı ki diye de öyle olmuyomuş işte , size de olmayacak![]()
İyi miyiz Tubiik sence inanıyo musun buna![]()
inş tatlım ya senn tel androit se benden daha rahat olursunuz bnmki 5620 ilk çıkan dokunmatklerden watsap falan yuklenmiyo ben sadece blgsayardan konuşanliyorum
200 lerin başındayken biz de sizin gibiydik 93/1 lere diyorduk bitirdi onlar ne kaldı ki diye de öyle olmuyomuş işte , size de olmayacak![]()
ben bi orayalara geleyimde bitmesin ya bu en biçim şafak
![]()