93/3 asker yolu bekleyenler

Handecan da aynen böyle, onunla da face de şuanda bunu konuşuyoruz. Evet tüm devre olarak tekrar girdik sanırım bunalıma :43::43:

iki gune kadar cok umutluydum niye boyle oldu Cagla ya askerim de farketti bugün bana sen bunalima geri girmissin dedi kendisi de cok iyi degil zaten beni toparlamaya çalıştı konusurken duzelir gibi oldum simdi yine aynı:14::14::14:

iki gune kadar cok umutluydum niye boyle oldu Cagla ya askerim de farketti bugün bana sen bunalima geri girmissin dedi kendisi de cok iyi degil zaten beni toparlamaya çalıştı konusurken duzelir gibi oldum simdi yine aynı:14::14::14:

5i sabahı daha bugün 5 i mi yaaaaaaağ diye uyanmamla başladı aslında benim durumum:27:
2-3 gündür idare ettiğimi sanıyordum da bugün bildiğin patlak verdi yani.
İçim aşırı derecede sıkılıyor, 90 gün gözümde büyüyor. Mayısın geçmeyişine gelmiyorum bile :43::43:

5i sabahı daha bugün 5 i mi yaaaaaaağ diye uyanmamla başladı aslında benim durumum:27:
İçim aşırı derecede sıkılıyor, 90 gün gözümde büyüyor. Mayısın geçmeyişine gelmiyorum bile :43::43:

Bana da hızlı geciyor gibi geliyordu en basta sonra boyle oldu durdu zaman sanki bi de boyle mayis bi tuhaf yagmur soguk falan :53: simdi boyle bi icime kapandim sanki o 9 ayı geciren ben degilmisim gibi geliyor ya:43:

aynen :(
zaten burada da yazmıştım, bunalımlı durumlarımdan dolayı ilaca da başladım.
onun da daha etkisi görülmedi sanırım.
eskiden eşimle mutlu olduğum günleri özlüyorum :14:

ya arkadaşlarım kısa dönem gönderdiler geri geldi eşleri/sevgilileri, ev araba aldılar, tayin oldular, tatile gittiler vs. vs. yani hayatları devam etti. biz daha 3 ay beklemeye devam.. benim moralim buna bozuluyor, hayatımı 1 KOCA SENE ertelemek zorunda kalacağım. ve hala bitmiyo bu askerlik

Bana da hızlı geciyor gibi geliyordu en basta sonra boyle oldu durdu zaman sanki bi de boyle mayis bi tuhaf yagmur soguk falan :53: simdi boyle bi icime kapandim sanki o 9 ayı geciren ben degilmisim gibi geliyor ya:43:

Aynen 10 gündür pollyanna pollyanna gibi dolaşıyodum burda ben geçti ki bitti ki diye. Gitti o laflar da hisler de :5::5:

ya arkadaşlarım kısa dönem gönderdiler geri geldi eşleri/sevgilileri, ev araba aldılar, tayin oldular, tatile gittiler vs. vs. yani hayatları devam etti. biz daha 3 ay beklemeye devam.. benim moralim buna bozuluyor, hayatımı 1 KOCA SENE ertelemek zorunda kalacağım. ve hala bitmiyo bu askerlik

3 ayda az buz değil biliyoruz, 100 den düşünce epeyi sevinmiştik oysa ki :5::5:

boru mu bu 90 gün!
90 gece!
yazın bile sonu geliyor olacak onlar döndüğünde...... :ssz:

İnsanlar okul bitiyo, kurs bitiyo ohh ne güzel diye sevinir ben kara kara düşünüyorum napıcam ben diye.:14::14:
Hakikaten napıcam ben ya , 26 mayısta kurs bitiyor, 30 mayısta da okulda dersler. Hadi final falan haziran ortası oldu desem ki o da zor geçecek napıcam ya geri kalanında. Bu kadar yoğunlukla bir dizi bunalımın içindeyim ben , bir de boş olursam... :43::43:

Son düzenleme:

ben de oyleyim son bikac gundur:14: bende surekli gecen seneyi hatirliyorum sevdicegimle birlikte guldugumuz mutlu oldugumuz günleri tartismayi bile bilmezdik askerlik ne hale getirdi simdi:14::14:

Back
X