93/3 asker yolu bekleyenler

Benim sevgilimin askerliği yarın başlayacak.. Ben ne yapayım :( :39:

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Senin ne kadar oldu nerde yapıyor askerliği acemiliği nerde yaptı nasıl rahat mı telefon kullanıyor mu?

Bende ilk defa heves ettimde yaptim:)
Sabah ezanindan once kalkip alcaktim gece 04:05e alarm kurdum ama hic duymamism alarmi ya:)sabah kalkinca aldim mecbur:)hayirliysa olsun dualarimiz insallah
sabah ezanı öncesi almak lazımmı onu bilmiyoruz hiç biz almadık duruyo hala orda valla :1:

Merve merveeeeee, nasıl geçti mehtapp ?? :16::16:
yaa çok çabuk geçti hiç bişey anlamadım gitceğim günü düşünerek o heycanla günler geçiyodu şimdide bi boşluktayım böyle :) bide samet çok zayıflamış görünce şok oldum önceden kiloluydu ben hep zayıfla derdim şimdi zayıfladı kıskançlık krizlerindeyim :47::1:

böyle şeyleri duyunca uzman çavuşluk fln hiç istemiyorum şu aralar öyle bi düşüncemiz var ama yok ya yapılcak iş değil :50:

bizde istiyrduk uzman çavuşluğu ama geçen kaçırılma olayları filn oldu ya bnmki pek istemedi bunlar olurken nasıl gireyim dedi. başlamadı dimi daha başvurular:44:

bizde istiyrduk uzman çavuşluğu ama geçen kaçırılma olayları filn oldu ya bnmki pek istemedi bunlar olurken nasıl gireyim dedi. başlamadı dimi daha başvurular:44:
şimdi başvuru yok daha ama sırf garanti iş diye istiyo aslında bide maaşı güzel ama çok kararsızız bi istiyoruz bi istemiyoruz:26: uzman çavuşlar her akşam evinemi geliyorlar yoksa gidip bir hafta bir ay gelmediklerimi oluyo biliyomusun nasıl çalışma şartları ?

şimdi başvuru yok daha ama sırf garanti iş diye istiyo aslında bide maaşı güzel ama çok kararsızız bi istiyoruz bi istemiyoruz:26: uzman çavuşlar her akşam evinemi geliyorlar yoksa gidip bir hafta bir ay gelmediklerimi oluyo biliyomusun nasıl çalışma şartları ?

evet maaşı filn çok güzelmiş benmkinin arkadaşı var u.çavuş şuan ağrıda çalışıyor daha yeni evlendi karısıda yanında duruyor. kızla konuştukta çok iyi girsin filn dedi.valla altlarına araba filn çektiler yani maaş açısından çok cazipte tehlikeli ya askeriye offff:ssz:

kızlar kafayı yedim sonunda sanırım.
psikolojik sorunlarım baş gösterdi :(
ilaç verdi doktor. umarım daha rahat hissederim kendimi :50:

selam ayşenur
aramıza hoşgeldin
umarım çabucak geçer bu dönemmm :34:

İnşaAllah çabuk geçer ama ben pek umutlu değilim günlerdir ağlıyorum canım yemek yemek istemiyl hiçbir şey yapmak istemiyorum sorun şurdaki daha yarın asker oluyo..

selam ayşenur
aramıza hoşgeldin
umarım çabucak geçer bu dönemmm :34:

İnşaAllah çabuk geçer ama ben pek umutlu değilim günlerdir ağlıyorum canım yemek yemek istemiyl hiçbir şey yapmak istemiyorum sorun şurdaki daha yarın asker oluyo..

evet maaşı filn çok güzelmiş benmkinin arkadaşı var u.çavuş şuan ağrıda çalışıyor daha yeni evlendi karısıda yanında duruyor. kızla konuştukta çok iyi girsin filn dedi.valla altlarına araba filn çektiler yani maaş açısından çok cazipte tehlikeli ya askeriye offff:ssz:
aa eşinin çok iyi girsin demesine şaşırdım genelde eşlerin yorumu hep olumsuz ama demekki memnun olanlarda var of iyice kafam karıştı bide 25 yaş sınırı varmış galiba yani benımkı askerden sonra başvuru hakkı kalmıyo malesef bi an önce karar vermeliyiz :44:

Aglama demicem tatlim aglarsan rahatlarsin öbür turlu birikiyor kotu oluyor birikip birikip patlıyor. Sabret sadece zamani dusunme her türlü geciyor :)

Back
X